Summerhits 2010

Bilder från sommaren såhär långt =)

Tjejkvällen 15/5

    
  


Finbesök från Jämtland 22-23/5

   


"50"-årsparty på Klöstaskola 12/6

  
Födelsedagsbarnen, jättegod tårta och gästerna

    
Vinnare                    Kubbspel                Förlorare



   
Vissa fick håret färgat andra skägget HAHA!!


Kapten Morgan

Firande av Sofie 22/6


Midsommarafton 25/6


Lunch med nubbe

   
Tre rätters middag
mums


Mycket kortspel blev det

Bilbingo i Häggenås 26/6



Erikas Konfirmation 27/6






Kärleksfulla kusiner


Bilbingo i Häggenås

För första gången på typ flera flera år var man på bilbingo i Häggenås utan att sitta och sälja bingobrickor eller va kontrollant. Ganska skönt faktiskt. Vinsten på 100 000:- blev dock utebliven, gick till nån mupp i Österåsen. Morr!
Närmast vinst var mamma som var ett nummer ifrån på 25 000:- Det hade ju inte suttit fel att få åka hem med dom slantarna. Nu blev det ingen vinst och lite surmulna åkte vi hem och trösta oss med glass och lite te istället.

Börjar bli dags för sängen, imorron ska vi åka till Brunflo kyrka på konfirmation. Sen åker älsklingen hem till Avesta igen och själv blir jag kvar hemma tills på onsdag. Allt för att kunna umgås med mina bästa på tisdag!! <3

Natti natti // M

Glad Midsommar!!!

Oh yes idag är det midsommar och som alltid när det är midsommar så regnar det..haha
Vi hann iaf med fika uppe på Hembygdsgården innan det kom två riktiga åskknallar och regnet började droppa.
Nu är vi hemma igen och himlen har typ öppnat sig.. men där borta ser det lite ljusare ut så förhoppningsvis går regnet över och man kan få en fin kväll..=)


Home sweet home

Tog med mig gubben min och drog norröver idag, och nu är vi hemma i fina Lit igen, mamma var hemma så hon fixade fram kaffe till oss, så nu har vi druckit kaffe och njutit av solen ute på altan, som tydligen även finns här uppe. Dock tycker vi att det är varmare vindar hemma =P
Men det känns iaf skönt att vara hemma igen. Mamma åkte precis och handla så när hon kommer hem blir det till att laga ihop lite köttfärsås och spagetti och sen är det match i Krokom som gäller ikväll. Derby såklart, KD -OPE
Och självklart håller man ju alla tummar man har för att Ope lyckas knipa åt sig lite poäng =)

Åh jag hoppas verkligen på sol imorron =) Vi har planer på en långpromenad runt byarna imorron och gräsmattan lockar himla mycket för solande så solen får gärna hålla sig framme och molnen borta. =)

Hade förövrigft en jätte mysig kväll i Borlänge igår =) Hämtade upp Caroline i Hedemora efter att hon jobbat klart sen drog vi upp till Borlänge, hon hem till sig och jag och Johanna hem till Sofie. Satte ute o solen och slogs med bladlöss, var mest Johanna och Sofie som slogs med dom, mig ville dom inte va med.. haha
Sen drog vi upp till Caroline, letade rätt på bordet med bänkar, lagomt när vi ställt ner det på rätt ställe kom hem full gubbe med en pizza kartong och ville slå sig ner, "höhö ni tjejer ser ut att va mellan 15-17 års åldern, ni har väl inget emot att jag sitter här med er" Han slog sig ner i vilket fall som helst, men när Sofie gav han onda ögat och sa att det inte alls gick bra att han satt med oss så reste han sig och tog sin pizzakartong och gick iväg =) GO SOFIE !!
Sofie och jag drog oss iaf iväg och köpte pizza och sen blev de pizza i solen och massa surr =) vi avslutade kvällen med film och jordgubbar =D Tack tjejer för en jätte trevlig kväll =) Ser redan framemot nästa vecka när vi ska dricka vin, surra och kolla på folk under P&L =)

Nu är mami hemma så nu blir de köksbestyr.
/M

Så nöjd!!

