Påskledigt

Som jag längtat efter denna ledighet.. På fredag sätter vi oss i bilen och åker upp till fina Jämtland =)  Har massor att se framemot =) 
Dejten med Maria kl 13 i en snödriva på Ansätten på lördag kommer förmodligen med helgens höjdpunkt =) Det är bara för er andra att komma förbi och hälsa på =)

Ska bli kul att träffa mamma, pappa och lilla syster igen också =) Funderar starkt på om de ev blir dans i Laxsjö med lilla syster, men har inte bestämt mig än.
Ska verkligen passa på att njuta av att umgås med familjen i helgen, för det ser rätt tjat ut att kunna åka hem något framöver =/

Var och tränade nu ikväll.. gick hysat med låret faktiskt. Men gör fortfarande ganska ont vid vissa tillfällen. Men nu får det ju några dagar på sig att vila så förhoppningsvis är det bättre nästa vecka.

Åke har köpt ett nytt spel till PS3 och har tagit över tv:n.. haha, men jag hoppas jag kan få låna den en timme sen vid nio när det är Fuskbyggarna. Stackars människor alltså som råkat ut för så mycket skit, man blir ju inte direkt sugen på att renovera hus efter att man sett de där programmet. Tur att Åkes bror blir en hejare på att renovera nu så vi kan anlita han =D
Förstår inte hur man kan göra sådär mot sina kunder, hur kan man leva med sig själv när man gjort så pass allvarliga fel som vissa verkar ha gjort? Själv skulle man sitta hemma med dåligt samvete för att något inte blivit riktigt gjort.

Nu ska jag gå och blanda ihop en melon/hallon smoothie som vi försökt med nu i flera kvällar, men det har aldrig lixom kommit till skott att ta tag och göra den. men ikväll blir det =)

KRAAAM!


Kvällen i bilder


Laxwook med glasnudlar


Fyndet på panduro =)


Tjejen man saknade ikväll när man satt och pyssla!! <3


Tentan avklarad...

Sådär nu var sista tentan avklarad och man kan återgå till normalt liv igen.. haha inte för att det varit speciellt onormalt innan, men nu kan man iaf göra saker utan att ha dåligt samvete för att man egentligen skulle ha behövt plugga. haha

Blev en fika på kupolen efter tentan med Sofie och Johanna. =) Och lite handlat inne på Panduro. Shit skulle kunna handla hur mycket som helst där inne. Man gick runt där och saknade Jannike och pysselstunderna man hade med henne när man bodde hemma. Får helt enkelt ta och styra upp en pysselHELG framöver =)

Nu ska man äta middag, idag blev det Laxwook med glasnudlar =) Och sen måste man ta tag och göra det roliga varje månad.. betala räkningar..tjoho, känns alltid som pengarna tar slut innan dom ens hunnit in på kontot. =/


Trötter...

och har ångest inför tentan imorron.. Känns inge bra inför den. Men man har ingen annan än sig själv att skylla när man inte tar tag i saker och ting i tid. MORR!!

Hade iaf besök från härliga Jämtland igår. =) <3
Fina Maria och hennes Pether tog vägarna förbi här och hälsa på!! Blev så glad!! Saknar henne så mycket här nere!! Så det var riktigt roligt att dom kom förbi!!
Sen efter att dom hade åkt hem igår ikväll drog vi oss till Macke på födelsedagsfika. =)
Så igår blev det inte mycket plugg. Idag har det dock blivit desto mer. Förutom en match mitt på dagen. Men den hade jag nog kunnat stanna hemma ifrån. Sträckte låret efter typ en kvart i första och sen var det färdigspelat för idag. =( Kändes helt värdelsöst. Ibland önskar man verkligen att man kunde se in i framtiden. Då hade man kunnat stanna hemma och pluggat idag istället för att sträcka låret. haha
Men det är väl kanske inte nått man vill jämt, se in i framtiden, fan va tråkigt livet skulle va då egentligen.
Vinst blev det iaf och tjejerna spelade riktigt bra =)

Nu har jag pluggat sen jag kom hem från matchen och är sjukt less på Kotler och hans bok. Huvudvärken kommer mer och mer vilket inte underlättar speciellt mycket i pluggandet. =/

Ser verkligen framemot att få ha den här tentan avklarad imorron. Och sen kan man bara räkna ner till fredag när vi åker upp till fjällen och vårat underbara lilla Bakvattnet. =) Längtar efter att bara få njuta av snön, solen och umgås med familjen!!


Ansätten =)


Why why why?

Nu blir jag faktiskt lite ledsen i ögat.. varför ska det alltid vara såhär..? Varför ska det alltid vara blå himmel och sol ute när jag ska sitta inne med lagboken hela dagen? Varför kunde inte de här vädret varit igår så kanske det hade gått lite bättre på fotbollen? Och man hade inte behövt sitta här och bara tänka på hur mycket man hellre skulle vilja gå ut. Ja ja.. tack vare Åke kom man upp halv sju i morse så en promenad framåt eftermiddagen kan man ju faktiskt unna sig! En promenad till Willys kanske för att köpa mera hallon och andra bär att toppa frukosten med =) !! =D 


 

Tjingtjong i lingonskogen...

