Inget Umeå

Mina Umeåplaner blev det inget av, människorna där uppe har fullt upp. Men vad gör det när man har världens bästa pojkvän som kommer upp och tillbringar helgen med mig. Så nu blir det Skoters julafton i Åkersjön istället!! Inte fy skam det heller för den delen.
Så på Lördag blir det hotellet i Åkersjön tillsammans med pojkvän, syster och hennes grabb. Väl där får vi försöka hitta igen Maria och resten av syskonen Olofsson. =)

Igår hade vi 2 år Åke och jag. Tänk vad tiden går fort egentligen. =) Längtar tills på Fredag när jag får krama om han igen!!

På söndag gör jag min första fotbollsträning för den här säsongen tillsammans med tjejerna. Längtar som en tok, vill spela fotboll nu. Tur man kan lira lite med "gubbarna" på Fredag och få sin efterlängtade hotellfrukost. =D
Hade träningsvärk efter innebandyn i måndags. Och på Måndag skulle det tydligen bli hårdare, så vi får se hur det går.

Har köpt slingor idag så nu ska man bara passa in en tid tillsammans med Annicka så hon får fixa. Hon är bra på sånt, ska bli roligt och träffa henne också, var ett tag sen sist nu. Vi ses alldelses för sällan!!

Hade ett trevligt samtal med Jannike idag också. Skönt och få prata av sig lite om allt som händer och sker i livet.
Efter det blev det en fika med Maria, alltid lika trevligt!!!

Godnatt// M

Innebandy

Nu har man kommit hem från träningen, ny duschad och fräsch sitter man här med en kopp varm svartvinbärssaft.
Det gick bra och träna, men usch vilken klen kondis man har. Nej ska ta tag i det nu och fixa gymkort så man kan träna med Sofia =)
Har fått två fotbollstider till nu, känns kanon och få börja träna med tjejerna igen. Längtar efter att få sparka lite på den runda bollen...!!

Imorron börjar man inte jobba förren 15.00 så då blir det nog lite sovmorgon och sen en sväng på stan tror jag innan jobbet.

Just ja, måste ringa Emma också.

ciao!!

Måndag

Har jobbat idag och det var riktigt skönt. Känns lite jobbigt att man har tappat hela inkomsthelgen pga av att man varit hemma med ont i magen. Men men
Nu blir det till och betala lite räkningar, äta middag och sen åka till Krokom och spela lite innebandy. Ska bli skönt och få röra på sig lite.
Bara tre dagar kvar och jobba sen bär det av upp till Umeå. Ska bli roligt, ser dock inte riktigt framemot sex timmar på bussen men det löser sig nog.
Känns iaf skönt och få åka iväg och göra något annat och inte behöva tänka så mycket på allt som händer här hemma...

Om lite mindre än 2½ vecka bär det av ner till Avesta. Skönt det ska bli att komma ner, synd dom har så lite snö bara, men men. Åke blev morbror i fredags så det ska bli kul att få träffa det lilla tillskottet =)


Vill också säga krya på dej till Jannike som är hemma och sjuk!!!

....

Varit hemma från jobbet nu i två dagar med konstig magvärk. Vet inte riktigt vad det beror på, men hoppas att det blir bättre snart. Ska iaf jobba imorron och det känns skönt.

I Fredags tog jag och Maria och drog oss iväg till Pilis och våldsgästa Ida. Det var trevligt, blev pizza, glass med hallon och choklad och Let´s Dance. En riktigt trevlig kväll, nästan som på den gamla goda tiden när vi sågs varje dag. Dessvärre har det inte varit så på sistone, men förhoppningsvis ska det bli ändring på det nu.
Vi blev stoppade av polisen när vi åkte hem också...haha, med blå ljus och allt.. oj oj...
Blev stoppade för att Marias bakljus inte fungerade, klarade oss ifrån böter så det var ju bra.
Tur det inte var så långt kvar hem.

