Workit24h

Idag tog jag mig i kragen och fixade ett nytt gymkort, workit24h blev det och jag tror det kommer bli toppen bra. Har känt på sistone att jag är mer och mer sugen att ta tag i träningen igen. Sommar 2013 here i come!!

Att läsa träningsbloggar är något jag tycker är väldigt roligt och det är kul att läsa om framgångar, motgångar och få tips och idéer på olika sorters träningar. En blogg jag verkligen följer just nu är Emmas. Jag blir så otroligt inspirerad och motiverad när jag läser de hon skriver och man blir samtidigt så glad när man ser hennes framgångar. Gillar verkligen hennes för- och efterbilder.


Jag ser det snöar....

Idag när jag vakna vad det vitt ute och snön yr runt över hustaken. Riktigt mysigt och jag gillar verkligen att snön kommer och att det blir vitt ute. Ändå kan man känna att det borde varit mer minus grader innan för risken är stor att allt bara blir blött och slaskigt. Och det är något som jag inte gillar!

Jag har krupit upp i soffan och kollar ut på snön genom fönstret. Har min nya stickade tröja på mig, riktigt skön :-)


Superettan nästa

Det är alltid skönast att vakna upp i sin egen säng och sin egen lägenhet dagen efter. Finaste sambon hämta mig i Borlänge igår och det är så skönt att vakna upp hemma och kunna göra precis vad man vill. Bara att slippa gå och vänta på att bli nykter och körbar är så jäkla underbart! Riktigt skönt att få sova en timme längre också :)
Vi hade chill söndag och tillbringade den mest i soffan med Nyhetsmorgon, bonde söker fru osv.

Klockan 15 började den avgörande matchen mellan Sirius och Östersund om vilket lag som spelar i Superettan nästa säsong. Jag tog och slängde ihop en rabarberpaj lagom till matchstart. Mumsigt värre :-)
Perfekt att matchen sändes live via nätet, även om det var sjukt mycket störningar och hackande under i princip hela matchen. Vinsten gick i vilket fall som helst till Östersund :-)
Är det dags att flytta hem nu kanske, så man kan se matcher från superettan på nära håll? ;-)


Hos Sofie

I lördags blev det tåget upp till Borlänge för middag, vin och surr tillsammans med Sofie och Johanna. Mycket trevligt!!
Senare på kvällen mötte vi Mickis och Linnea och begav oss till Hela huset gungar. :-)




Stort grattis!!

Stort GRATTIS till världens bästa pappa som fyller år idag! Hoppas du får en riktig toppen dag!! Älskar dig!!!



Hemma igen

Min lediga vecka gick så fort och nu är jag åter hemma i Avesta och imorgon väntar jobb igen. Vart tog dagarna vägen?

Har i vilket fall som helst varit toppen att vara hemma en vecka :-)
Igår följde jag med pappa till skogen och körde fram ved, riktigt roligt för det var flera år sen jag var med upp till buan sist. När vi var klara åkte jag till stan och köpte en ny ring och tog en nostalgitripp med 16.20 bussen hem. På kvällen åkte jag, syster och pappa till arenan och kollade på U23 landskampen mellan Sverige - Norge, slutade 2-1 :-)
Men fy satan vad kallt de va, trodde aldrig att mina tår skulle tina upp.





Jämtland

Dagarna här uppe går så fruktansvärt fort, skulle vilja stanna tiden eller iaf vrida tillbax den för att kunna hinna med allt och samtidigt bara kunna njuta av att vara hemma och ta det lugnt. Igår åkte Åke tillbax neråt igen och dagarna hittills har varit fullbokade.
I fredags tog vi oss en tur på stan medan alla andra jobbade. På kvällen blev det middag på
Loftet, lite av en tradition vi har.
I lördags bakade vi tunnbröd hela dagen och på kvällen blev det utgång med Jannike. En riktigt rolig kväll! :-)
Och det kom SNÖ!!!!!