Fixade även min andra tenta så nu kan man ta sommar på allvar och bara njuta!! =) Känns så himla bra, och jag känner mig så himla duktig!! =D

Just ja.. måste kolla tågbiljetter också..=)
Får göra de, sen tar jag nog och slänger på mig lite andra kläder och tar med mig Arn-boken och sätter mig i solen och läser =)

Sen bär det av upp till Borlänge senare i eftermiddag!! =) Chill och firande av Sofie är det tänkt!! Blir skoj att träffa girlsen igen!! =)

Njut av solen kära vänner!! =D


Fotbollsavslutning...

Hade en riktigt trevlig kväll med laget... vi surrade, spelade brännboll och käka mat tillsammans som lite avslutning innan uppehållet. =) Mitt lag vann på brännbollen!! =D johoooo!!
Tjejerna avsluta grymt med en seger igår, så det känns j*vligt skönt att vinna sista matchen!! =D Go Girls!!

Helgen har ju som sagt tillbringats i Sundsvall, tillsammans med regn, regn, lite mera regn och snålblåst. Usch, långkalsonger och underställ medtages nästa år. Lite kört blev det iaf, hann bli två kvalsvängar i lördags, gick väl hyfsat ändå, sen åkte vi ut i första elimineringen i söndags efter en rödlykta. Inte bra!! Men som straff fick han bjuda på pizza på hemresan =P haha

Idag har vi putsat fönster, bytt gardiner och städat lite här hemma, känns skönt att ha det gjort. =)
Åke har åkt iväg och jobbat och själv kommer man väl tillbringa helgen här med dumburkarna. haha

Imorron bär det av till Borlänge för en trevlig kväll med Sofie, Caroline och Johanna =)
Och på onsdag åker vi uppöver igen!! Jämtland here we come =)



Sundsvall Raceway

Uppe åtta imorse, blev lite Beverly Hills 90210 till frukosten. Det var ett program som man följde under sina yngre år, men faktiskt ganska bra ändå, om man jämför med all annan skit som går på tv nu för tiden.





Har lagat GI-pytt så vi ska klara oss i helgen, räknat med de till två luncher men de räcker nog för hela helgen känns det som. =)
Nu är det bara några timmar kvar tills det är dags att packa in den blåfaran i bussen och bege oss upp till Sundsvall för våran första tävling för år.
Vädret verkar, som vanligt när det är Sundsvall, inte bli speciallt bra...REGN!! Tror vi bara haft en riktigt super bra helg i Sundsvall och det var när jag och Maria var ner första gången. Jag hade tagit på mig linne med brottarrygg, och ja resten kan ni ju räkna ut själv...haha
Sugen att gå med nått annat linne fanns inte direkt resten av den sommaren.


KA racing

Hoppas ni får en trevlig helg!! Kika gärna förbi i Sundvall och om inte annat så kan ni ju hålla en tumme eller två för att vädrets makter ger oss sol och att det blir bra körning!!


Positiv känsla

...fick besked om distributionslogistiken idag.. och jag fixade den.. JIPPI!!! Känns jävligt skönt att ha fixat den. Var lite nervös över den faktiskt. Och sen när jag såg att Caroline fixat den våga jag inte riktigt kolla utan var istället påväg till bibblan för att låna om böckerna.. haha. Som tur var så kom jag aldrig så långt och behöver inte gå och låna dom heller för den delen!! GÖTTMOS!!!!

Helgen har tillbringats uppe i ljuvliga Jämtland!! Klarade oss från regnet i lördags så en riktigt lyckad fest blev det på Klösta. =) Tack Maria och Hannah för den!! Var jätte roligt!! =)
Känner att jag hunnit umgåtts med så mycket folk nu när jag varit hemma.. precis som jag vill kunna hinna med..=) Fika med Annicka i lördags, shoppingrunda på stan med syster och Åke, fotboll och PARTY!! =)
Mysig fika stund hemma hos Jannike söndags, fia med knuff med henne, Åke och mitt lilla Blåbär =)
Saknade dock min Sofia som jag inte hann träffa, får styra upp det nästa gång gumman!! =)

Nu är man som sagt hemma i Avesta igen, solen skiner så jag ska ta och koka lite kaffe och dra mig ut med sista Arn-boken och läsa på balkongen =) Imorron drar vi upp till Sundsvall för SUNDSVALL RACEWAY!! =) Dragracing för er som inte vet.

