6V utmaningen


Den här veckan bestämde jag mig för att ta tag i utmaningen =) 6V utmaningen
Min utmaning är att gå ner 2-5 kg. Belöningen har jag inte riktigt klurat ut än, funderar på att köpa ett par nya jeans eller klippning och färgning hos frissan. Får se vad som känns bäst om sex veckor haha.

Under vecka 1 ska man göra ett Maxtest, det gjorde jag igår. =)

1. 30 min promenad i raskt tempo 3.36km
2.  Plankan på tå 1 min 45 sek
3. Armhävningar på tå 10 st sen på knä 30 st
4. Upphopp 41 st
5. Jägarvila 1 min 15 sek

Förutom maxtestet ska jag även fundera ut 10 saker om mig själv som jag är nöjd/stolt över. Tror nästan att det kommer vara det svåraste att göra.



Idag var jag uppe med tuppen för på dagens schema står, tvätta, baka matbröd, plugga, gå en promenad, för solen skiner ute och sen ikväll är det tjejkväll på plushuset så då ska jag, Kristina och tjejerna gå dit =)
Pratade nyss med syster och hon hade varit och shoppat idag, jag vill också, men får nog hålla mig lugn med plånboken nu under sex veckor och kanske ta belöningen som en shoppingrunda ;) Vi har ju som sagt planer på att ta en tjejdag i Västerås nån lördag framöver.

Ha en fin onsdag !!


Kommentarer
Postat av: Ida

Jaa vad roligt att du hänger på :) Jag håller på med den här 2000-trappstegs utmaningen, det är ganska bra för vi har 90trappsteg upp till lägenheten så tar man trapporna upp varje gång hela veckan så blir det nog runt 2000. :)

Skicka gärna receptet på brödet, blev jättesugen på att baka de :)



KRAM!

2010-09-29 @ 13:40:51
URL: http://idahooo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0