Söndagen tillbringade vi hos Maria, Pether och Isac, vilket alltid är lika trevligt!
Igår åkte Åke tillbax hem men innan de var vi hos Jannike på mysfika och paketöppning med försenade födelsedagspresenter och examenspresent. Tack gums för allt fint!!
Shopping med Lena efter de, blev smink och ett par nya skor. :-)


Mini semester igen

Helgen i Uppsala var riktigt bra :-) På lördagen när Åke körde rally fick vi riktigt kalas väder, så solen värmde skönt i den annars kyliga temperaturen. Var en riktigt fin morgon när vi åkte till Sundby Säteri.
Dock märkte jag att converse inte var dom optimala skorna denna dag och jag frös om fötterna hela dagen. :-/
Kvällen tillbringade vi tillsammans med Karolin och Glenn, med middag och sen bio, då såg vi TED. Var lite skeptisk till filmen men är ändå glad att jag såg den för gud vad jag skratta. Vilken sjuk film. Haha!!

Söndagen började lite mindre bra när vi fick köra hjärtstartare på bilen. Blev en runda i köpcentret i Gränby sen och jag köpte årets första julklapp.
Vi hade i vilket fall en toppen helg och nu är vi ute på minisemester nummer 2. Den tar vi norrut och i fina Jämtland :-)


Uppsala weekend

HELG och den tillbringar vi i Uppsala jag och gubben min :-) Nu sitter vi nere i baren och tar oss en öl.

Dagen började super bra idag, med provning av vin på jobbet med super god mat till. Han kan vår lille Simon!! :-)


Hej världen

Idag är jag ledig och tog mig en välförtjänt sovmorgon och klev upp närmare halv tio. Förkylningen från förra veckan börjar ge med sig nu och det är skönt! Lite tråkigt bara att det första man ser när man går ut på FB är att en kille hemifrån Lit dött i en trafikolycka i Uppsala.

I fredags efter jobbet fick jag och mina arbetskamrater varsin ros av chefen :-) Riktigt roligt och mycket uppskattat!! Tack för den!

I lördags hade vi fotbollsavslutning, blev en heldag som började i Västerås på Arosfortet :-) (Liknade fångarna på fortet) Mitt lag BGG "Blue Girl Group" vann :-)
Senare blev de middag på Visenten och fortsatta lekar och festligheter i klubblokalen! Tack allihopa för en toppen dag och kväll!!
Men nu ska det bli skönt med lite välbehövlig vila från fotbollen, riktigt känner hur skönt det ska bli.




Förkyld igen....

Skit matchen i måndags som slutade med förlust gav också tillbax förkylningen som jag trodde jag blivit av med. Vaknade med ont i halsen igår och det känns som jag bara ligger och hostar och stökar på nätterna. Tur sambon verkar kunna sova ändå annars har man väl blivit förvisad till soffan. :-P

Typiskt att man ska bli förkyld igen bara för att oktober ska innehålla roliga saker, avslutningsfesten med laget i helgen till exempel. Nåja får helt enkelt kurera sig och hoppas på det bästa. Ska strax åka och jobba nu iaf.


Årets sista match

Då var det dags att spela årets sista match, tänk att den faktiskt blev av efter mycket strul och flyttande. Men ska bli skönt att ha den ur världen efter ikväll faktiskt. Är bra less på fotboll just nu.
Ska bli kul att spela iaf eftersom jag inte spelat sedan våromgången. Men matchtränad är man då inte så jag hoppas på många avbytare! Haha


1 oktober

Ny vecka och även en ny månad, oktober! Min oktober kommer bara innehålla en massa roliga saker vilket känns super kul!

Idag är jag ledig och har startat dagen med att lämna Emils bil på Volvo, blev en promenad hem därifrån och tog äntligen tag i att gå förbi gymmet och säga upp mitt gymkort som jag skjutit på. Gick förbi Ica och köpte lite rosor, fint med lite färg som förgyller denna gråa måndag. Senare idag väntar lunch med Frida och sen träff med spelarrådet och ikväll får vi förhoppningsvis spela vår sista match.


RSS 2.0