Lotta på Liseberg

....sitter vi och kika på nu.. jag mamma och pappa.. och gissa vem som tog hem storvinsten på 50kr.. JAG!! HAHA
Skrek så man kunde ha trott att jag vunnit en bil lr nått... haha
Blev honungsmelon, glass, kaffe och likör till det.. inte illa för en måndag.. =) Men när föräldrarna har semester kan allt hända.

Idag har jag på min lediga dag räknat matte och hämtat ut min nya kamera... en RÖD.. hoppas den håller längre än den gamla.

Imorron är det jobb som gäller och sen blir det en kväll med Jannike och Facke förhoppningsvis. Annars blir det kanske fika hos syster om hon orkade baka nu ikväll...

Igår hade jag en riktigt skitdag.. usch... sov dåligt, vakna med ont i huvudet, och less och irriterad på allt typ... förlåt min älskling att du blir lidande för mitt dåliga humör.
Känns jobbigt att inte veta hur framtiden blir med skola och sånt..
Har inte ens koll på vad semestern ska innehålla.. har så mycket man vill göra men så lite tid.. usch.. vill både gbg, öland och mantorp.
Men sthlm blir det iaf.. måste ner och träffa mitt blåbär och lindström!!!

Säsongsstart på Prison Break ikväll också!! ME LIKE!!!!!!!!

1 ½ vecka kvar...

.....tills min efterlängtade semester kommer...

Har jobbat idag...både på vanliga jobbet och på bilbingon i häggenås. Lite segt men det gick bra... Nu har man gjort sin gång så det är skönt.
Imorron blir det mera jobb... och på måndag är man ledig... ska tillbringa dagen med att räkna matte...=/
Känns sådär och tillbringa dagen med näsan i matteboken... men vill bli klar med allt innan semestern så det är nog värt det i slutändan förhoppningsvis.

Igår var jag och fika med Patrik och Maria...trevligt =) Sen blev det Storsjöcupen för hela slanten på eftermiddagen tillsammans med kusinerna. =)
Man blev riktigt imponerad av Kampala Kids... gryma var dom helt enkelt...vilket passningsspel, vilka mottag och vilka avslut. Ja man kunde inte bli annat än imponerad!!!

Nej nu ska jag gå och ringa till älsklingen innan det är dags för sängen!!

Ha de gött!! // M


Jannike....vad tror du om en promenad nån kväll i veckan?? tisdag??

RSS 2.0