En vecka

Om en vecka tar jag och min klass examen, efter tre år på högskolan. Tiden har verkligen gått fort, lika fort som de tre åren på gymnasiet. Nu är man en erfarenhet rikare, genom att ha tagit sig i genom högskolan, inte för att vi haft det jobbigt. Jämfört med många andra har vi nog haft det rätt slappt trots allt och det är först nu när c-uppsatsen kom in i bilden som det varit stressigt. Jag och Johanna har bestämt att vi ska fira det hela med champagne och jordgubbar :-)

Vill ge en STOR kram till finaste vännen Ida!! ♥



Onsdag 30/5

Solig dag även idag, men lika värme som förra veckan är det inte, men egentligen gör det inte så mycket. Har nämligen tillbringat gårdagen och ska så även idag inne på skolan med slutseminarium på uppsatsen och idag är det redovisning av affärsutvecklingsplanen. Men efter idag är det bara finliret kvar med justeringar av uppsatsen och ev rest på affärsutvecklingsplanen.

Det känns helt sjukt att vi om en vecka är klara och tar examen. Sen får man några dagar ledigt innan det är dags att börja jobba igen.
Mina två kusiner tar  studenten nästa vecka också, vilket får lilla mig att känna mig väldigt gammal... ;-)

För övrigt har det inte hänt så mycket sedan sist, all ledig tid tillbringas med träningskläderna på och en fotboll framför sig. Peppar peppar tar i trä så har jag faktiskt inte känt av något i knät på några dagar nu. Ikväll är det match igen, borta mot St. Skedvi.



Soligt Stockholm

Min fredag har jag tillbringat i ett soligt och varmt Stockholm. Började med att tåget blev försenat från Uppsala pga elfel, när jag väl kom fram till Stockholm 1 1/2 timme senare än beräknat mötte jag upp Anette och vi skynda bort till slottet för att se avlösningen på högvakten. Som tur var hann vi dit trots allt strul på vägen och jag hann se lite grann iaf och faktiskt hann heja på Patrik. Ovanligt att se han så uppklädd, men riktigt stilig var det. Resten av eftermiddagen tillbringades i Kungsträdgården där det blev lunch och mjukglass i solen tillsammans med Anette. En riktig trevlig dag som avslutades med fotbollsmatch med u-laget, 2-2.


Soligt

Soligt och fint väder även idag och jag har premiär i jeansshorts :-)
Härligt att få plock bort underställ och istället fylla på med sommarkläder.
Ska strax åka till Johanna, steka på henne balkong och skriva klart vår affärsutvecklingsplan. Fint torsdagsnöje ;-)


Grattis grattis

Stort grattis till världens bästa mamma som fyller år idag!!! <3
Hoppas du haft en toppen dag, vi får fira dig när vi kommer hem nästa gång! :-)


Hurra hurra hurra!!!



Balkongchill

Medan resten av laget är på klockis och sparkar boll har jag balkongchill hemma och vilar knät. Tröstar mig med att dricka upp rosevinet som är kvar sedan helgen. ;-)
Solen skiner också så det är väldigt skönt såhär på kvällskvisten. Bara Åke kommer upp från tvättstugan ska jag föreslå kvällskaffe här ute.

Är i valet och kvalet hur jag ska göra med Sthlm imorgon, åka eller inte åka?


Pulsklocka

Min fina pulsklocka som jag fick i födelsedagspresent av min kära familj!!
Får se om Frida har rätt i att man blir mer motiverad att sticka ut och springa nu. ;-)


Kvällspromenad

Tog mig en promenad längs älvspromenaden ikväll, riktigt härligt :-) Hade det inte varit för knät så hade det blivit hela rundan ända bort till Krylbo.
Doften från häggen och solen ger verkligen sommarkänslor, det gillar jag :-)
Invigde även mina nya löparbyxor, riktigt sköna!


Söndag....

Söndag, ännu en vecka snart till ända och en ny tar snart vid. Har hela tiden tyckt att det är så lång tid kvar tills vi slutat skolan, men när man kollar kalendern är det inte alls länge kvar. Jätte skönt på ett vis och lite jobbigt på ett annat, fortfarande är det massor som ska göras och lämnas in, opponeringar och redovisningar hit och dit.

