Less och huvudvärk

Har haft ont i huvudet hela dagen idag. Kanske det är nån förskylning som är pågång.. Hoppas verkligen inte för på lördag är det fest och på söndag tårtkalas. Då vill man va frisk!!
Tror dock att det är nått i förskylningsväg för min sötnos är hemma och små förskyld, och lillgumman är hemma och nyser. Inte bra!

Har inte haft speciellt mycket inspiration till att plugga ikväll. Men efter ekonomistyrningen idag satte vi oss Sofie Johanna och jag och fixade frågorna till inlämningsuppgiften. Det känns skönt. Nu ska vi bara komma på ett företag som vi ska fråga och skriva om.
Har iaf snart läst klart kapitlet i kampen om köpkraften som jag har som mål att läsa klart tills imorron.

Har inte känt någon lust att gå ut heller.. blåser jätte kallt.. och mest skulle man vilja ha en stor täckjacka och krypa in i om man ska gå ut.l

Nu är det superstars på tv men jag funderar på att slå över på fyran och kika på idol. Blir nog tidig kväll ikväll och imorron från man åka hem till världens goaste och kramas lite =)

Bjuder på lite bilder från i sommar...

   

Midsommar i Österåsen!!




Älskling och jag tog oss en weekend i sthlm =)




Vi grillade med gänget nere vid minnesgärdet. =)




Vi såg Lady Gaga =)


Is back in Avesta/Borlänge

Efter en helg uppe i Östersund är man nu tillbax i Borlänge och allvaret igen.

Började min resan hemöver med att svänga in på Lager70 i Insjön. Hittade ett par byxor som jag inte orkade prova så det blev inget köp. Drog vidare upp till Sveg där det blev till att vänta 1½ timme tills David slutade. Gjorde inte så mycket, för då kunde man läsa Historen om IKEA som ska va utläst tills på onsdag, men som vi hade seminarium om idag, så nu känns det lite onödigt att stressläsa ut den. Ska börja på HM-boken istället.

Var iaf riktigt roligt att träffa David, länge sen sist. Blev bjuden på middag, köttfärssås och spagetti. GOTT!!!
Sen var det till att sätta sig i bilen och förtsätta sin värd hem till Lit. 

Fredagen var jag och fixade det sista med lägenheten och en sväng i mittpunkten, trängas med allt folk. USCH!
Sen åkte jag tillbax till Lit för att tillbringa kvällen med pappa, mamma syster och Andreas =) Pappa bjöd på fläskfilé/kycklingwook till middag och mamma på glass till efterätt ..=) En mysig kväll!!

Lördagen var jag knappt hemma något alls. Åkte in till Annicka fick håret färgat och fick träffa dom små tillskotten..=) Två jätte söta kattungar. =) Sen var det dags för den planerade shoppingturen med Jannike. =) Och shopping blev det... =) Riktigt roligt att hitta så mycket =)
Blev två koftor, tre linnen, underkläder, en kort jack/tröja, örhängen och halsband. =)

Sen blev det fotboll. Syster och OPE hade sin sista match för säsongen =) Mål gjorde hon när OPE vann mot Mörsil med 10-0 Grattis syster och hela OPE som går upp i tvåan nästa år =)

Hem och åt lite middag, fixade älsklings födelsedagspresent, sen var det dags att dra in till stan och umgås med Maria. Blev lite facebook innan vi drog på oss reflexerna och begav oss upp till Jannike och Facke för att hälsa på.=) Där var också Hannah, Henke och Nilsson..=) Roligt att hinna träffa dom innan jag skulle dra vidare neröver igen.

Söndagen var mest bara ett packande och springade med kartonger ut till bilen. När den var fullpackad, hjälpte jag mamma att rensa trattkantareller som hon plockade i lördags. Kanske man kan få sig en burk när dom torkat..;)
Sen åkte vi upp till Häggenås för att kolla på säsongen sista match för tjejerna..=) Blev vinst med 7-1 mot OPE C.=) Hann träffa moster, Dan och Sara =)
Sen kom svärföräldrarna och hämtade upp lite mer grejer och därmed fick man med sig allt ner. Okej, har lite jul/påskgrejer kvar hemma, men hade tänkt hinna hem en sväng till innan det är jul.

