Fotbollsavslutning i Åre

Helgen har tillbringats i Åre tillsammans med fotbollslaget. Åkte upp på lördag morgon, packade in oss i stugan som låg precis ovan för kabinbanan. Rätt nice och bo där på vintern =)
Gjorde iordning en lätt lunch sen blev det kabinbanan upp till toppen. tråkigt nog så blåste det på riktigt bra där uppe så det kunde inte bli någon topptur, men gick en liten bit, tog ett lagkort och gick ner och satte oss i värmestugan och åt lunch där. Några tappra tog och gick ner till stugan sen, medans vi andra tog kabinen ner igen.
Träffade Ida och Erik som var där och cyklade. Kul och träffa Ida igen, det var riktigt länge sen.
Efter turen på skutan blev det bad. Träffade sen Emma på tågstationen, så det blev en tripp till Krokom fram och tillbax för att skjutsa henne.
Kom tillbax till stugan där kvällen fortsatte med utvärdering av säsongen och massa lekar och tok. =)

Idag har det inte hänt så mycket, vi städade och packade ut oss hur stugan och begav oss trots regn och vind ner till höstmarknaden. Trist att vädret förstörde så mycket för det var inte så mycket försäljare ute på torget.
Istället tänkte vi bege oss till Lundhags som hade rea, men knappt hade vi hunnit oss ut från Åre så ringer dom och säger att HSK-bussen inte vill starta. Vänder och åker tillbax och efter mycket om och men så får mamma med sina magiska fingrar igång bussen och vi börjar åka, men riktigt grett är det inte och strax innan Åre chokladfabrik får vi stanna på en parkeringsficka för att bussen inte går som den ska. Och efter mycket om man men ringade hit och dit får vi tillslut igång den igen och tog oss ända hem. Nått Lundhags blev det inte, så man får satsa på Haglöfs när man åker till Avesta nästa gång istället.

Nu ikväll har jag varit på mitt första ljusparty, det var roligt och shit vad mycket fint det finns, man ville typ ha allt, men sen kostar det ju lite också, men de blev lite grann iaf. =)

RSS 2.0