Adventspynt...

...Lessna helt på och plugga och tog tag i adventspyntningen istället..=) Blev nog mest nöjd med köket tror jag... ska få toffsomtag till gardinerna i vardagsrummet så därför ser det lite mysko ut... men de får duga så länge.


Köket


Vardagsrum

Emil och Macke var förbi för en liten stund sen då blev det öl och lite surr.. =) Sen drog dom till älvan och jag fortsatte mitt småplock här hemma.. nu funderar jag på sängen så får vi se om Emil ringer sen och ska in och sova han också.
Imorron väntar mera plugg och sen blir det nog kortspel ute i byn..=) Det ser jag framemot =)
Och sen är det söndag och den bästa kommer hem från fjällen!! ME LIKE =)

Är lite sugen på och julpyssla.. göra julkort framförallt.. kanske kan hinnas med lite sånt när man åker hem nästa helg..=)

Solokvist i helgen

Söten åkte till Bakvattnet i onsdags så i helgen är man solo..

Har pluggat ekonomistyrning idag men nu är jag less på det och har börjat med seminarieuppgiften som ska va inne på måndag istället. =) Man blir hungrig av att plugga men nu är maten snart klar... idag blir det kycklinggryta och ris .. mumma..=) hoppas jag iaf.. haha men när Caroline gjorde den såg både hon och Johanna väldigt nöjda ut så det måste ju ha varit gott.

Funderar på och plugga någon timme till sen tycker jag faktiskt att jag är värd att få börja adventspynta lite. Känner lite sug att få upp julgardiner och stakar i fönstren nu, man ser ut genom fönstret och grannarna mittemot har satt upp sina.

Längtar sjukt mycket tills jag och Åke ska baka lussebullar och pepparkakor =)
Förövrigt längtar jag efter han iaf... men nu kommer han hem om två dagar så jag får klara mig tills dess.

2 min kvar på riset nu.. kurrar i min mage...
Fick hem pappas julklapp också.. så jäkla snygga... ME LIKE!! =)

Nepp nu blir det mat!!

Träningsvärk..=/


Usch har sjukt ont i kroppen idag efter innebandyn igår.. men riktigt roligt var det. Jag måste ta tag i träningen igen nu...det får nog bli ett nyårslöfte. Maek´s nästa!!

I helgen har Åke jobbat eftermiddag så då har jag passat på att få lite gjort med skolan.. har snart läst ut boken Why We Buy så snart är det bara att skriva en frågeställning som vi kan diskutera på tisdag nästa vecka.

På onsdag åker Söt till Bakvattnet med svärföräldrarna, själv blir man hemma och ska plugga inför omtentan i ekonomistyrning som är på fredag nästa vecka och efter den åker jag hem till Jämtland där det förhoppningsvis finns snö så man får in lite julkänsla =)

Idag har det varit +6 och regn här nere så jävla tråkigt.. tänk om det varit -6 istället vad snö det skulle ha varit ute då.
Har varit så sjukt trött på sistone...det känns som jag sover borta hela dagarna och det är verkligen jätte jobbigt. Men jag kommer verkligen inte ur sängen på morgonen, idag satte jag klockan på 8 klev upp halv tio åt frukost och gick och la mig igen och slumra till kvart i elva. Tror det är vädret som gör det.... det är mörkt ute vid tre och då tappar man inspirationen till allt. =/

Idag när jag kom hem hade Söt fixat och donat med lampan till hallen.. tyvärr blev konstruktionen lite för långt så vi får fixa till det imorron.. sen är det bara och måla det vitt och hänga upp.. det blir säkert bra..=)

Jag och Kristina ska på IKEA på onsdag så jag blev riktigt glad att jag inte hade någon lektion då..=) Ska shoppa ett till skrivbord till datarummet och lite annat smått och gott =)

Ikväll har vi gjort tacopaj till middag riktigt gott och sen blev vi bjudna på tårtkalas hos Runesson. =)



Nej nu blir det sängen.. kram och godnatt på er!



Helgen snart till ända....

Jaha nu är lördagkvällen här och imorron är det söndag....Vad fort det går...=/

Snart kommer iaf älskligen hem från jobbet... då blir det film och chokladpudding..=)

Har pluggat idag och funderat ut lite julklappar, börjar känna mig lite stressad angående klapparna...

Imorron blir det ev Ikea med Kristina...annars blir det fortsatt plugg innan det är dags för innebandy. =)

Gick en härlig promenad idag.. runt 10 grader ute med blå himmel och sol..




Ska ta och leta rätt på lite bilder till Erika så hon får fixa designen på min blogg...=)


Lillasyster...saknar dej!! Snart ses vi igen =)

 


Hemresa imorron...

...känns till en början lite skönt.. men lika snabbt ändrades det till att inte vilja åka hem alls... och ska man nu göra det ska jag packa ner den bästa systern i världen och ta med henne hem!!
En hemresa full av tårar var inte vad man väntat sig, men sånt är livet och det är bara och bita ihop och gå vidare. Hon är den bästa och att se henne ledsen är jobbigare än jag trodde!!

Inte är uppgiften tills imorron klar heller.. men den orkar jag inte med just nu heller..!!!

Tur man har världen bästa pojkvän!! Mitt hjärta är ditt!!! <3

Tråkväder...

