Ledighet står på tur

Nu har man varit hemma och jobbat i tre veckor. Nu väntar en veckas ledighet. Kom tillbax till Avesta igår och imorron packar vi in oss i bussen och drar ner till Mantorp Park och lite dragracetävling. =)

På måndag drar jag mig hemöver till Östersund igen för en veckas jobb till. Lite träning blir det också eftersom jag lovat Maria och Pether att bära flyttkartonger på måndag. ;)
Och självklart fotboll med världens bästa korplag!! =D 

Stråket i söndags var jävligt segt, var hyfsat på topp under eftermiddagen, men ju längre kvällen gick ju segare och tröttare blev jag. Trist. Men vädret bättra väl inte på det hela heller. REGN REGN och lite mer REGN! =(
Man slapp ju iaf köa till toa och öltält, men vad spelar det för roll om humöret ändå inte är på topp?

Lite bilder från helgen stråkvändor kan vi iaf bjuda på..=)

Lördagen...



Söndag...
Förfest hemma hos Sofia..Buzz och annat tok =)








Stråket

"Krogstråket är glittrande vatten och ljumma sommarkvällar, bubbliga drycker och välsmakande delikatesser, nya bekanta och gamla favoriter, fuldans och hipsterklubbar."
(storsjoyran.se)


Visst låter det underbart ?


Jobbade hela dagen igår och sen blev de hem och äta lite mat och sen dra sig in mot stan för lite förfest innan stråket. Satt hemma i systers nya lght, jag och Åke först innan vi sammastrålade med Jannike, Jocke och Erik utanför biblioteket. Sen drog vi ner till Nilsson och hans kompisar på lite förfest. =) Det var trevligt. Men vad jobbigt det är när man känner igen personer men man vet inte i vilket sammanhang man ska placera in dom. Vart man träffat dom tidigare, om man verkligen känner dom eller om dom är kompisar med syster. Många gånger har man fått frågan om man är Lena, alla tycker att vi är så lika, typ tvillingar, men nä, jag tycker inte att vi är så lika och många andra tycker inte heller de. Men vissa har verkligen svårt att se skillnad på oss. haha
Men det är lite småroligt emellanåt också, att se minnen på dom när dom märker att dom hejat på fel person.
 

Lika som bär??


Ikvällen fortsatte iaf nere på stråket igår, blev en snabb toasväng och sen hade man såklart tappat bort sällskapet man kom med. Träffade på Hannah vid O´learys tältet under den tiden hade dom andra dragit in på Kajplats 1, men den kön orka man inte stå i så jag drog till Gyllene Prag och träffa på David och Annelie. Det var skoj, sen hängde jag med dom resten av kvällen.  =)

Stråket måste vara det bästa med hela sommaren!! =) ÄLSKA STRÅKET!! <3
Massor av folk, man träffar alltid massa folk som man aldrig träffar annars!! Snacka om perfekt hemvändarvecka=)
Självklart finns det nackdelar med det också, just att det blir ganska trångt i öltälten, det är ofta lång kö överallt, men det är smällar man får ta och det är helt klart värt det =)
 Så grett att bara gå runt och kika på folk också =)

Fick gårdagenskvällen/natten förgylld av mina fina;
Åke, Jannike, Jocke, Erik, Nilsson, David, Annelie, Krille, Maria, Pether och många fler!! =)

Nu är det snart dags att korka upp inför kvällens nya drabbningar =D

STRÅKET HERE WE COME!! <3


Älsklingen är här =)

Igår kom Sötaste upp hit till Östersund/Lit =)
Var och åt lunch med Walle och Facke, mycket trevligt, sen gick vi en snabbis på stan, köpte ett linne.
Sen drog vi oss hem, pappa åkte ner till Kälarne och jag, Åke och mamma satsa på lite bio. Knight and Day blev det. Rätt rolig var den faktiskt. =)

Idag har dom sagt att det ska kunna bli regn så vi får väl se hur rätt dom har. Vi ska iaf ta oss en fika dejt med Maria och få nyckeln till hennes lght så vi kan frakta dit lite grejer till syster imorron.

Ikväll är det TRÄNING!! <3<3<3



<3


Tjejgrillkväll

Fint väder hela dagen igår och man fick känslan av en perfekt kväll för grillning vid Storsjön tillsammans med underbara tjejer. Men vad händer, jo regnet drar in och istället för en mysig grillning vid vattnet blev det istället grillning ute i regnet och tjejmiddag inomhus hemma hos Annicka. Men tända ljus, god mat, gott dricka och trevligt sällskap räddar vilken kväll som helst. =)
Tack tjejer för en mysig tjejgrillkväll!!