Spelade min sista match för vårsäsongen igår, blev förlust mot Hedemora med 0-3. Jävligt surt, kass domare och vi får inte till vårat spel. IRRITERANDE!!!! Känns som att hela laget måste lyfta sig, räcker inte med att några gör det. Tycker Sofie gjorde en bra match i målet och Natta kämpa på riktigt bra på vänsterbacken. Men alla 11 spelare måste hjälpas åt för att vi ska kunna vinna matchen. riktigt synd att frisparken tog i ribban, tror de hade kunnat bli en annan match bild om vi bara kunde få in en boll i nätet. Kanske lite nerver hade släppt och vi kunnat spela vårat spel.

Göttans igår var iaf att OPE vann sin andra raka match i div 2. =) 0-2 mot Matfors och världens bästa lillasyster gjorde sitt första mål i tvåan!! HEEEEJA LEEEEENA!!!!

Hoppas hoppas hoppas

...håller tummarna stenhårt att regnet inte vill dyka upp idag. Imorron kan de regna, de gör mig ingenting. Men inte idag. Har så mycket roligt för mig så regn passar lixom inte in idag.
Mamma och pappa ska in på Jämtlandsstorapris, det är ju v75 i Östersund i helgen =) Så jag, syster och Åke ska dra oss ner på stan och kika lite. Skulle ha velat hitta en ny bikini, så får se vad Östersund har att erbjuda på den fronten. Har en fika inplanerad med Annicka också =) Den ser jag verkligen framemot =)
Sen ska vi nog dra oss iväg och kika på OPE:s herrar som har match.
Därefter ska vi hämta upp - Förhoppningsvis - två glada föräldrar som dragit in lite pengar på travet =D

Laddar med grillad lax till middag idag innan dagen/kvällens största händelse äger rum. =)

"50" årskalaset på Klöstaskola =)


Min fikadejt idag =)


Födelsedagsbarnet =)


Papi och Mami =)


Storglassätarn till syster =P


Vi <3


J*vligt irriterande

F*n, ursäkta ordet, men vad sjukt less och besviken jag är efter kvällens match. Fy *** säger jag bara! Blir så besviken när ingenting känns vilja funka, var dessutom ganska taggad vilket gör det hela ännu värre. Så j*vla tråkigt att vi inte får till det som vi vet att vi kan. Vi som spelade så himla bra på alla träningsmatcher innan säsongen började och nu känns det som att allt bara är borta och ingen varken vill eller tar för sig ute på planen. Alla gör sin egen grej istället för att vi hjälps åt som ett lag och rullar bollen mellan varandra. Vi vet att vi kan. Vi måste bara vilja och inte stressa i allt vi gör. Okej, vi är ju ett ganska nytt lag till i år så man kanske inte ska ha så stora förhoppningar så, men lite vinnarskallar måste vi ju ändå ha!!
Ja ja nog pratat om denna skit match, bara att ta med hur dom spelade till returmötet i höst. Dom var inte bättre än oss, vi gjorde dom bättre än oss helt enkelt.

Nu ska jag trösta mig med popcorn cola och Step up. Sån sjukt bra film, man blir så glad att se alla dansa =) Kanske får en på bättre humör inför helgen.

Imorron åker vi iaf hem till fina jämtland =) Ska färga håret och grilla hemma oss mami och papi imorron kväll =) mums!! På lördag blir det "50" årsfest, största anledningen till hemfärden i helgen!! Ber till vädergudarna att dom ger oss uppehåll på lördag så vi kan va ute!!!  =) På måndag fyller världens bästa syster 21 så då ska vi passa på att gratta henne också =)




Den bästa!!! <3


Morgonrunda

Uppe hyfsat tidigt idag, strax efter sju. Drog på mig träningskläderna, åt en kiwi och sen drog jag mig iväg på en liten jogging/gå-runda. Strandpromenaden fick det bli idag, sen blev det lite styrka ute på holmen innan jag drog mig hemåt. Riktigt skönt väder ute. Blå himmel och sol och typ 17 grader. Kommer nog bli bra mycket varmare senare på dagen. Men känns himla bra att av träningen avklarad så här tidigt, nu har man hela dagen ledig för annat. =)

Åke har jobbat förmiddag i helgen så när han kommer hem idag ska vi dra oss ut till byn och gå på husvisning. Kan bli skoj...huset såg iaf fint ut på bilderna på Hemnet. Inte för att jag tror att det kommer bli nått köp, men titta är ju gratis =)

Annars har jag inte så mycket annat inplanerat faktiskt. Vad gör ni denna söndag??

