Sista April

Idag är det fredag och sista april. Klev upp kvart i sex i morse för att åka iväg och träna med gubbsen kl 7.
24 stycken blev vi på träningen...vilket var riktigt roligt =)  Nu är man hemma i Lit igen och väntar på att mamma ska sluta jobba. Har hunnit duscha, kollat på dagens avsnitt av Våra Bästa År och läst lite logistik.

Ikväll ska jag in och äta middag och umgås med Jannike, Jocke och Nilsson. Ska bli riktigt roligt, för det var verkligen jätte länge sen vi gjorde nått ihop allihopa nu. Blir nog en sväng ner till Badhusparken för att kolla på brasan också.

Dags för lite kaffe kanske..=)


Vad gör ni läsare på sista april?


Fina Jämtland =)

Hemma i fina Jämtland igen!! Eller ja just nu känns det kanske inte sån fint eftersom det är grått och tråkigt ute och dessutom regnar lite smått..=/  Lusten att ta en promenad har lixom försvunnit lite.
Men får ladda inför en efterlängtad träning med gubbsen imorron klockan 7 på arenan!! =D

Idag efter tågresan har jag haft en dag på stan tillsammans med mamma, fika och shopping =)
Och ikväll blir det hemmamys med mangosorbe!

Ha en trevlig kväll allihopa =)

Lite kort från forum

Världens bästa syster!!!


Maria och hennes lille vän


Laddad för en helg i Vemdalen =)



Time for After Ski =)


Kusin Helena med sin fina fläta =)

Finaste <3


Home home home

Nu är man hemma igen efter en helg tillbringad i Vemdalen. =) En hyfsat trevlig helg blev det faktiskt =)
Det är alltid skönt att åka iväg och göra saker men det är bra skönt att få komma hem igen och slänga ner sig i soffan också.
Lägger upp bilder sen..=)


Idag tog vi dag i grupparbetet i Organisationsteori.
Känns riktigt skönt att ha börjat med det redan nu, med tanke på hur det var förra gången när vi skrev ihop allt samma dag. Nej tack det klarar jag mig ifrån en gång till.
Imorron är det logisik på dagens schema och sen skynda hem för att åka och träna... Längtar efter att springa och jaga den där lilla fotbollen..=) 

Ska gå in och boka tågbiljetten för hemresan till Östersund också. =) På torsdag bär det av norr över igen..
Ser verkligen framemot att åka hem. =)
Sista april med Jannike och c/o förhoppningsvis och sen Näldengalan med Annicka =)


Vemdalsforum..=)

Första kvällen här i vemdalen är avklarad..=) en trevlig men ganska lugn kväll blev det. Blir nog en större satsning i alkoholens väg ikväll..=) Strax dags att börja ladda inför Afterski..=D

Bor lite mer än 3 km från hotellet..lite segt när man ska hem på nätterna.. men men.. smällar man får ta.
Ska försöka reta lätt på fina Sofia senare i eftermiddag.  

Nej nu blir det ute i solen och sola lite..=) Saknar faktisk stugan vi hade förra året. altanen i söderläge och sol hela dagen..=) riktigt nice att sitta där ute, bakis och dricka vatten, äta ostkrokar och sola =) 

Ha en trevlig fredag!!

Tjohooo!!

Dagen blev helt klart räddad när jag fick godkänt på tentan i juridik. Det kändes inte som jag skulle klara den men när det stod G på den blev jag så himla glad =)

Nu har jag och Ellinor precis gjort klart inlämningsuppgiften som ska va inne idag. Började idag så det har varit lite stressigt, men smällar man får ta när problem uppstår. Nu är det iaf gjort.
Ska nog göra mig en kopp te till och slå mig ner i soffan hos Söten och mysa lite innan det är dags för sängen.
Imorron är det studiebesök och föreläsning.
Ska fixa med glasögnen och låna om boken på biblioteket.
Kommer missa träningen också vilket inte alls är bra. =(


Ah snart måste man börja packa inför helgen i vemdalen också..=) *gillar*
Torsdag bär det av!! TJOHOO!!
PARTY PARTY PARTY!!