Hann även med massa solande och fotboll, ÖFK-Wigan under lördagen. =)
Något besvikna blev vi när dom bara spelade 2*35 min. Tycker faktiskt att dom skulle kunna spelat en vanlig match, 2*45 min.

Jobbade kvällen ikväll och när jag kom hem blev det glass och jordgubbar, sånt klagar man ju inte på en söndagkväll. =) Imorron måste det bli en löprunda och sen jobbar jag kvällen igen.
På tisdag kommer Åke upp, längtar!! <3 Och jag är ledig i två dagar. NICE!!

Chill i Badhusparken

Uppe med tuppen imorse och drog iväg och tränade med mina goa "gubbar", bara dom yngre orkade dra på sig fotbollsskorna och dra sig ner till Arenan för morgonträning. David var hemma och kom också och träna, roligt att träffa han igen. Krille hade semester och var också med, annars är det ju han som fixar frukost åt oss efter dessa träningar, men idag var det hans tur att äta och då fick de bli gamla teatern efter träningen. Själv drog jag mig hem till Lit efter träningen, dusch och sen följde dagens avsnitt av Våra Bästa År. =)

Sen drog jag mig in till stan för dagens dejt med Patrik. Mötte upp han i Badhuspakren där han satt och stekte medans änderna simma runt i vattnet. Glass blev det och fortsatt chill och surr i solen. Fläktade på rätt skönt och solen sken, riktigt nice. Något dopp i Storsjön blev det inte, men de tar vi nästa gång. =) 

Nu är det dags för middag och därefter blir det väl jag som får skjutsa syster in till stan, ikväll åker hon till Sthlm och på söndag bär hon iväg till Maglauf. Vissa hade de bra =P haha

Bäst att gå och äta nu, så dom slutar tjata.
 

Trondheim


Trondheim

Har varit i Norge och Trondheim på en liten minitripp med jobbet. Trevligt att åka iväg och göra lite skoj. Det är ju så fint i Trondheim också =) Fick väl helt okej väder också.
Nu är jag hemma och ledig i två dagar vilket ska bli riktigt skönt.
Imorron ska jag börja dagen med träning med gubbarna, ingen sovmorgon där inte, träning kl 7. =D
Sen mitt på dagen ska jag möta upp Patrik. Vi ska ha en liten dejt i Badhusparken, med sol och glass. Bad i Storsjön tänkte vi också hinna med. =) Så jag hoppas på riktigt kalasväder, gärna de som varit hemma i Avesta nu dom senaste dagarna, 30 grader och sol.

Pappa verkade ha planer på att åka till Fjällandet imorron så jag hoppas han åker så jag kan följa med. =)
Länge sen man var dit nu, men har sagt till Maria att jag gärna hjälper till när det är dags för hö-upptagning.
Något man var sjukt less på för några eller flera år sen men som man kan sakna nu för tiden.

Nej nu börjar det blir dags att gå och hämta träningskläderna och krypa i sängs.
Natti natti//M


VM-final

Ikväll smäller det, VM-FINAL!! GOOOOO HOLLAND!!! Alla tummar för dom!! =D

Jobbat idag, även idag gick det fort att få timmarna och gå, riktigt nice väder också. =) Började regna när jag åkte hem, åt en banan och sen drog jag på mig träningskläderna och drog iväg på en löprunda i regnet. Var sånt där härligt regn att springa i, lite styrketräning när jag kom hem och sen blev de lite One Three Hill. =)

Nu blir det snart grillat, sötsyster kom nyss hem också =)

Blev en andra plats för KA racing i Piteå i helgen också, roligt att det gick så bra för dom. =) Hoppas bilen höll sig hel också =)

Nej nu ska jag slå mig ner hos syster och kika på Sunes Sommar, sån skön film. =) Haha!!

Holland holland holland!!! Guldet går till HOLLAND!! =)

Filmkväll....

Ikväll är det bronsmatch i VM, men jag hoppar över den och beger mig hem till Jannike för lite filmkväll tillsammans med henne och Maria. Ska bli riktigt mysigt! Kommer dock hålla tummarna för Tyskland i kvällens match iaf, även om ja inte kommer gråta om dom skulle förlora.
Matchen imorron känns mer viktig och blir de förlust för Holland kommer jag verkligen gråta och bli riktigt arg. Skulle kännas så hemskt om Spanien gick och vann VM. Måtte detta inte hända.

Jobbade idag, ska jobba imorron med, var inte på hugget att jobba idag, man vakna och de regna ute, men dagen har gått riktigt fort ändå, regnet av upp och försvann och helt plötsligt var klockan fyra och det var en timme kvar att jobba bara. Så skönt med såna pass som bara flyter på och helt plötsligt är de dags att åka hem.

