28 Februari

Shit vad det går fort alltså.. idag är det sista februari och det kändes som det nyss var sista december.. vart dog januari och februari vägen? Känns ändå rätt skönt att det börjar vända nu och man känner solen börjar värma när man är ute och går. =) Gillar verkligen mars och aprilvädret =) dock inte slasket, men ni vet det där fina vårvädret med blå himmel sol och man börjar känna sommarkänslan komma ner och mer..=)
Dessutom blir det ju en massa skoter och skidor framöver..=) och VÅRFORUM i Vemdalen!! LÄNGTAR!!

Vad skönt det var att få äta riktig mat igår... laxen blev väldigt lyckad så den rekomenderar jag, ända missen blev att jag lyckades koka sönder potatisen =/ men grabbarna åt med god aptit ändå =)
Sen blev det kort spel, UNO..JAG VANN!! Inget motsånd alls och stackars Åke stor torska. Krister hade köpt med sig lite Pecannötkolaglass till efterrätt, det var länge sen, så det blev en liten bit faktiskt. Men förhoppningsvis blir det dubbla träningspass idag så det borde väl försvinna då.

Nu är det tänkt att jag ska fortsätta med marknadsföringen, fick rätt mycket gjort igår,  vilket känns riktigt bra. Ska som sagt fortsätta lite till nu innan träningen. Känns som man vill komma in i tänket så man vet vad man ska leta efter sen när jag ska ta tag i semninarieuppgiften imorron.

Åke den guldklimpen åkte till Krister för att fortsätta hjälpa han så jag får plugga ifred. Får som mer gjort när han inte är hemma. Man mår som bättre när man vet att man fått plugga och sen kan umgås med han utan dåligt samvete.

Plugg en timme nu och sen är det dags för lite soppa och sen träning!!! =)

Have a nice day!!


Uppe med tuppen

...varför är det aldrig något problem att kliva upp tidigt när det är helg? Men på veckorna är man sjukt trött så man helst ligger i sängen till elva.
Men idag kom jag iaf upp till kvart i åtta, men det berodde nog mest på att älsklingen skulle ut till byn och ville att jag skulle ställa mig på vågen innan han åkte. Och då är det inte så stor idé och lägga sig igen för då kommer man va slö resten av dagen.
Vågen visade iaf en minsking med 1,6 kg till...bättre än vad jag trodde, för jag trodde typ max ett halvt kilo. Hade dessutom minskat 4,5 cm till i midjan.
Så ja för att ha levt på soppa i nästan två veckor känner jag mig ändå ganska nöjd. Jag vet ju att jag kommer gå upp lite av det här nu när jag börjar äta vanlig mat igen. Men då blir det till att hålla igen på godsakerna och äta rätt. Jag ska fan klara det!! Nu har jag bestämt mig. På tisdag ska jag införskaffa ett gymkort på Friskis och Svettis i Borlänge. Blir bra och skaffa det så man måste ta sig iväg och träna.

Nej nu är det dags för frukost och sen blir det plugg ett par timmar. Repris på let´s dance väntar halv tolv, då ska jag dansa som dom tillsammans med dammvippan..haha

Have a nice day!

Tråk...

Blä... usch vilken seg lektion det var idag...=/ Han verkar lite flum våran lärare. Men det blir säkert bra. Skönt att ha lektionen mellan 13-16 istället för 15-18.
Ja nu är det fredag igen och imorron ska jag väga mig och se hur det har gått under veckan. Spännande.
Sen blir det lite plugg och städning imorron, hemma själv hela dagen eftersom Åke ska hjälpa sin bror med renoveringen. Ska fixa middag till kvällen.. lax med mangosalsa. Blir skoj och testa något nytt =) Har faktiskt fått lite inspiration att testa lite nya recept efter att ha ätit soppor i två veckor. =)


Lax med mangosalsa


Får se om man lyckas få det som på bilden...;)

Lite besviken blev jag nu när jag sett framemot ett Navy CIS avsnitt och ser att det är ett som jag såg bara för några dagar sen, värdelöst!!


Storslalom

Storslalom damer är det på tv nu. Maria PH som kör men det går då inge vidare, 1 sek efter Zettel som leder, ja vi får hoppas det går bättre i andra åket. Verkar som det blir OS och storslalom på kvällens schema.

Har varit i Borlänge idag och börjat på med seminarieuppgiften med Sofie, Caroline och Johanna. Känns skönt och börja redan nu för den känns inte så enkel. Blir till att fortsätta med den imorron.
Hann aldrig hem till fotbollsträningen idag, så imorron måste det bli en riktigt rask promenad. Tur söten ska äta pannkaka med Krister så det blir en promenix till Hästen. =)

Har varit sjuk bra väder idag, surt man ska sitta inne och plugga en sån dag, hade inte tackat nej till att fått varit ute och åkt skidor eller nått istället.
Vill dessutom åka till Åre och åka lite skidor, vilket hade varit helt perfekt med dagens väder.