Tiden går fort...

... idag har det varit studenten, sjukt vad tiden går fort egentligen. Massa kompisar hemma som åkt runt på flaken, skrattat, njutit och ska strax stå på rådhustrappan och sjunga härligt jämtlandssången! Jag vill också åka flak, skratta och njuta. Skulle lätt göra om studentveckan en gång till, plus programbalen såklart. Den där kvällen när man kändes sig som en riktigt prinsessa, uppklädd från topp till tå. Längtar tillbax!!
Känns som det var igår man själv tog studenten, men det är ju flera år sen. haha
Man blir väl inge äldre än mig gör sig kanske ;)

Grattis till alla som tar studenten =)

Första dagen på sommarlovet vaknade jag kl 8. Helt utvilad och pigg, älskar såna dagar när man vaknar av sig själv pigg och allert för dagens händelser. =) Var och handlade och sen när Åke slutat jobba åkte vi ut till byn för att så gräsfrön hos Krister. Åke sådde frön och jag tog och krattade och jämnade ut allt grus på gårdsplanen. Märks väl imorron om det blev godkänt lr inte. Sen blev det grillat hos familjen Adeen/Karlsson. Riktigt gott!! =)

Nu blir det US marshals och sen sängen.

SOMMARLOV!!!

Yes nu är sista tentan av klarad och jag har äntligen sommarlov =) Jippi!!
Har firat det med träning på friskis med Sofie, drog sen vidare på fotbollsträning och nu sitter jag hemma och kollar på Kniven mot strupen och Åke har gjort jordgubbsmilkshake =) mums !! Tack älsklingen!! <3

Imorron blir en välförtjänad sovmorgon, faktiskt klivit upp halv sju nu i veckan för att plugga, så jag förtjänar att sova ut imorron =) Hoppas solen tittar fram så jag kan sola lite =) Vill bli brun!!! Så man kan börja känna sig lite fräsch =)

Fick schemat inför sommarens jobb också...=) Blir skönt att komma hem och jobba lite om några veckor. Men innan de ska jag njuta av lite ledighet =D


GLAD SOMMAR!!

Tentaångest

Nu ger jag upp.. eller ja de gjorde jag väl för typ en timme sen. Men efter att ha suttit hela dagen med organisationsteori känner man sig bra slut i huvudet. Det värsta är väl egentligen att det känns som att inget fastnat, något som ger ångest inför morgondagens tenta. *suck*
Men det får väl helt enkelt bära eller brista. Ska göra mitt bästa så får vi se hur långt det räcker.

Ska iaf bli skönt att ha den avklarad, även om jag inte tackat nej till en dags extra plugg.
Känns faktiskt lite smått värdelöst att ha en dag emellan tentorna. Skulle varit skönt med två iaf. Man är ju trots allt j*vligt slut i huvudet efter att ha skrivit en tenta. Speciellt våran mastodont tenta vi hade i tisdags. 25 papper lämnade jag in, inte konstigt att man fick skrivkramp i armen efter halva tentan. Jag som hatar matte frågor blev faktiskt riktigt glad när en sån dök upp och man fick pilla lite på miniräkaren istället och släppa pennan för någon minut.

Tror det märktes på mig idag att jag enbart suttit inne och pluggat till tentan, för när Åke kom hem och vi skulle beställa mat låg jag i soffan och skratta tills tårarna rann, vet egentligen inte vad jag skratta åt, allt och ingenting förmodligen. Allt var vara så roligt, kände mig ganska störd ändå. haha

Nej nu blir det sängen, men efter tre koppar te kommer man väl till att få springa på toa halva natten.. haha

RSS 2.0