 


Skön vinst

Träningsmatchen mot Tunabro är avklarad och det blev en skön vinst med 4-0 till oss =D
Vi var helt klart det bättre laget så det kändes riktigt skönt!! =D
Ikväll blir det förhoppningsvis lite innebandy. Hittills var vi tre anmälda så jag hoppas vi blir fler innan halv åtta. =)
Blir nog bio i Västerås med Runesson och Kristin innan. Tror vi skulle se Änglavakt.
Någon som sett den?

Så skönt väder idag också..=) Solen skiner och det blåser inte allt för kallt heller. Barnen här i samma hus som vi bor i har tagit fram cykeln... Åh jag vill ha min cykel också. Men kan inte riktigt bestämma mig om jag ska ta ner den jag redan har lr köpa en ny och ha kvar den gamla hemma. hm.. jaja.. hinner funderas på =)

Nu blir det strax kaffe och äta upp sista tårtan som är kvar =)


Tv-spel

Åke, Karlsson och Lasse har tv-spelskväll ikväll..=)
Själv hade jag tänkt att åka ut till byn och ha lite tjejkväll men när dom blev sjuka blev det inget av med det. Istället sitter jag på nätet.. och det känns som att kvällens aktivitet kommer bli facebook och lite skolarbete.
Och till det en kall öl =)


Glasögon

Nyss inkommen efter en promenad på stan med Ulrika och Emil..=) han har blivit så stor lillvovven!!
Men fortfarande väldigt söt!!

Ska strax fixa garneringen på tårtan så det är klart tills folket kommer. Blir tårtkalas en vecka försenat. Men vad gör det? 

Har fått lite gjort idag faktiskt, gjort tårta, fixat middag, städat, pluggat, shoppat...dock bara till lillasyster, en skinnjacka. Men har lagt undan två linnen på HM till mig =) Blev så glad när jag kom in dit idag och såg att dom fått in linnet och letat. Så det blir inhandlat imorron =) jippi!!
Ja så har jag ju gjort synundersökningen också. Glasögon blir det, så idag lånade jag hem fyra par att prova över helgen. Verkligen svårt att veta vad man vill ha...om dom ska sticka ut, smälta in i resten av ansiket, båge runt hela glaset eller bara upp till.. ja verkligen inte ett lätt beslut. 
Men har två favoriter bland dom jag lånade hem så vi får se.
Får ju hit en hel hög med folk som kan vara smakråd =)

Läste nyss på Annickas blogg att hon skulle ta ett varmt bad och ett glas vin. Lät ju hur härligt som helst. Ibland kan man faktiskt komma på hur mycket man saknar ett badkar. Hade ju det i förra lght. Så skönt att bara ligga där och slappna av.

Ha en trevlig fredagkväll!



Fredag...

Idag skiner solen igen =)  och på vädret så såg det inte ut som att det skulle komma någon snö i helgen heller.. vad skönt! Nu när man känner sommaren komma mer och mer vill man inte att det kommer flera cm med snö och förstör.
Om 45 min ska jag iväg på synundersökningen. Sen ska vi köra bilen till volvo för service och gå en härlig promenad hem. Ska fixa tårtan, plugga och sen blir det träning. Känns som att den här dagen bara kommer försvinna.

Hoppas ni får en trevlig fredag!! =)

En liten titt...

Blev träning iaf, regnade lite smått när jag åkte upp till Klockarvallen. Men när vi väl skulle till och springa tittade solen fram en stund =) 
Precis som jag anade gick det riktigt bra, (förutom blåsan på tån) bara man fått på sig skorna och kommit utanför dörren. Blev en runda på 7,6 km =) Riktigt skönt att veta att man fått det gjort och nu sitter man nyduschad och väntar på middag.

Ledig dag imorron igen.. synundersökning står som en aktivitet på dagens schema. Sen träning och finbesök sen på kvällen =) Lär komma ihåg att köpa en tårtbotten också.

Ha en trevlig kväll nu ska jag äta!!


Regn..=(

Usch det är sånt ruggit väder här idag och nu har det börjat regna också. =(
Har tappat all inspiration till att åka och träna ikväll. Löpning är det som gäller.. =S Men brukar lösa sig bara man komma iväg. Det gör det alltid. Det är just innan det är jobbigt, innan man fått på sig löparskorna och verkligen tagit sig utanför dörren. Just nu så känns det faktiskt som att skolböckerna är mer lockande än träningen. Och det händer väl typ aldrig. Hm.. kanske är ett tecken på att stanna hemma? 



