Sol Sol Sol

Såg lite oroväckande ut med vädret igår när vi åkte från stan och hem till Lit, för att sedan på skjuts upp till Annicka.
Men som tur var så kom solen fram lagomt tills vi kom upp till Österåsen och det blev riktigt varmt och skönt.
Det blev en riktigt trevlig kväll i goda vänners lag på verandan hos familjen Jonsson. Annicka hade fixat och donat hela dagen så det blev grillad ananas och grillspett med potatissallad till middag. Riktigt mumsigt!
Sen blev det citronmarängtårta till efterrätt, en riktig kalas kväll =)
Lite kubb blev det också, där tjejerna tillsammans med Gustav vann, och lite melodifestivalen.
Sen bar det av till premiären på Aspåsnäset där Zlips spelade tillsammans med Fålings.
Det var verkligen super kul och vara iväg och dansa igen, det är långt mellan gångerna, men som sagt riktigt roligt var det. =D

Nu är vi hemma i Lit tillsammans med pappa, mamma drog nyss iväg ner till Falun för sista rycket med massageutbilningen.
Vi ska strax dra oss iväg in till Stocketitt och fika lite innan pappa ska på fotboll och vi ska dra oss hem til lght och göra hemmagjord pizza så min Sötnos blir nöjd. Han har pratat om de hela helgen så i eftermiddag blir det av.

Kan träna ikväll också, känns jävligt skönt måste jag säga!! Ser verkligen fram emot det så jag hoppas vi blir mycket folk!!

Kommentarer
Postat av: ida

hej! lät som ni hade en mysig kväll med middag, dans o allt :) kommer du jobba mycket i sommar? är allt bra annars? kram!

2009-05-18 @ 18:44:24
URL: http://idahooo.blogg.se/
Postat av: Jannike

Hej gumman! Synd att vi inte hann träffas nått i helgen, men det tar vi igen! Låter som du hade en bra helg, det är huvudsaken=) Miss U. Kram

2009-05-18 @ 22:18:57
URL: http://jannikeohlzon.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hej gumman! Synd att vi inte hann träffas nått i helgen! Men det tar vi igen nästa gång vi ses! Verkar som du hade en bra helg och det är huvudsaken! Miss U. Kram

2009-05-18 @ 22:22:57
URL: http://jannikeohlzon.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0