Sol Öl och Avestafestival

Nu är man nere i Avesta igen. Solen skiner, varmt och gött!! Ah nu får man verkligen sommarkänslor.
Dessutom är det helt underbart och slippa blåsten som alltid kommer med solen hemma i Ösd.
Här är det typ vindstilla och helt underbart!!
Just nu sitter vi och funderar på om vi ska dra ner på stan och kika lite på alla bilar som åker runt och visar upp sig.
Man kanske ska ta och packa ner ett par öl och dra sig iväg på lite cruising. =)

Fick just ett sms från Jannike om att hon och Sofia satt hemma på Österäng i solen och åt jordgubbar.
Hade varit trevligt om man hade varit hemma.. Saknar mina tjejer!!

Har gått på stan idag med Åkes syster Kristina, Linn, Tilde och Emil. Det är marknad och massa ståhej. Blev en karuselltur med Linn också. Sen tror jag att Åke kommer få offra sig och åka virrvelvinden sen ikväll faktiskt. Haha
Nä nu blir det nog till och byta lite kläder och dra sig ner mot stan med en kall öl i handen.. Härligt!!!

Puss/M

Hungrig

Nu har man slutat jobba och har kommit hem. Ska man bara vänta på att mamma ska komma hem från Falun så man får någon middag. Det blir wook idag...smaskens!! Känner att det kurar lite i magen faktiskt.

Har suttit och kikat på lite övningar till knatte träningen imorron. Tror jag hittade på några bra som vi ska testa imorron. =)

Nu plingade det till i mobilen att jag ska komma ihåg och spela in Fantomen på operan. Bra film de där, så mycket härlig musik. =)

Funderar faktiskt på en promenad. Det är blå himmel och sol ute så man kan inte bli annat än sugen på en promenad.
Synd att inte Ida är hemma, hade varit grymt trevligt med en promenad tillsammans med henne för det var så länge sen.
Det är något man värdesätter väldigt mycket, våra promenader!!

Läste på Jannikes blogg att hon skulle på Ikea i helgen... åh jag vill också!!!
Kanske om man har tur får man följa med syster å tvillingarna Sjöström på Ikea när dom ska iväg.

Nä nu ska jag ut och kika på lite kameror, se om man hittat nått som faller en i smaken =)

090521

Har jobbat hela dagen idag. Sen kom pappa och hämtade mig och vi drog hem till Lit.

Imorron blir det en hel dag med pappsen, först lunch på Sekelhusets Café, sen ska vi åka upp till Bakvattnet och hämta hem husvagnen. Och på kvällen blir det grillning, mysigt =) Lena och Andreas kommer också hem. Blir roligt. Hoppas på fint väder så vi kanske kan spela lite kubb. Måste leta rätt på dom delarna som jag upptäckte saknades när vi spelade hos Annicka sist.

Kanske man hinner med en springtur med Maria om hon kommer till Lit.
Sen har ju kusin sin studentbal imorron så man skulle ha försökt tagit sig in och kikat lite.
I helgen blir det jobb för hela slanten, och på lördag kommer mamma hem så då blir det väl att gratta henne i efterskott.

Var in på Åhléns idag och shoppade ett halsband, örhängen och ett armband =)

Åke jobbar natt inatt så man lär väl ringa och fördriva hans tid en stund sen innan det är dags för sängen.
Nu är det bara en vecka kvar tills man får åka ner till Avesta igen, längtar. Då är det Avesta Karnevalen, ska bli roligt. Har aldrig varit på det förut, men det verkar ju som att det kommer va lite drag.
Igår var Åke och kikade på en lght och efter vad han berättade känns det bara som KÖP KÖP KÖP!!!! =)
Haha!!

Ha de gött//M


Sol Sol Sol

Såg lite oroväckande ut med vädret igår när vi åkte från stan och hem till Lit, för att sedan på skjuts upp till Annicka.
Men som tur var så kom solen fram lagomt tills vi kom upp till Österåsen och det blev riktigt varmt och skönt.
Det blev en riktigt trevlig kväll i goda vänners lag på verandan hos familjen Jonsson. Annicka hade fixat och donat hela dagen så det blev grillad ananas och grillspett med potatissallad till middag. Riktigt mumsigt!
Sen blev det citronmarängtårta till efterrätt, en riktig kalas kväll =)
Lite kubb blev det också, där tjejerna tillsammans med Gustav vann, och lite melodifestivalen.
Sen bar det av till premiären på Aspåsnäset där Zlips spelade tillsammans med Fålings.
Det var verkligen super kul och vara iväg och dansa igen, det är långt mellan gångerna, men som sagt riktigt roligt var det. =D

Nu är vi hemma i Lit tillsammans med pappa, mamma drog nyss iväg ner till Falun för sista rycket med massageutbilningen.
Vi ska strax dra oss iväg in till Stocketitt och fika lite innan pappa ska på fotboll och vi ska dra oss hem til lght och göra hemmagjord pizza så min Sötnos blir nöjd. Han har pratat om de hela helgen så i eftermiddag blir det av.