Ledig dag...

..inga föreläsningar idag.. alltså en ledig dag.. haha känns som det är så man resonerar och det är inte alltid det bästa.
Idag har vi iaf haft tvättdag.. j*vlar måste springa och slänga i sista tvätthögen.

Så där ja nu var det fixat..

Som sagt tvättdag idag... Skönt att få det gjort. Har bytt sängkläder och städat lite.
Bokat tid för synundersökning också, handlat mat och ny bläckpatron till skrivaren. Har visst fått en hel del bra saker gjort idag. Fast mest känns det som att dagen vara försvunnit..=/

Ja ja.. bara Åke kommer hem från Ludvika blir det middag.. kräftpaj står på kvällens meny. =)
Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Solen skiner och det har varit riktigt kalasväder hela dagen!! =)
Kanske en kvällspromenad?




SOL!!!

Massor av sol strålade in genom sovrumsfönstret imorse =)  Man blir så glad =D
Så skönt med såna dagar när man vaknar med ett stor leende på läpparna! Solen lyser ute och att dagen känns kunna bli himla bra!! 

Ska åka upp till skolan om någon timme nu. Organisationsteori står på dagen schema och sen ska vi sätta igång med grupparbetet också. Jag hoppas att det fina vädret håller i sig tills jag kommer hem så vi kan gå en lång promenad ikväll =)  



Valet och kvalet...

Födelsedagsfirandet hos Kristina igår var riktigt trevligt =)
Hon hade gjort en supergod varm smörgåstårta.

Idag är det kalas väder ut..=)  Synd bara att det blåser. Men solen skiner iaf och man får mer och mer vårkänslor. Folk har börjat kratta gräsmattorna och börjat göra lite vårbrasor. Ja det är vår för mig!
Blev en promenad med Åke innan han skulle på jobbet, en sväng förbi coop och köpa blomjord. Ska plantera om blommorna är det tänkt. Men blev sugen att baka också, så är i lite valet och kvalet vad jag ska göra. Men det blir nog blommorna iaf. Kan baka på onsdag när jag är ledig och ska tvätta.

Ska anmäla mig till innebandyn också..=)  Riktigt sugen för det var länge sen nu.

Vad gör ni själva idag då?




Vad är det för en dag....

....är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Marinas födelsedag.
HURRA HURRA HURRA!!!


Idag är det min dag, och Kristinas. Japp Åkes syster och jag fyller på samma dag. Blir illa för familjen om dom glömmer bort någon av oss .. haha =P

Dagen har varit bra...
Åke kom och sjöng imorse och hade paket och ett riktigt fint blomarrangemang med sig =)
Sen fick jag paket från svärföräldrarna, handmålade muggar, skålar och tallrikar.
Ska inviga dom imorron till frukosten =)

Åkte upp till skolan för att ha Organisationsteori. Blev en fika med Sofie och en sväng på Kupolen efteråt. 
Skulle kolla efter en skinnjacka som jag sett ut, men den fanns inte, lite surt, men får leta vidare helt enkelt.  

Blev en sväng förbi hos Caroline, fick ett paket till där. Scrapbookingalbum och lite mer pysselgrejer. Perfekt =)
Tack så jätte mycket Sofie, Caroline och Johanna!! =D

Åkte hem för att hinna äta innan det var dags för fotbollsträning. Mer paket väntade hemma. Mitt söta Blåbär hemifrån hade skickat ett paket med posten =) Ahlgrenshusvagnar =)  Tack mitt Blåbär !!
Mot kvällskvisten kom solen fram och det var ett perfekt väder för att träna. Kan inte klaga på dagen alls =) 
Nu är det bara att invänta Åke och sen blir det tårta =)

Imorron ska vi ha gemensamt födelsedagsfika jag och Kristina.
Ska iväg och heja på tjejerna först som har match =)