Fick höra idag att jag blir själv som drar upp till Umeå på fredag, tråkigt, men det ska bli kul att åka upp iaf.
Sen helgen efter så kommer Lindström upp och hälsar på i Ösd. Shit vad roligt det ska bli och få träffa henne, var i sommars man träffa henne sist. Annars har man bara set henne på Efterlyst. Grymt att hon är polis nu.... tre år har verkligen gått fort.

Tror det blir lite kaffe med pappa nu, sen ska man in till stan och hämta mamma som kommer hem från Falun ikväll.

Imorron blir det innebandy igen, roligt roligt!!!

HSK-Damer har förövrigt fått en egen hemsida, gå gärna in och kika. laget.se/hskdam



Söndagkväll

Nu är man hemma igen efter en trevlig och välbehövlig promenad med Maria och hennes hundar.
Kändes skönt och gå en riktig promenad efter tacosen.
Så nu har man hamnat här med en kopp varm svartvinbärssaft.

Sitter och kikar på lite utbildningar. Börjar känna att man skulle ha börjat plugga snart. Kanske komma på vad man vill bli när man blir stor. Men det är verkligen inte lätt.
Oftast så hittar man något som man ja skulle kunna tänka sig och plugga, men vill man lägga tre år på något man inte känner helt hundra för. Sen vill man ju inte plugga vart som helst heller, vill ju neråt, mot Åke och Avesta.

Pratade med Emma en sväng nu när jag gick hem efter promenaden. Ser framemot min resa upp emot Umeå sista helgen i januari. Hon verkade ha lite fullt upp, men vi ska försöka hinna ses en snabbis iaf. Tur att man har med sig Jocke och Nilsson så man inte är helt själv. Dessutom finns ju Walle och David där också =) Ska iaf bli riktigt roligt och åka upp och träffa alla igen. Har dessutom inte träffat Emma på flera år. Ser som sagt verkligen framemot min helg i Umeå =)

Hemma i Lit

Åkte hem till Lit idag, var ett tag sen man var hemma nu så det var väl på tiden. Blev dock inte hemma hos mamma och pappa så länge. Ida kom hem till Lit så jag drog ner dit och satt där och prata, kolla på skidskytte och åt glass tillsammans med henne. Riktigt trevligt och något man saknat, när vi inte umgått så mycket på sistone.
Kom hem och mamma hade gjort tacos så nu är man riktigt mätt i magen och snart väntar en promenad med Maria.

Igår blev det en sväng på Lillänge, hade förhoppningar om att kanske hitta några snygga skor på Skopunkten, men så blev inte fallet. Så det blev ett par efterlängtade Craft-överdragsbyxor på Team Sportia istället. Tack min Sötnos för det presentkortet.
Hem en snabbis til lghten och sen ner på stan för en fika med Maria, Johnny och Hannah. Massor med folk på alla fik, men tillslut så hittade vi på ett ledigt bord på Tehuset.
Satt där och prata massor och en blev det en sväng till Åhléns där syster mötte upp. Köpte fyra små glas, i tron om att jag kanske kan få ordning bland alla hårsnoddar och spännen, Maria trodde dock inte på mig och jag är nog lite fundersam själv. MEN, i boken som jag fick av mamma i julklapp stod det att allt såg mycket snyggare och brydligare ut om man hade glas att lägga grejerna i. Snoddar, topps och alla andra små prylar som ligger och skräpar överallt.
Ja, vi får väl se, man kan ju försöka iaf.
Efter stan blev det iaf innebandy med syster. Andreas hade match så vi var där och hejade. Tyvärr gick det inge vidre då det blev förlust. Sen blev det sallad hos Maria tillsammans med henne och Hannah och därefter bio. Wallander-Hämnden. Riktigt bra.


Lägger ut lite härliga bilder från när jag och Åke var i Bakvattnet efter nyår.


.
     

RSS 2.0