Vart tog min snö vägen...? Blev så glad igår när jag vakna.. kolla ut genom fönstret och ser att det snöar och är vitt på marken...=) idag när man vaknar är allt borta det regnar och man ser den gröna blöta gräsmattan.. NEJ !! JAG VILL INTE!!!

Igår hade vi iaf en mysig dag.. jag Åke och syster åkte in till stan en sväng.. dom fick vara smakråd på min jacka som jag hittat.. blev positiva miner så på onsdag ska jag gå och köpa den =)
Sen åkte vi hem och fika med mamma och pappa... Leta lite kläder till mamma och syster till kvällen.. Blev lite sur när jag kolla i systers garderob och inser att jag inte kommer i hennes fina klänningar som hänger där.. morr.. jag vill också!!

Klockan fem hade vi bokat bana på bowlinghallen.. gick sådär.. länge sen man bowla men riktigt roligt var det. Synd vi inte han klart den andra serien för mamma hade nog fått till en riktigt bra slutpoäng isf. Och Åke kom in på Highscore listan. =) Middag på Loftet sen.. riktigt mysigt med fönsterbord och allt..=) Frösön är verkligen jätte fint när det är mörkt och alla lampor lyser.
Sen åkte jag och Åke hem till Jannike och Facke där det var förfest innan vi drog ner på G3. Där träffa vi Maria, Pether, Hannah, Henke, Sofia och Markus.
Roligt att gå ut hemma och träffa lite folk man känner..=)

Har varit duktig och pluggat lite nu på förmiddagen också.. läst igenom texterna till seminariumet på onsdag. Så nu är det bara en rapport på 3 sidor kvar att skriva.
"Tror du att du själv bestämmer vad du handlar?"

Vad tror ni??
Kan vara intressant och höra andras åsikter i frågan. =)


Söten och jag i vemdalen i våras

   
Vemdalen i våras


Mina söta kusiner =)


Jämtland

Imorron bär det av hem till jämtland.. ser verkligen framemot att få åka hem och verkligen umgås med familjen!!

Spelkväll hemma imorron och på lördag blir det middag ute...mys!
Sen blir det nog en sväng på krogen med Jannike, Jocke, Facke, Nilsson och Sofia..det gillar vi!!
Söndag blir det först kusin Johans hockeymatch och sen är förhoppningsvis Ida, Jonas och lille Albin hemma så vi kan åka till Pilis och hälsa på.


Man fick verkligen sug efter skidor och skoter när man var i vemdalen förra helgen... snö snö snö..=D Dessvärre regna den bort när vi åkte hem... Hoppas det finns lite i Bakvattnet när vi åker upp om två veckor..=D




Jag klarade det....

...fick G på handelstentan.. känns himla bra..=)


Nu ska man till och skriva ihop en rapport på tre sidor om hur man tror detaljhandeln kommer att påverkas av att alla är så miljömedvetna... känns lite flum men det blir säkert bra..=) Ledig imorron så då kan man tillbringa dagen med det... Ska dock börja lite smått ikväll medans man väntar på att söten kommer hem.

Ska lägga ut lite kort från vemdalen sen...


Syster - Du är bäst!!! På fredag kommer jag hem och ska pyssla om dej!! Skulle gärna gjort det redan ikväll för det förtjänar du!! Älskar dej!!

091103

Idag startade vi dom nya kurserna.. Extern Redovisning och Svenska detaljhandelsföretag.
Tror det kan bli riktigt bra...och kursen Svenska detaljhandelsföretag verkar riktigt bra faktiskt. Extern Redovisning testa man på lite på gymnasiet.. inte alls lika spännande.. men men.. blir säkert bra.

Nu har man styrt upp frukost och lunch till Vemdalen också...surrat lite med syster och Maria om vad som ska drickas i alkoholväg och vad för kläder man ska ha. Alltid detta problem med kläder.. trots fulla garderoben har man aldrig nått att ha på sig... Why?
Har iaf bestämt att inget nytt ska köpas utan får allt använda det som som redan finns.


Längtar efter snööö.... å jul!!!! =)
Måste skriva en lista på vad man ska köpa för julklappar.. hm...fixat en iaf.. =)
Åh tänk vad gott med nybakade lussebullar och pepparkakor.. med varm choklad.. mums!!!!


                                



Kusin Erika får krya på sig!! =)


Halloweenparty

Nu när tentorna är avklarade var det dags för klass/tentafest.
Tråkigt nog kunde inte alla i klassen komma.. men sex stycken blev vi som träffades hos Sofie för förfest innan det var dags för tentafest på Tenoren. Maskerad stod på schemat...=)

     


Imorron börjar vi två nya kurser.. ska bli spännande. =)
På onsdag är Söt ledig så då ska vi gå på bolaget och handla inför Vemdalsforum. =)
Ser framemot det faktiskt. Ska bli skoj och åka iväg och träffa lite folk hemifrån.
Har dock varit rätt mycket tjorv med allt inför, men jag hoppas det löser sig bara man är på plats.

Ikväll har vi tvättat hela kvällen.. dessvärre torkade inte allt så nu hänger det strumpor, byxor, tröjor och underkläder i hela lgth.. men men..


RSS 2.0