Bild från när vi var till Åre för två år sen. Lovely Åreskutan!


Börjat räkna ner på dieten också. Ska äta den helt och hållet tills på fredag och sen till helgen ska jag byta ut middagen till vanlig mat. Ser verkligen framemot att få äta lax på lördag!

Pappa och mamma ska till Ö-vik på lördag och kolla på hockey. Jag vill också!! Men får bli en annan gång.

Kyligt

..burr...kyligt ute idag, blir fotbollsträning inne kl 15. Men bättre det än ingen träning alls. =)
Sen förhoppningsvis innebandy ikväll =)

Har gjort en vecka med Allevo-dieten nu, och det fungerar faktiskt riktigt bra. 2,8 kg har jag gått ner och det känns bra. Hoppas det kan bli något mer kilo tills nästa vecka. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska köra i 12 eller 14 dagar. Får se hur det känns på fredag.

Synd att det ska blåsa och vara sånt tråkigt väder ute. Igår var det snöblåst och -14 ute att det räckte med att gå till Travin och hämta ut lagboken och sen gå hem. Blev en kura innedag med lite plugg, film och annat små stök. På kvällen tog vi bilen upp till Runesson och Kristine för medlodifestival. Riktigt trevlligt faktiskt. =)
Blev en film dessutom, Prinsessa, någon som sett?
Rätt tragisk film faktiskt, men som ändå slutade lyckligt!

Nu ska jag fortsätta plugga lite marknadsföring innan det är dags för träning.

Hockeykväll

Japp.. ikväll är det hockey för hela slanten.
Just nu är det Malmö-Leksand och Malmö leder med 1-0 HEJA HEJA HEJA!!!
Och kl 21 är det dags för Sverige-Vitryssland i OS!! Krister kommer hit på finbesök och kikar också.

Fredag har det hunnit blivit också, förstår inte vart den här veckan har tagit vägen, jag som skulle plugga och vara så duktig, det har det då inte blivit något av alls. MORR!! SKÄRPNING MARINA!!
Åkte iaf upp till elva idag för att plugga tillsammans med Johanna, Sofie och Caroline. Fick lite gjort iaf. =)
Min lagbok har kommit idag också så den ska jag hämta ut imorron..=) Vad skönt att det äntligen har kommit så man kan komma igång på riktigt med juridiken.

YES!! 2-0 till MALMÖ!! ME LIKE ME LIKE!!!

Imorron är det lördag, undrar vad man ska hitta på då. Plugg blir det på förmiddagen iaf tills Åke slutat jobba. Måste måste plugga imorron!! Sen vad kvällen har att erbjuda har jag ingen aning om. Blir väl OS skulle jag tro eller kanske händer nått ute i byn?

Idag blev det bestämt en utgångskväll med tjejerna också!! Ser verkligen framemot det =)

Inte länge kvar tills man åker hem till jämtland heller.. =) onsdag v10 går tåget hemåt. Längtar!! Saknar mamma pappa och syster =D

Ha en trevlig kväll.

Barnvakt

Ska strax åka ut till byn och vara barnvakt till Tilde. Ska bara gå och väcka upp söten först som ligger och sover. =)

Första dagen på Allevo-dieten. Känns lite konstigt att äta potatis och purjolöksoppa till frukost, men man vänjer sig nog!
Det är iaf riktigt fint väder ute så idag måste det bli en promenad!! Igår var det också kalas väder och grymt skönt att träna. Blev både fotboll och innebandy. Tror jag behövde ett uppehåll i innebandyn för igår på träningen kunde jag göra mål, haha det kunde jag inte innan. Då stod man själv mitt framför mål och missade.. haha Inte så bra kanske. Men igår släppte det vilket kändes skit bra!!

Ha sen skön dag!!


godmorgon

Varför kan det inte vara lika fint väder idag som igår, är det bara för att man är ledig idag men var i skolan hela dagen igår?
Blev så sugen igår när det var blå himmel och sol att ta på sig längdskidorna och ut och åka lite. Lite inspiration försvann idag när det är grått och tråkigt ute. =S
Men har ju inga lektioner förren på fredag till veckan så då kanske man kan ta sig i väg något i veckan om det blir bra väder =D

 

Nu sitter jag och kollar lite på LA ink, blir verkligen sugen på en tatuering när man kikar på detta program. Vet dock inte riktigt vad jag vill göra och vart jag vill ha den.