Tack älskling för dom fina blommorna <3


Onsdag 7/4

...igår kom vi hem från fjällen.. haft en bra påsk med bra väder mest hela helgen..=) Men nu är man hemma i den grå vardagen igen, med skola, plugg och träning. Dags att ta nya tag med GI efter en ganska syndig påsk helg. Men det är ju bara påsk en gång om året och då måste man ju få äta lite gott. Man måste ju leva också som pappa skulle ha sagt. =)

Hade dugga idag, kändes sådär, plugginspirationen har väl inte direkt flödat i helgen, men jag hoppas jag klarar den iaf. Kom hem mitt på dagen och kokade ris till kina maten som blev över sen igår. Stoppa i sig det till lunch och tog och gick igenom PowerPoint-presentationerna från lektionen som jag missade igår. Sen kom Åke hem och vi tog en sväng på stan. Skulle byta en tröja och kolla på en skinnjacka. Tröjan som jag skulle byta fanns inte kvar i min storlek och inte skinnjackan heller. Får kika och se om dom finns i Borlänge istället.
Men fyndade en jeansklänning istället på rea. =) Kanske ska slå in den och ge den till mig själv i födelsedagspresent. haha




Ikväll har det inte blivit mycket gjort, Åke har spelat sitt nya tv-spel och jag har suttit på Facebook.
Kul liv man har!

Nej nu ska jag fixa lite te, kolla om det finns något spännande på TV, mysa ner mig i soffan och chilla!
Ha en trevlig kväll!!


Påskdagen

Idag har vi haft en super skön dag uppe på Ansätten. =) Himlen har varit blå, solen har varit framme hela dagen, kolbulle, äggmacka påsken till ära, korv med bröd, kaffe och varm choklad =) Och framförallt trevligt sällskap..=) Mamma, pappa, syster, kusinerna, moster, Hellström, Åke, Emil, Sandra och hennes norsk, Maria, Marielle och Fredrik =) Bara stackars Pether som saknades, men har man jour så har man. 
Nu sitter man inne i husvagnen, varm om kinderna efter en heldag o solen, och väntar på middag - fläskfilé med råstekt potatis och grönsaker. Blir nog lite vin tillsammans med mamma också =)

Igår blev det en skoter tur på typ 7 mil, tror ja pappa räknade ut. Blev först en tur upp till Ansätten innan vi drog vidare till Klingervattnet =) Lagomt tills vi kom dit kom solen fram och det blev en riktigt kalas eftermiddag. =) Hann träffa Karolin och Micke också på vägen hem. =D

Sen på kvällen drog vi upp till Laxsjö på dans...jag, lillasyster, Åke och Emil.
Vad ska man säga om det, mycket mindre folk än förväntat, brukar typ alltid va packat där. Men i dansens ögon var det lagomt med folk eftersom man kunde dansa normalt utan att det är trångt och j*vligt.
Riktigt roligt iaf... och jag säger som lillasyster - "sjukt peppad till Vemdalen" =)
Verkligen glad att jag åkte, har sen jag var och gymade sist haft ett sjukt sug efter att åka på dans.=) Barbados dansmedley får en verkligen att vilja åka på dans.=) REKOMMENDERAS =)

Hade faktiskt tänkt bjuda på lite bilder från påskhelgen, men tyvärr ligger kameran kvar i lghten i Avesta och det ända i kameraväg jag fick med var datakablarna som syster efterlyste. Bara det att hon glömt sin kamera också, så nu sitter vi här utan kameror men med en datakabel istället.. haha


Imorron bär det av...

 

Nu är snart allt färdig packat. Blir en tidig kväll eftersom man ska upp tidigt och köra bil. Funkar faktiskt ganska bra att köra på morgonen när vi ska åka uppöver. Brukar bli där runt halv nio nio som ögonlocken brukar börjar vilja åka ner igen. Något irriterande eftersom Åke oftast har jobbat natt och vill sova. Men imorron är har jag ju en medpassagerare som kan byta av mig när man blir trött =)

Pratade med pappa idag och då hade det regnat i Bakvattnet, inte speciellt kul men jag hoppas det blir bättre väder nu när vi kommer upp =)

GLAD PÅSK PÅ ER!!

Och ta det lugnt med påskgodiset ;)


RSS 2.0