Nyinvestering och fattiglapp

Hade inga lektioner idag så då tog vi och drog till Västerås tillsammans med Kristina och Tilde.
Blev lite shopping och mat på Ikea. Sen drog vi till Erikslund och köpte en 55" LED-tv och en PS3 =)


Bengt Magnusson fick följa med på bild också..=) haha

Har beställt lite böcker till juridikskursen nu också. Ingen som har den Svenska lagboken att låna ut till mig? Har ingen vidare lust och köpa den för typ 2000 spänn.
Förstår inte... den här månaden fick vi mer pengar än vanligt från csn och ändå känns det som ingenting finns kvar.. och då är ändå inte alla räkningar betalade än heller. =/ Känns inge vidare. Jag som tänkte spara massa och dessutom funderat på en ny jacka. Nu skippar jag nog jackan och sparar pengarna istället.

I lördags var vi på 40 årsfest, det var riktigt skoj =)
Och igår gjorde jag första fotbollstäningen här nere. Skoj att spela och lära känna nya människor. Testa nya övningar. =) Skoj att sparka boll igen också. =) Kanske man äntligen kan ta tag i träningen igen nu. Känner att jag blivit lite av en soffpotatis sen jag flytta ner. =/
Första träningen ute imorron =)

På torsdag åker vi till Bakvattnet =)

 


Dags för sängen

Idag har jag inte fått något alls gjort. Var tänkt att det skulle bli en shoppingtur med Kristina idag, men tiden drog iväg ute i byn så vi hoppade över det och satsade på kaffe och kortspel istället. Inte så dumt det heller i och för sig. Skulle dock ha behövt plugga istället. =/
Blir shopping på onsdag istället och då måste jag komma upp från morgonen och plugga!!!
SKÄRPNING LINDSTRÖM!!!!!

Har hämtat ut boken till marknadsföringskursen som jag börjar imorron. Hela boken på engelska.. bläää

Blev idrottsgalan ikväll..=) Jerringpriset till Helena Jonsson =) ME LIKE!!HEJA HEJA HEJA!!
OS nästa =)

Förskylningen är på väg åt rätt håll.. känns jätte skönt. Kanske man kan hinna med två träningspass på söndag.. först fotboll och sen innebandy. =)

Börjar bli dags för sängen nu.. börjar 08:00 imorron så det blir till att kliva upp när söten kommer hem från jobbet. Let´s dance

...sitter och kikar på det just nu. Håller på och tvättar också. Fint fredags nöje. =)
Har gjort ett födelsedagskort till Tilde som vi ska fira imorron.. ska slå in hennes present sen också.Nu slutar min älskling om en timme... då ska jag överraska han med glass med ananas och jordgubbar, en kall öl och en film. Mys mys mys!!!

Strax dags att hämta upp tvätten också.. men de blir nog efter att jag varit på coop och handlat glassen.

Fortfarande förskyld.. haft halv ont i huvudet hela dagen. =(

Var till Borlänge idag och anmälde mig till omtentan.. plugg som gäller nu en vecka framöver.

Min bok till kursen marknadsföring hade kommit idag.. får åka och hämta den på måndag. Får se om det blev rätt bok lr inte. hahaHaha nu är det Willy som dansar.. skön gubbe de där.. =)Han var duktig och dansa ikväll =)Förskyld

...ingen vidare inspiration flödar idag...snorig och hängig.. förskylning på gång.. gillar inte!!!

Åkte årets första slalomsväng igår.. det var riktigt skoj..=) Ja jag Åke, Fredrik och Björken. Åke gjorde visst en vrupa som jag och Fredrik missa.. men han hade haft en rolig min när han kom över kullen och såg att det gick 90 grader ner på andra sidan.

Har pluggat lite nu på förmiddagen.. omtenta på fredag nästa vecka i ekonomistyrning.
Dock flödar inte inspirationen så jag ska nog boka en tvätt tid och dammsuga istället.

Sen kommer älsklingen hem ..då blir det en sväng på stan.

Allt avklarat...

... nu är redovisningen i svenska detaljhandelsföretag klar, tentan i extern redovsning gjordes klar idag.. gick sådär.. säger som johanna.. antingen blev det godkänt eller så gick det käpprättåthelvete.. haha
Helt avklarat är dock inte allt.. vi ska göra klart inlämningsuppgiften nästa vecka.. orkar inte åka en extra sväng till Borlänge bara för den.

Måste ta tag i träningen igen nu.. är sjuk trött hela tiden fast jag sover bra mina 8 timmar på nätterna. Tror det är träningen som saknas för såhär trött var jag då inte när jag tränade regelbundet.
Eftersom jag har en ledig dag imorron så hoppas jag att det är bra väder, gärna runt -5 och sol..=) Blir en promenad från morgonen iaf.. blir nog runt Skogsbo skulle jag tro. Sen blir det eventuellt kvällsåkning med Åke och några kompisar till han uppe i Borlänge.. det ser jag framemot.. och vilken tur att jag tog med skidorna hem..=)
Läste just på Idas blogg att hon åkt längdskidor.. blev sjuk sugen på det.. kanske man skulle dra sig iväg och åka lite i helgen om det är bra väder. Åke jobbar eftermiddag så man har ju inget bättre för sig så.
1 års kalas ska vi på på lördag iaf..=) och nästa helg blir det 40 årsfest..=)

Fick finbesök av Runesson som kom förbi idag.. kaffe och film blev det. Sen gick vi och handla och till middag blev det tjockpannkaka med lite havregryn i och bacon.. mumsigt!! =) Sett tredje Johan Falk National Target ikväll också. =)

Nu blir det sängen. Natti natti

RSS 2.0