Snart dags för jobb igen...

Varför måste tiden gå så fort för ?? Imorron är mina två veckors ledighet slut och man måste åka tillbax till Ösd.
Okej, så illa är det väl ändå kanske inte, men man blir bekväm av sig när man är ledig såhär länge.
Ska iaf bli roligt och få komma hem och träffa alla hemma igen. Ska träffa Jannike på lördag, det är verkligen efterlängtat =) Sen måste vi hinna ses Maria innan du åker på söndag för annars så kommer vi inte ses på flera flera veckor och det är inte bra. Men kina på fredag kanske ? =)

Har  iaf haft det jätte bra här nere under mina två veckor. =)
Första helgen drog vi ner till Norrköping tillsammans med Åkes bröder för lite TSDS-prisutdelning. Det var roligt, mycket folk och god mat. Krister fick med sig två priser hem så det var skoj =)
Så nu känner man sig riktigt sugen till sommaren och alla race... =D
Där nere fick man också riktiga vårkänslor när det var klarblå himmel och sol, någon minus grad och inte så mycket snö. Man längtade verkligen till skidbacken eller skoterlederna på fjället. =)

I Fredags tog vi en tripp till Falun för att hämta mina skidor sen blev det en sväng på stan. På kvällen bjöd min Sötnos på middag ute, med vin och grejer...haha vuxen poäng ;)  Riktigt gott var det iaf!!
Sen på Lördagen drog vi upp till Romme och åkte lite skidor i snövädret. Sen blev det hem, äta lite och dra vidare upp till Åkes kompis på lite förfest.

Igår åt vi semlor hos hans föräldrar och idag ska vi bowla med hans syster och hennes familj. Ska bli roligt =)
Och imorron måste jag åka hem. =/

Nä ska ta och kika lite boende i åre nu,men vi hörs och syns


Snart ledighet

I lördags så jobbade man hela dagen, sen blev det hem och äta middag för att sedan åka in till stan och hämta upp Jannike och dra ut på Frösön till Anna och Erik förfest. Lindström var hemma från Sthlm så det var riktigt roligt och träffa henne. Erika var också där, riktigt länge sen man träffa henne också. Ja det var en riktigt trevlig kväll. Synd man inte kunde följa med ut på korgen. Hade ledarutbildning på söndagen.
Utbildningen gick bra, sen blev det fotbollsträning på kvällen där man lyckades vricka foten,....skit skit. Trodde att man skulle klara sig men icke sa nicke. Så istället för att vara och träna ikväll så sitter man hemma med pappa.
I och för sig inte så dumt det heller. Ska testa det nya kaffet han fick i julklapp. Irish Creamkaffe. Luktar riktigt gott så vi får se hur det smakar.

Imorron ska jag till syster och göra slingor. Ska bli skönt och göra lite nytt i håret lagomt tills vi ska till Norrköping på lördag.
Sen har man förövrigt bara tre dagar kvar och jobba nu. Sen bär det av ner till Sötnosen och lite ledighet.
Längtar verkligen ner, få se på nya tillskottet och umgås med alla där nere.

Nej nu blir det kaffe.

RSS 2.0