Sjuk

Egentligen skulle man har varit på jobbet nu, men istället så sitter man hemma i Lit med feber, hosta och en snorig näsa. Blir huskurer för hela slanten nu så man blir någolunda frisk till nyårsafton.
Imorron kommer Åke upp, så han får väl pyssla om sin lilla sjukling då. Längtar så efter han!!!

Idag har man typ inte gjort något alls. Kollat på tv och bara slappat. Lite duktig har jag dock varit. Har lagat fyra jeans som var trasiga.

Nu funderar jag på att kolla på Bonde söker fru som vi spelade in nu i jul. 
 

Julafton

Fast det blev ingen bra start, vaknade med ont i nacken, känner att huvudvärk är på gång och har redan tjafsat med mamma. Ja riktig skit start med andra ord. Men bara att hoppas att det blir bättre ju längre dagen går. Julafton känns ju precis som nyårsafton som årets längsta dag, undar varför, måste bero på att höjdpunkten trots allt faktiskt är julklapparna. Haha
Har duschat nu iaf, så nu sitter man här med mysbyxor och fleecetröja och bloggar lite. Ska faktiskt ha kjol på mig idag, vilket är bra gjort av mig som aldrig ha det i vanliga fall.

Glöggkvällen i måndags var riktigt mysigt. Jannike hade pysslat på massor hela dagen och bakat och gjort knäck.
Vi blev 11 stycken som klämde ihop oss hemma hos henne och Facke. Riktigt roligt och få träffa Walle och Björn som man inte träffar allt för ofta. Vi fikade och hade julklappas utdelning, jag fick en näsflöjt. Någon som hört talas om det? Ska hem och träna nu innan Åke kommer så kanske man kan få till lite ljud i den iaf ;)

Ska dra mig upp till Maria sen och lämna hennes julklapp. Sen bär det väl upp till Häggenås där julen ska firas.
Det bästa saknas dock, min underbara pojkvän Åke som firar julen hemma i Rosshyttan.


GOD JUL!!!!

Snart julledighet

Usch borde nästan skämas för att man uppdaterar bloggen så sällan...
Men men...

Nu har man bara ett par timmar kvar och jobba, sen är man lite julledig i tre dagar. Ska bli riktigt skönt. Köpte klart dom sista klapparna igår, så idag innan jobbet har man slagit in nästan alla, har tre kvar, får ta dom imorron.
Ser framemot glögg kvällen hos Jannike och Facke imorron. Ska bli roligt att träffa alla innan jul =)
Byta klappar och mysa. Sen bär det av hem till Lit, kanske klä granen om inte pappa redan hunnit göra de.
Ser framemot och träffa Ida en snabbis på Tisdag också. =)

Någon som har något förslag på vad man kan hitta på på nyår då?? Har inga planer alls, vet inte riktigt vad jag vill göra heller. Men sitta hemma och titta kändes väl kanske inte som någon höjdare. Men ja vi får se vad som händer. Åke kommer iaf upp till nyår och det uppskattas verkligen!! Saknar min sötnos!!

Ha de gött!

RSS 2.0