Äntligen

Nu får min älskling sluta och komma hem och kramas lite... Han såg så ledsen ut idag så jag tänkte muntra upp han med lite te och vaniljbulle..=) tycker dessutom att jag är förtjänt av det som pluggat hela kvällen...
Har tänt ljus också så det ska va extra mysigt när han kommer hem. Mitt Hjärta!! <3

Sista tentan imorron nu och sen är det lite skön ledighet..=) me like

- Bio med tjejerna på fredag =) Michael Jacksson
- Skoternsdag i Säter med Söt på lördag
- Spelkväll hos Karlsson och Kristina på kvällen
- Halloweenfest med klassen på söndag

Nä... ska fixa te nu
Tjing


Första tentan

Så var första tentan avklarad.. så nu är det bara att hålla tummarna på det bästa.

Imorron är det nästa tenta så jag ska strax sätta mig och plugga inför den. Har nyss skickat iväg Söt till jobbet. Så ikväll är man gräsänka och kan sitta och plugga ända till kl 22.


Pluggning på G

Igår var det dop på lilla Tilde.. ett mycket fint dop..=) Glömde dock kameran hemma så inga kort blev det. Smörgåstårta och prinssestårta efteråt mycket gott.. =)

Sen var det utgång på Älvan som gällde...Pumpbolaget spelade.
Efter mycket stök med middagen blev det till slut pizza och öl hemma hos oss... jag, Åke och Emil. Ingen var direkt speciellt sugna på att gå ut så en tv-kväll hemma hade egentligen inte varit så dumt.
Men vi drog oss ner på Älvan iaf där det var ganska bra med folk...Pumpbolaget började spel, dock inge vidare tycker jag.. lite besviken blev vi... nä tacka vetja Ständut Black hemma.. ;)

Nu sitter vi hemma och har kikat på lite film.. P.S I Love You

Och nu håller grabbarna på att ska sätta upp våran hylla som Åke har fixat lite lampor i.. Han är duktig min pojke =) Tror det kommer bli riktigt bra.. ska försöka ta lite kort och lägga ut sen..=)

Jag tänkte göra ett försök och plugga lite handel och ikväll är det innebandy som gäller... =)

tjing tjing

Nu får de va bra...

Nu har jag tröttnat på och plugga.. nu har jag popat popcorn och ska kolla på ett Monster till svärmor... kanske inte världens bästa film men funkar att fördriva tiden med till älsklingen kommer hem från hockey.
Pratat lite med syster yster ikväll också...försökt styra upp födelsagspresent och farsdag till pappsen. Tror vi lyckades få till något iaf..=)

Ser fram emot vemdalsforumet då jag får träffa min syster igen.. saknar henne!!

Har smsat med Carrobarro ikväll också...blir en fika när jag kommer hem.. ME LIKE! =)
Saknar denna glada spralliga tjej tokmycket!!


Nu skicka nyss söten att han är hemma om en timme.. ska tända lite ljus och göra det lite mysigt tills han kommer hem!! =)


<3


Helg...

Äntligen fredag skulle man kunna säga.. men ja vet inte riktigt om jag känner för det idag faktiskt...
Tenta nästa vecka...onsdag och torsdag.. blä och ha de två dagar efter varandra.. men bara och bita ihop plugga och göra sitt bästa. Så kanske är det det som gör att man inte riktigt vill ha helg än.. bara för att man vet att det snart är dags för tenta.

Ikväll är iaf älsklingen iväg på hockeymatchen som han fick av mig när han fyllde år.. Leksand-Troja/Ljungby
Lite skönt att han inte är hemma faktiskt då kan man sitta och plugga utan att känna sig så otrevlig. Dessutom är det lite lättare att få något gjort när man är själv hemma.
Jag hoppas verkligen att det blir en bra match han får åka på.. han var riktigt besviken efter derbyt nu i veckan.. och jag kan verkligen förstå honom. Usch vad Leksand spelade dåligt. Förhoppningsvis är dom lite revanschsugna nu så det blir en bra match ikväll..

Imorron blir det nog inte så mycket pluggande. Lilla Tilde ska döpas så vi ska på dop imorron. Sen på ikvällen spelar Pumpbolaget på Älvan så då ska vi nog gå ner dit. Blir nog en lugn kväll så man orkar plugga på söndag.
Ja just ja.. på söndag skulle vi ju spela match mot några andra tjejer på innebandyn..blir skoj..=) Måste bara komma ihåg och tejpa foten, vricka till den förra veckan..=/

Funderar på och popa popcorn sen ikväll och läsa lite handel kanske.. skulle ha duschat också.. vad jobbigt..ja ja.. hinns väl med det också.

Lär ju plocka ihop lite i datarummet också så Emil har någonstanns och sova imorron. haha..just nu ser det ut som ett bombnerslag.. har inte hunnit plocka ur alla kartonger än sen vi flytta in..=/

Trivs riktigt bra här nere..=) inte speciellt mycket hemlängtan alls faktiskt. Vilket på sätt och vis känns skönt.
Är dock lite fundersam på hur jag ska göra över julen..om jag ska va kvar här lr åka hem till Lit... hm.. svårt.. ibland skulle man faktiskt vilja dela på sig och kunna va på två ställen samtidigt.

Vi åker iaf hem fredag v 46 och blir hemma ett par dagar. Ska bli kul och träffa mamma och pappa och syster.. känns inte riktigt som man hann träffa dom när man va hem sist.. Då var man mest ute och åkte runt för att hinna träffa alla andra.
Jag hoppas iaf att det kanske kan bli en promenad med Ida när jag kommer hem.. det skulle va grymt skoj, för det var sjukt länge sen.

Nej nu ska jag göra sista övningsuppgiften på ABC-kalkylering.

Shopping...

Nu ska bara älsklingen komma hem från jobbet.. vilket han snart borde göra... sen åker vi till Västerås och går en sväng på Ikea innan det blir New Yorker med Karlsson och Kristina. =)

Ska köpa lite grejs till lght, bla en liten byrå till toan och lite trådkorgar till garderoberna. Sen brukar det bli lite mer smått och gått när man väl är där.
Jag hoppas kunna fynda två byråar till och kanske nått snyggt på New Yorker=)


Mys

Nu har älsklingen kommit hem från jobbet och vi har myst med te tårta och tv..,=)
Nu verkar han ha hittat på dragracingen som va idag så nu ska jag smita iväg och kolla på de...=D
Imorron är de skola igen... ekonomistyrning hela dagen.

Och på fredag är det utgång i borlänge planerad.. =) Blir skoj..=D
På lördag blir det filmkväll med popcorn..=) Söt jobbar natt så då får man passa på och kika på såna filmer han inte tycker om.

Tycker om min Sötis!! <3

Kram å godnatt

Dags för ett ryck....

Idag har vi haft seminarium på H&M på skolan.. de gick bra.. lektionerna känns ha gått så fort dom här dagarna. Sen satte vi oss i bibblan jag, Johanna och Sofie och började skriva på inlämningsuppgiften som vi ska göra i ekonomistyrningen.. ska renskriva mitt sen och skicka iväg till dom. Får vi läsa igen om i helgen och göra finjusteringar nästa vecka.

Förutom de ska jag plugga lite vanlig ekonomistyrning hade jag tänkt. Ska stanna imorron och plugga lite med några andra i klassen. Åke jobbar eftermiddag så man är ensam fram till 22 så då passar det bra och plugga lite.

Nä dags och ta tag i det nu så de blir klart.

Fläskpannkaka står på middagsmenyn idag. =) MUMS!!!

RSS 2.0