Tror det blir lite plugg sen innan Åke vaknar och vi ska åka ut till byn och hälsa på. Skulle tro att det blir lite juridik. Och här har vi boken som ska läsas ut.

Ha en trevlig dag!

 


Helg

...jaha då var det fredag och helg igen. =)
Kikat på let´s dance och Willy är fortfarande kvar.. =D Nu är det Zorro som gäller, men funderar allvarligt talat på att gå och lägga mig.
Hade omtenta i extern redovisning idag, tyckte den kändes svårare än den först, men jag hoppas att jag klarar den. Efter att tentan var gjord gick jag med Caroline och Sofie till Friskis och Svettis och tränade. Det var skoj!! Funderar på att köpa ett terminskort där och träna. Skoj om man kan gå tillsammans också, bli lite mer motiverad förhoppningsvis. =)
Hade sen föreläsning idag också i juridik, segt att sluta klockan 18 på en fredag. Satt dessutom hela lektionen och frös och hade ont i huvudet. Not good! Förmodligen var det mat som saknades och det hade Söten fixat tills jag kom hem!! =D Tack!!
Köpt på mig soppor nu inför dom två kommande veckorna. Får se hur det går med det. Får ge dom till pappa om det inte går alls. haha

Imorgon är det lördag, då blir det en sväng ut i byn och hälsa på. Hjälpa Krister med bilen och hälsa på tjejerna lite. =) Sen blir det nog lite partaj på kvällen. Länge sen man va ut och festa nu.
Får styra upp en utgång framöver med Caroline, Sofie och Johanna. =) Länge sen sist som sagt. Eller så beror det på att jag aldrig är hemma när dom ska gå ut. =S


Hemma i Östersund är Maria, Pether och dom ut ikväll, Christer Halvarsson på Martié, jag vill också gå!!
Jocke och Facke är i Åre och ska gå på Milo, jag vill också va i Åre och åka skidor och kolla på Milo.
Nä istället sitter man här hemma ensam framför tv:n eftersom Åke jobbar natt. =S

~*~*~*Saknar*~*~*~


Mina systrar


Äntligen!!

 

 


...Åh nu blev jag grymt glad!!
Var in och kollade om jag fått svar på min omtenta i ekonomistyrning och nu stod det äntligen ett grönt G där =)
En känsla av lättnad gick genom kroppen.. skönt! Nu hoppas jag bara på att omtentan i extern redovisning på fredag också går bra.
Imorron blir det plugg med Sofie och Caroline...sista rycket inför omtentan. Blir bra och åka upp och få lite gjort, idag har det inte blivit mycket gjort alls, läst lite i boken bara..=/ inte bra!!
Men haft ett trevligt samtal med mamsen.. 1½ timme.. inte dåligt för att va oss. Men skönt att prata av sig lite när hon är så långt borta. Blir kanske mer prat nu framöver när Allevo-dieten tar vid på måndag för oss båda. =)


Tränat ikväll.. skönt och komma iväg och röra på sig!

Snart kommer den bästa hem och då blir det film och te...!! Tänk att det finns en som får en att blir så glad och varm i hela kroppen!! Tack älskling för att du gör mig så lycklig!! <3

Myskväll med älsklingen <3

Igår var det min och älsklingens dag. Vi firade tre år för 1½ vecka sen, men det blev inte mycket till firande då, lasta skotern, packa inför helgen i Bakvattnet och sen middag bestående av spagetti och bacon, kändes väl kanske inte riktigt som ett tre årsfirande.

Men igår tog vi igen det. =)
Det blev tre rätters middag...
Förrätt: Toastskagen
Varmrätt: Tjälknul och potatisgratäng
Efterrätt: Blåbärscheesecake
Och vin till det. =)



Våran fina dukning =)




Tjälknul och potatisgratäng




Bläbärscheesecake




Köpte nya vinglas häromdagen som vi invigde =)


Där efter blev det film och passoadrink... Först såg vi "I skuggan av värmen" och därefter "Flickvänner från förr".



Passoadrinkar =)

Tack älskling för en jätte mysig ikväll..=) <3
Jag älskar dej!


Nu är det bara och invänta besked om det blir innebandy ikväll eller inte... har redan gjort ett träningspass idag, fotboll.. =) Skoj!!
Så skönt att träna ute redan nu, och idag har det varit kalas väder... typ -3 och blå himmel och sol..=) Sånt gillar man!! Dock hade en dag i backen inte varit så dumt det heller, får bli en annan gång.


Grattis till Caroline som fyller år idag =)

 


RSS 2.0