Måndag

Hade kort dag på jobbet idag och slutade 13.15, skönt! Tog en runda på stan när jag kom hem utan att fynda något. Tråkigt. :-/ Får se om lusten ligger på för att prova klänningen på VeroModa imorgon innan jobbet.

Johanna skickade ett glädjande sms precis och berättade att vi fått mail från våra lärare och att vi nu är helt klara med allt!!! Fy fan vad skönt säger jag bara!!! :-) Efter midsommar firar vi Johanna!!

Ida hade skrivit på sin blogg att hon skulle ut och springa ikväll. Duktig hon är!
Själv har jag bara varit till vallen och kikat på ADFK och nu sitter jag hemma i soffan och har precis ätit glass och jordgubbar. Men så har man ju ett skit knä som sätter stopp för allt också. Men på onsdag ska jag till Johan och förhoppningsvis kan han tala om vad det är som är fel.
Känns inge vidare att inte kunna träna. :-(
Men det var ändå väldigt gott med lite glass och jordgubbar!


Regnig söndag

Min tanke idag var att ta en morgonpromenad, men vaknade av att regnet smattra mot fönstret och där försvann inspirationen. Hade ju kunnat inviga mina nya regnbyxor i och för sig, men blev en kopp oboy, macka och soffan istället. Ska åka till Falun sen och luncha med Sofie och Johanna, mys!! Och äntligen få hem mina efterlängtade vita converse :-)
Ikväll blir det en tur till byn, gratta svärmor i efterskott och äta lite tårta, sen lär väl sambon vilja ha hämtning också.
Vad ska ni andra göra idag? Regnar det hos er också?


Egen tid

Egen tid är viktigt och ikväll har jag pysslat om mig själv. Ansiktsmask, skön dusch, fixat naglarna och sen lite vitt vin på det. Det är bra att kunna pyssla om sig själv emellan åt. Dessvärre är det något man gör lite för sällan.
Känner mig väldigt snygg i min ansiktsmask ;-)


Sverige - England

Fredagsmys med spelarrådet och fotboll på tv. Ibland kan man verkligen älska att va med här. Vi har alltid så roligt ihop!! :-)
Ikväll hejar vi fram Sverige, ogillar deras fula matchtröja och tycker England ska ha vit/rött matchställ.


EM

Vinna eller försvinna, ja det är väl lite i det läget Sverige är inför kvällens match mot England. Jag är lite pessimistisk och tror att det blir oavgjort eller förlust med udda målet. Ber till högre makter att jag har fel! Vet att många gav upp hoppet om ett bra EM för Sverige efter förlusten mot Ukraina och ja jag måste nog erkänna att jag var en av dom... Men jag ska: Sluta gnälla och tänk positivt! Optimism är nyckeln till framgång!

Ska sitta hemma i Sofies soffa och hålla tummarna under matchen tillsammans med henne och resten av spelarrådet. Perfekt fredagkväll med spelarrådsmöte, middag och fotboll på de. I Like It!

Blir de vinst ikväll kommer de va två super glada arbetare på jobbet imorgon!! ;-)


Idag är ingen vanlig dag...

...för idag är det bästa systers födelsedag HURRA HURRA HURRA!
Stort GRATTIS syster yster på din dag! Hoppas den varit toppen!! :-)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Onsdag, fotboll och fotboll

Onsdag och idag har jag jobbat. Efter jobbet åkte jag till klockis och kollade på U-lags matchen, som slutade med vinst med 1-0. :-)
Har fortsatt fotbollskvällen hemma i soffan med tända ljus, te och räkmacka.

När jag var och handlade ikväll hitta jag super fina rosor. Är så dålig på att köpa hem blommor men idag fick dessa följa med mig hem. :-)


Festligheter

Sedan sist har det mest varit firande och festligheter. Examen togs i torsdags och efter den åkte vi hem mot Östersund. Fredagen bestod av studentfirande, mina kusiner Sara och Johan tog studenten. Åh vad jag längtade tillbaka till min student och framför allt flakåkningen som är bland det roligare jag någonsin har gjort. :-) Middag och mottagning hos kusinerna och på natten blev det Rådhustrappan för att kolla in alla glada studenter.

På lördagen blev de fika med Maria, Pether och Isak :-) På kvällen blev de grillat och skumpa hemma hos mami och papi :-) Lite firande av min examen, mammas födelsedag som var i maj och Lenas födelsedag som är imorgon.
Ja det var helgen i Jämtland de, alltid lika trevligt att åka hem till HEMMA!!


Examen

Firar examen med mina bästa tjejer!! Skumpa och jordgubbar :-) och sen solen på det!! TOPPEN!!!


Avslutningsfest

Kvällen igår tillbringades med klassen och lite firande att vi snart får vår examen. Började med middag och kortspel med finaste tjejerna hemma hos Sofie. Innan vi drog till Linnea där resten av klassen var.
Skålande, skratt, tal, regn, krossade glas, speglar kvällen rätt bra tycker jag :-)


1 juni

1 juni, ny månad, nya möjligheter, nya äventyr

Dagen har varit lugn och inte innehållit speciellt mycket. Plockat undan massa vinterskor och tagit fram sommarskorna, ja jag vill ha tillbax värmen!! Juni är en sommarmånad och då vill jag ha sol i massor och värme :-)
Ätit god middag hemma med hjärtat ikväll, fläskfilé i kolasås och klyftpotatis, mums! Sen tog vi oss en tur upp på stan och kikade på målgångarna i karnevalsloppet och hejade fram Anna. Därefter blev det lite karusell, jag och Leona tog oss en tur i virvel vinden :-)
Sen gick vi hem hit och åt hallon/blåbärspaj och såg slutet på lets dance. Fin avslutning på 1 juni tycker jag :-)


RSS 2.0