Blev lite middag och sen åkte jag och hämtade upp David. Trots en fullpackad bil fick jag in min långe vän i bilen. =) Av en ren lyckträff så kom min Sofia att gå förbi just när vi höll på att stuva in Davids grejer i bilen. Blev så glad att jag hann träffa henne också..=)

Blev en tripp förbi Sveg för att lämna av David, trevligt med sällskap. Sen började den sega biten hem.. Regn, mörkt och bara skog typ hela vägen ner till Orsa. Sen började man räkna av samhällena man åkte förbi och när man väl passerade Borlänge kändes det att man snart var hemma igen.

Var så skönt och få krama om Åke igen..<3 =) Dock var man bara hemma i typ 12 timmar för nu är jag tillbax i Borlänge igen och blir här tills på onsdag.

På torsdag börjar vi lite med flytten och på fredag kommer Kristina och Tilde och hjälper oss att packa upp..=
)
Nä nu blir det fruktstund och lite tv.


Falun - studiebesök och shopping

Hemma igen efter en hel dag i falun. Gick runt i grupper och kollade in affärer och gallerier och så.. lite segt när vi inte skulle samlas igen förren halv tre, men vi överlevde.

Efter att vi var klara blev det en sväng på Ginatricot och lite shopping, blev en tröja, leggings och ett linne. Sen har jag äntligen köpt en födelsedagspresent till världens bästa Jannike som fyller år på fredag. =)
Ska fira henne när jag kommer hem!!!
Mitt Blåbär som också fyller år då får jag fira en annan dag.

Nu är det idol som gäller innan Maria ringer och surrar lite..=)
Inget direkt idol-fan men tycker att det är ganska kul och se när dom väljer ut dom som får gå vidare. Vissa kan ju verkligen inte sjunga. Men utan dom skulle ingen kolla heller. Det är ju faktiskt dom som gör programmet tycker jag. Skulle alla kunna sjunga skulle de inte va så kul och titta.

Ska ta och packa ihop mina grejer sen så allt är klart tills imorron.. bara och packa ut i bilen.
För efter ekonomistyrningen får jag åka hem och kramas med min älskling!! <3

Nä.. ska ringa syster yster och surra lite... saknar min syster!!!


Dags igen..

Nu är man tillbax i borlänge igen efter en liten längre ledighet.

Imorron ska vi till Falun på studiebesök, ska bli skönt och göra nått annat än att bara sitta på föreläsningar.

Karolin ringde en sväng ikväll också.. jätte roligt. länge sen man prata med henne. Vi får försöka hitta på något nu när vi är här nere båda två. Är ju inte så långt emellan. =)

Idag har vi beställt en ny säng också sötnos och jag. =)

Nästa helg ska jag åka hem till Ösd.. hämta grejer för nu är det snart bara två veckor tills vi flyttar in i lght...=)
Ska bli roligt att träffa mamma pappa, syster, andreas och alla vänner igen. Dom man lyckas hinna träffa under dom få dagar man är hemma. Ska iaf bli kul och se sista matchen i fotbollen..=)


Te, Frukt och Navy CIS

Nu har promenaden/joggingenturen blivit avklarad. =)  Blev en liten runda till sportfältet och vidare in mot centrum.
Nu är man hemma igen, nyduschad och sitter ihop kurad i soffan med en kopp te äpple och nektarin.

Nu under promenaden kom jag att tänka på hur mycket jag saknar fotbollen. Det var träning på sportfältet och det började krypa i benen efter att få spela lkite boll. Kanske man hinner hem till träningen den 24, om de är någon då.


Gick även och tänkte på hur mycket jag ser framemot att få bli sambo med min kära.
Fixa och dona i vårat egna krypin. Blir nog en tur till västerås nästa helg för att kika på säng och lite sånt. Inte länge kvar nu tills vi får flytta in..=)

Har fått en som ska ta min lght hemma i Ösd också.. shit vad skönt det känns. Men vilket trassel det är med Östersundsbostäder.. dom är så omständiga. Men när jag kommer hem nästa gång ska vi fixa allt så det är klart.
Känns verkligen jätte skönt!!!



Borlänge

Nu sitter jag i lght uppe i Borlänge. Ska va här tills på onsdag då åker jag hem och myser med sötnos igen!

Har beställt lite böcker till en av kurserna jag läser just nu. Det gick bra så förhoppningsvis dyker dom upp nästa vecka.
Har chattat lite med Jannike nu ikväll på MSN.. alltid lika trevligt.. får fundera på den där skinnjackan..vad ekonomin tillåter..;) haha

Imorron har jag en två timmars föreläsning i ekonomistyrning.. sen funderar jag på och gå och kolla om dom fått hem den där snygga dataväskan på onoff.
Funderar på och sticka ut och springa en sväng imorron också.