Vad ska alla andra göra denna lördag då?


Nej nej nej...

Semifinal matchen mellan Tyskland och Spanien slutade nyss, och muppspanien vann med 0-1. Nu håller jag alla tummar och tår för att Holland dänger skiten ur Spanien i finalen. GO HOLLAND GO HOLLAND!! 

Vad har hänt annars då.. inte allt förmycket, jobbade i måndags och nu har jag varit ledig i två dagar. Har kollat på Storsjöcupen med mamma och kusin Sara båda dagarna och ikväll var jag iväg och tränade med mina gubbar =) Gick riktigt bra så jag ser framemot träningen på fredagmorgon =)

Storsjöcupen, vilken underbar cup egentligen, jätte mycket lag, från diverse delar av världen, bra fotboll, härlig stämning, SOL och bara massa leenden och skratt!! =) Just under den här veckan så lever verkligen Östersund, förutom när det är Storsjöyran som också är en av sommarens två höjdpunkter här uppe. Känns lite trist att jag ska jobba nu resten av veckan och inte kommer kunna kolla nått mer...=(
Men har hittat ett favoritlag, i p12 finns ett lag från Mongoliet, och dom är så söta, och knappt tre äpplen höga =)



Nej nu blir de sängen.
Godnatt//M

 


Östersund

Idag kom jag tillbax upp till Östersund. Åkte först och kollade på ÖDFF-Bollstanäs. En match som Bollstanäs dominerade med ÖDFF vann med 2-1, inte alls rättvist. Men men, sån är sporten när målen är de som räknas. 
Efter matchen var jag bjuden på middag hemma hos Jannike tillsammans med Sofia. Jätte god pastasallad och cheesecake till efterrätt. Tack gumman det var riktigt gott!! Massa surr blev det och himla roligt att träffa Sofia igen. (dej också Jannike såklart!) Sen tog vi en promenad ner till Badhusparken där vi mötte upp Maria, Pether, Anders och Sofie. Blev lite minigolf, där jag och Jannike tog hem en delad första plats!! =D

Nu sitter jag hemma i Lit, ska ta och borsta tänderna och krypa till sängs. Dags för första jobbdagen imorron. Ska bli roligt. Går ut hårt och jobbar 14 timmar och sen är jag ledig i två dagar =) NICE!!

I fredags hade vi vinkväll hemma hos Sofie =) En super trevlig kväll!! Tack tjejer för det! På lördagen gick vi iväg och bada, så nu har man gjort årets första dopp =) Riktigt skönt när det var typ 32 grader varmt.

Saknar den bästa som är kvar hemma!! Räknar ner tills du kommer upp <3

Kram och godnatt//M

Men SUCK...

På sätt och vis var det lite skönt att komma tillbax ner till Avesta igen, dock verkade jag ha glömt att packa ner solen, för nå vidare toppen väder är det inte alls här nere. =/
Kom iaf hem igår, Åke hämtade upp mig i Gävle och vi tog en snabb fika innan vi drog oss hemåt. Tvättade sen hela eftermiddagen, han åkte och jobbade och jag drog mig ut till byn för lite tidsfördriv hos familjen Adeen/Karlsson. Mycket trevligt!! =)
Väl hemma i lghten blev de lite te och nån film och sen sängen, sovit som en stock inatt, drömt massa konstigt (som vanligt) och borde väl känna mig pigg och utvilad, men icke, är trött seg och på allmänt vresigt humör. Fan skulle lika gärna kunna åka tillbax till Ösd nu och umgås med lilla syster istället som är ledig hela veckan.

Ja ja, man får dricka upp sitt kaffe och hoppas att det har en uppmuntrande och verkade effekt, dra på sig skorna och gå upp till butiken men den gröna skylten och se om dom har mitt rosevin hemma. Imorron blir de vinkväll och chill i Borlänge med Sofie och Johanna!! Det ser jag verkligen framemot. =) Kanske man springer på nå kändisar på P&L =) Och förhoppningsvis är man på bättre humör. Haha

Var och shoppade lite med syster nu när jag var hemma, blev två par jeansshorts och ett linne. Dock verkar detta inte va så uppskattat här hemma så nu är jag i valet och kvalet om jag ska behålla kläderna eller lämna tillbax dom. Skulle kunna lämna tillbax dom och sen sura i flera dagar och säga att det är någons fel, men jag vet att jag förmodligen kommer ångra mig och sen sura för att jag lämna tillbax dom. J*vla I-landsproblem man har, FAAAN! Finns ju dom som inte har nått alls och så sitter man här och bara gnäller.

Over and Out// M


RSS 2.0