Tanken idag var att pusta fönstren, men när det väl kom till kritan kändes det inte alls så spännande. Har plockat undan lite hemma och ska efter kaffet gå iväg med massa skräp till återvinningen. Känns skönt för det är något jag skjutit upp under flera veckor.

Har planer att åka till Sthlm på onsdag, är det någon som har lust att följa med?


Röd är en glad färg

Ledig torsdag och då blev det en sväng till lager157. Kom hem med ett par nya converse, två linnen, två leggings och ett nagellack. :) Nu saknar jag bara ett par vita converse ;-)
Åke drog ut till byn när vi kom hem och jag har plockat undan lite hemma, diskat och surrat bort stund med Jannike. Alltid lika trevligt att prata med henne :-)
Kvar av dagen egentliga måsten är läsa igenom uppsatsen ännu en gång, laga middag och sen träna.


Onsdag 16 maj

Idag är det onsdag och på fredag ska uppsatsen lämnas in...gah vad fort tiden har gått. Suttit och läst igenom uppsatsen idag och nu ska jag strax fixa lite små ändringar.
Svärfar kom hit och drack lite kaffe på förmiddagen, skönt med ett break men misslyckades totalt med kaffet - blaskkaffe blev de. Usch! Men ja de gick ju och dricka iaf. Kanske lyckas bättre sen vid tre.
Ikväll ska vi grilla hos Åkes syster och hennes familj, ska bli mysigt, älskar att grilla, det är så himla gott!! Bland det bästa med sommaren tycker jag!

Imorgon är det torsdag, röd dag och Åke är ledig, undra vad vi ska hitta på då. Planen är att uppsatsen ska va så gott som klar redan idag så man slipper sitta hela dagen imorgon. Vore skoj att hitta på nått, frågan är ju bara vad. Mitt förslag om att vi skulle åka till lager157, men lät inte riktigt som de gick hem hos sambon. :-/
På kvällen ska jag iaf träna, se hur knät känns...matcher både lördag och söndag i helgen, men som det känns just nu ska nog inte mitt knä spela någon match alls. :-/

Slut på rasten, åter till uppsatsen.



Första vinsten

Igår spelade vi andra matchen i div 4 och tog hem första vinsten, 1-2 mot Mora U. :-) En riktig kämpa match som vi vinner!
Tråkigt nog så sitter man hemma idag med lindat högerknä så en tur till Johanna i Falun får vi ta imorgon istället. Konstigt är det ändå, för jag klev matchen av pga mitt vänstra knä, men har ondast i höger idag. Måste ha blivit nått tok vid ihopslaget med en motspelare igår trots allt, även om jag inte kände något under matchen. Är det inte bättre imorgon får man väl uppsöka en läkare och få det uppkollat.
Någon som har några knän till övers? Skulle behöva två friska ;-)


Gröntljus

Igår hade vi förslutsseminarium på uppsatsen och vi fick grönt ljus att lägga upp den till slutseminariumet, vilket känns jätte bra :-) Lite små fix att ordna först bara.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, handlat, dammsugit och plockat undan lite. Snart kommer Åke hem och så blir de kaffe och lite one tree hill :-) och kväll blir de fotbollsträning, ska inviga nya skorna och framförallt se hur knät känns.

Bokade in lite pass på gymmet idag också i brist på annat. ;-) Bokade bland annat in ett yoga pass. Någon som varit på yoga förut?
Har testat det en gång tidigare, på gymnasiet och då kändes det inte alls som min grej och gav mest känslan som något flumigt. Men jag ska ge det ett försök till ;-)


8 Maj

Redan 8 maj och vi är en vecka in i maj, vad fort tiden går. Om 10 dagar ska jag och Johanna lämna in vår c-uppsats och imorgon är det förslutsseminarium och då får vi se hur vi ligger till. Ska faktiskt bli skönt att få lite koll på vart vi står och vad vi har kvar att göra och ändra.