Kan träna ikväll också, känns jävligt skönt måste jag säga!! Ser verkligen fram emot det så jag hoppas vi blir mycket folk!!

Kärlek - Mys - Party

Längtar verkligen till helgen nu..
Imorron kommer Åke upp och på lördag blir det grillparty hos Annicka och sen premiär på näset. =)
Bara 7 timmar kvar och jobba imorron sen kommer den efterlängtade helgen!!!

Jobbade med Jessika igår, alltid lika trevligt och jobba tillsammans med henne. Hon är så lättsam och vi pratar typ om allt. Ja riktigt roligt som sagt, synd det dröjer mellan gångerna men vi ska jobba ihop nästa vecka också.
I Tisdags hade dom premiär på Ett Himla Liv, det har varit lite kaosartat dom senaste gångerna så vi var lite osäkra på hur det hela skulle sluta. Men trots allt strul så gick det faktiskt väldigt bra och alla var jätte duktiga.
Men nu är det rätt skönt att det är över och vi är väldigt eniga om på jobbet att nu är det slut lyssnat på ABBA för ett bra tag framöver, man blir som bra less.

Slutade tre dag och tog mig en promenad upp till ICA Maxi för att städa barackerna. Det gick bra, men någon som jobbar där hade en hund som hade hårat ner typ överallt och det bara flög runt över golvet, svårt att få bort allt, men tror vi fick bort det värsta.
Sen åkte man hem till mamma och pappa i Lit och åt en stadig middag på fil med kanel och två bananer.
Ska dra mig upp till Häggenås sen och kika när tjejerna spelar mot ÅZÖ.
Hade sett framemot och få träna ikväll eftersom jag slutade tidigt, men fick reda på i söndags att dom hade flyttat och lagt match ikväll istället, känns lite surt men inget och göra något åt.
Känns som att man helt enkelt får bita i det sura äpplet och inse att det inte blir så mycket boll sparkande i sommar.
Ska trösta mig med att titta på korpmatch på måndag. Saknar mina gubbs!!!


090506

Sitter hemma i Lit och kolla på CL-matchen, måste ju kolla vilka som möter Man United i finalen. =)

Vistelsen i Avesta var kalas, hade verkligen ingen lust och åka hem igår. Men en hel dag med Jannike var inbokad idag så då hade man något och se framemot. Dessvärre blev det inget av med det när hon fick jobb på dagis, roligt för henne men synd på våran pyssledag. Men vi ses ju på fredag kväll o det ser jag verkligen framemot, kanske blir lite fia med knuff om man har tur.
Jag fick faktiskt också jobb idag, ett par timmar på eftermiddagen på Humlan. Inte så dumt, ska va där imorron också. Ska bli jätte roligt. Sen bär det direkt av till vanliga jobbet. Bara jobb jobb jobb hela helgen. Men jobb jobb jobb ger ju också pengar pengar pengar =D och det är ju aldrig fel.

Har premiär match på söndag också mot Ragunda. Får se om man blir uttagen, har inte tränat nått nästan på sistone. Men alla träningar krockar ju med jobbet. 
Börjar knatte träningen på söndag också, ska bli skoj! Får se hur många som dyker upp =)

Nu blir det duschen innan det är dags för sängen.

Godnatt/ M

Myskväll

Sitter här vid datorn lyssnar på Nightwish och väntar på att pizzan ska bli klar i ugnen.
Åke tänder massa ljus så ikväll blir det en riktig myskväll med tända ljus, pizza och film =) ME LIKE!!

Igår tillbringade vi hela dagen nere i Mantorp på STCC premiären. Riktigt bra väder med blå himmel och sol, tråkigt nog så blåste det också så det drog lite kallt. Men en trevlig dag var det och lite roligare blev det ju såklart när min gamla klasskompis Fredric var nere och körde i Camarocup för första gången och gled in på en fin tredje plats =) Grattis Grattis!! Alltid roligare och vara iväg och kolla när man har lite koll på folket som kör.
Åke tycker förmodligen att jag måste skriva att jag sett "Kung-Tony" (Rikadsson alltså) Jag tycker dock att man också måste berätta att man faktiskt sett prisen köra också. (Carl-Pihlip)

Nu kommer sötnos med pizzan.
hej så länge

RSS 2.0