Var och spela innebandy igår.. shit vad skoj det var och sjukt jobbigt. Dock ingen träningsvärk än.. men den kommer väl imorron, alltid värst andra dagen.

Sitter och kikar på Du, jag och Dupree som går på trean.
Tror det blir en tidig kväll ikväll.. kan lägga sig i sängen och läsa lite ekonomistyrning innan det är dags för johnblund.
Ringa älsklingen också och säga godnatt!! <3

Sussa så gott!!


Introsittning

Ikvälll är det sittning uppe i Tenoren. Ska till Sofie först och träffa resten av tjejerna i klassen. Det blir säkert skoj. =)

Igår hade fick vi sluta tidigare från föreläsningen.. det kändes skönt. Blev en chailatte med Sofie innan det var dags och åka hemöver för middag och fotbollskväll hos familjen Adeen/Karlsson. =)
Riktigt god middag med potatis, morötter rödlök och palsternacka i ung och lövbit.. mums!!

Dessvärre gick fotbollen inge bra där dom svenska damerna hade ställt ut skorna och trodde att matchen mot norge skulle gå av sig själv. Men icke.. 3-1 till norge som gick vidare.
Får se hur det går för dom svenska herrarna ikväll mot ungern. Sara får hålla mig uppdaterad under sittningen.. ;)

Har lagt fram kläderna till ikväll.. ska nog hoppa i duschen snart.
Hittar inte mina smycken..=(
Som tur är så åkte Åke upp till stan nu för och köpa nå grejs till bilen så han får leta nått snyggt halsband. =) Hittade ett jätte fint i reklambladet från guldfynd så jag får se om det blir det.

Kommer kännas väldigt uppklätt ikväll med klänning, strumpbyxor och klackeskorna.. haha
Inte som man är van direkt... hade varit nice med gympaskor jeans och en tröja bara..haha.
Fast det är rätt roligt och klä upp sig ibland också faktiskt. Man kände sig ju som en prinsessa när man hade studentbalen. =)

Imorron blir det fotboll hela dagen.. tjejerna har match. Sen blir det nog innebandy i sala med kristina..=) Ska bli skönt och röra på sig!


Åh...psykbryt...

J*kla skit mupp fronter... Blir så less..varför hittar alla andra kurslitteraturen men inte jag ??

Skulle beställa en bok nu som jag behöver... då är det en jätte konstig sida man ska beställa på där det inte går och knappa in hur många böcker man vill ha...grr
Så jag fyllde i alla uppgifter och tryckte på beställ tänkte att det måste väl ändå reagera på att jag inte fyllt i alla uppgifter...men icke.. beställningen genomförd.. hm.. skulle inte alls blir förvånad om det blivit beställt 10 böcker.. morr

Så nu sitter jag här.. less halvförbannad får snart psykbryt och har ont i huvudet. Fin kombination..NOT!!

Är iaf ledig imorron... ska åka till Sala med älsklingen och hälsa på Nässning med familj. Blir kul och träffa det lilla tillskottet..=)

Sen hade jag tänkt va lite duktig och låna lite kurslitteratur på bibblan i Avesta. Men eftersom jag inte får fram den så blir det väldigt svårt!

Har iaf en bok som är på gång och det känns bra.. den borde dyka upp nu i dagarna. Och eftersom det är boken till vad dom säger är utbildningens svåraste kurs, känns det skönt att det är den som är pågång.

Köpte biljett till sittningen idag också.. verkar som att nästan hela klassen ska gå så det blir säkert roligt. Fin klädsel är det som gäller...Så idag införskaffades en svart klänning på HM. Rätt nöjd faktiskt och mycket billigare än den jag kollade på i kupolen. Så det känns bra nu när man är fattig student.

Sötnos är ute och polerar nya bilen med polermaskinen jag köpte idag. Funderar på och gå över till Kristina och Tilde och hälsa på lite...Börjar bli less på att leta efter nått jag inte hittar.
Lovade tjejerna att komma över och dricka te när dom kommer hem från fotbollsträningen.

Vad roligt det skulle vara och spela lite fotboll..=)
HSK vann mot OPE B igår med 6-2
Helt underbart tjejer!



Vad sysslar alla läsare med då?




RSS 2.0