Igår spelades seriepremiären för U-laget i div 5, min plats blev en comeback mellan stolparna. Matchen slutade 0-0 och jag räddade en straff. =) Lyckades dock vrida eller göra nått med knät så inatt har jag inte sovit speciellt bra och hade ont när jag vaknade. Så det fick bli en dag hemma istället för att åka till Falun. Tog ett pluggbreak och halta upp till Jessica, lämna enkät och surra bort en stund. Skönt att komma ut och få lite frisk luft också. Kvällen har jag tillbringat på Klockarvallen för att kika på träningspremiären där. Åh vill också!! Men har bestämt att knät ska bli bra tills på torsdag så det kan matchas fredag och söndag =)


Nu blir de te och apelsin och sen sängen. =)


Seriepremiär

Premiären är avklarad, så också årets första slagsmål. Hårt att kliva upp en divison ;-)
Nå ja premiären slutade iaf med en 2-3 förlust mot Leksand. Inte alls rättvist när andra halvlek bara är spel mot ett mål. Men det är målen som räknas och när domaren missar en solklar offside ja då finns det inte mycket att göra. Kommer bli en hård returmatch om några veckor den saken är ju klar iaf.

Efter matchen blev det födelsedagsfest hos Kicki igår med finaste tjejerna, mycket trevligt! Tack allihopa för en trevlig kväll :-)

Idag skiner solen och det är så himla fint väder!! Jag ska göra ett litet pluggryck innan det blir fotboll på Avestavallen med Frida. Vad som händer därefter återstår att se :-)


Fredag 4/5

Fredag och nu är det helg igen, veckan har bara försvunnit. Imorgon väntar seriepriemiär hemma mot Leksand. Och idag var jag och fick mina nya efterlängtade fotbollsskor, bättre sent än aldrig, men jag fick dom som lovat till seriepremiären :-) Så ikväll ska jag trippa runt i dom hemma så jag slipper skavsår imorgon.

Har förövrigt sjuk träningsvärk i benen, i onsdags blev det först core och sen ben/rumpa pass på gymmet och nog känns det i bena kan jag lova. Hoppas det värsta gått över tills imorgon. Men det ska nog gå bra att spela ändå. :-)

Riktigt tråkväder har det varit idag, grått och blåsigt, burr. Men jag tycker mest att jag tillbringat dagen i bilen åkandes hit och dit för att fixa med diverse grejer, så har egentligen inte märkt av vädret.
Ikväll blir det nog en lugn hemmakväll med hjärtat. Dricka massor av vatten och sen lite thai till middag. Om inte Anna ringer och vi ska pyssla istället, får helt enkelt se hur de blir.

Vad gör ni ikväll då? Hockey VM?


Äntligen i min ägo!!


Tok och trevligheter

Åter hemma i Avesta igen och skönt är det måste jag säga. ;-) +9 och snålblåst var det hemma i Östersund igår. Ja då är jag nog hellre här i solen och värmen. :-)
Gårdagen tillbringades hos Johanna och skrivades på slutsatsen i c-uppsatsen, men klagade vi... NÄ! på hennes balkong var det nämligen sol och 27 grader varmt. SOMMARKÄNSLA !! Lyckades till och med bränna en fin bonnbränna på ena axeln.

Helgen hemma i Jämtland har verkligen varit toppen! Synd att dagarna går så förbaskat fort bara. I lördags åkte vi på fotboll och kikade på seriepremiären för ÖDFF, sen var det bara att åka hem och fixa sig inför klassåterträffen. 10 år sedan vi gick ut nian, vart tar åren vägen? Skoj var det i vilket fall som helst, iaf för oss som faktiskt gick. Vart var ni andra?

I söndags åkte vi till vårt vinterparadis och hämta hem skotern och tog ner tältet. Riktigt skönt väder där uppe och något lerigt, men vi nöjd och fikade morotskaka =)
På kvällen drog jag in till stan och hade spelkväll med mina Ohlzon twins och Nilsson. Jag är den starka länken och vann samtliga tre matcher i med andra ord. :-) Efter spelkvällen drog jag till nästa ställe och drack kaffe och snackade skit fram till sena natten.
I måndags tog vi oss en tur till stan jag och mamma, köpte nya solglasögon och ett par nya skor. Sen blev de grillpremiär, iaf för mig, innan vi drog oss ner till brasan i Lit. Minns inte när jag var där sist, men det var väldigt länge sen iaf. Efter det gick vi till Sekel och tog oss en preimär öl/cider innan vi gick hem och spelade kort.
Sen blev det helt plötsligt tisdag och dags att packa ihop allt, kika på ÖDFF-Sundsvall i Sv. cupen innan resan hem.

Trots alla trevligheter hände det också en väldigt tråkig olycka ute på Frösön, med två unga tjejer som omkom. Fy fan säger jag bara, det är så j*vla onödigt!

Bilder från klassåterträffen =)

 


9i


RSS 2.0