Sista lektionen i juridik hade man idag.. nu är det bara plugga och ladda inför tentan på fredag.
Springer mellan spisen och datorn nu.. haha...måste fixa middag innan träningen.. kyckling med wookgrönsaker står på menyn. =) Sen ikväll blir det semla ute i byn. Ska bli skoj att åka ner och kolla hur de går för grabbarna med renoveringen. =)

Hyllan ovanför tv:n blev iaf jätte bra..=)  Så nu står centern där uppe.


Nej nu blir de middag...

Måndag 22/3

Idag har jag varit hos Sofie och pluggat juridik med henne och Johanna.. tror vi blev lite klokare iaf.. men än känns det inte 100% inför fredagens tenta. Men har ju ett par dagar till på mig att plugga. Imorron är de sista lektionen så den ska jag gå på sen blir de lite plugg innan det är dags att åka hem och äta innan träning.
Gick skit på träningen ikväll..blä.. inte alls med i fötterna eller huvudet för den delen... morr... hoppas de går bättre imorron. Har lite ont i knät också..fick nog en smäll på matchen igår. =/

Ikväll blir det Arn och till det tzatziki med morotsstavar..=)

Åke håller på och sätter upp hyllan som ska sitta ovanför tv:n..=) Äntligen tog han med borrmaskinen hem så vi kunde ta tag i det =) Kommer bli jätte bra tror jag =)




Söndag...

..Träningsmatchen idag slutade med förlust med 1-2. Snöade gjorde det och det låg väl runt 3-5 cm med snö på planen.. inget vidare bra spel, men men.. nya tag till nästa helg.

Ingen innebandy blev det heller..=( men blir en skön söndag kväll med mys och film istället. Runesson och Kristine kommer nog förbi senare, blir trevligt, kaffe och gurk- och morotsstavar och dipp..=)
Riktigt sugen på popcorn också... får se om de blir de också lr om man kanske ska nöja sig med grönsakerna.

Fick till en riktigt god middag idag också, ugnsstekt fläskfilé, wookgrönsaker, glasnudlar och hemma gjord tzatziki =) Mycket gott =)



Imorron blir det plugg hos Sofie och sen är det träning..=)
Ha en trevlig söndag!!




Träningsmatch...

...dags imorron.. första träningsmatchen med nya laget Skogsbo/Avesta =)  Ser framemot!!

Idag har det varit kalas väder ute, satt och pluggade på förmiddagen.. juridik...hyfsat less på konkurser och skuldebrev. Men när Åke klev upp vid ett fick de va bra och vi tog och åkte ut till byn och hälsa på istället. Promenad i solen, skidskytte, jaktstig och middag blev det. =) trevligt!!

Nu har man varit hemma en timme och Åke ska strax åka och jobba. Funderar på en film och en apelsin innan det är dags för sängen.. samling 8.45 imorron så då blir de ingen sovmorgon.

Sitter och pratar skor med Johanna och Sofie.. jag vill också ha nya skor.. =)



Seminarium

Idag har vi haft seminariumet i marknadsföring.. känns riktigt skönt att ha det avklarat, lite surt bara att vi fick göra om lite i arbete, och att det enbart var att sätta in rubriker. Kändes lite onödigt faktiskt eftersom han var nöjd med det övriga arbetet. men men.. duktiga som vi är tog vi tag och gjorde det direkt.
Sen var jag och Sofie och tränade, mycket folk, men en timme blev det iaf. Känns riktigt skönt eftersom det blev teori istället för träning igår.

Imorron har man inga lektioner alls så då får man tillbringa dagen med lagboken och försöka förstå lagarna. Sen på kvällen är det träning. =D

Nu sitter man och kikar på Sveriges fulaste hem... Kändes verkligen som huset behövdes göras om och rensas...små prydnads dockor i hela huset och bara massa krimskrams...nej usch, glad att jag inte har nått sånt hemma hos mig. Ska nog ta och byta ut värmeljusen som precis slocknade och mysa till det lite. =)


Plugga & Träna

Idag gjorde vi klar PP-presentationen hos Sofie innan det var dags för juridikföreläsningen.
Sen var jag och Sofie iväg och träna... Kändes skönt och komma hem och veta att man fått det gjort.
Vi har iaf bestämt att till sommaren ska vi ha minst två magrutor var..=)
Åke var sugen på en promenad, men än har vi inte kommit iväg så de blir nog ingen ikväll.. funderar på en kopp te och lite tv istället.

Vi gjorde en jätte god GI-pytt till middag. =) Skoj att testa något nytt.

Helgen har tillbringats hemma i härliga jämtland..=) Bakvattnet torsdag till lördag. =D Vilken underbar plats det är! Längtar redan till påsken =)



Lovely family =)



Kaffe och våffla på G



Mumsiga våfflor =) med grädde och sylt precis som det ska va


Pappa Åke och syster =)


I lördags åkte vi hem till ösd och kollade när systers OPE spelade träningsmatch mot norska Egge. Blåste riktigt kallt på arenan, men trogna supportrar som vi är stod vi i blåsten och hejade =) 5-5 slutade matchen och syster fick näta en gång! Duktigt duktigt!! =D
Sen blev det thai till middag och jag drog mig hem till världens bästa Jannike och hade en trevlig lördagkväll med henne. Thai, choklad, te, mys, kikande på kläder på nätet och massa surr!! Åh vad jag saknar denna människa här nere!! <3

I söndags blev det fika inne hos syster, hem och äta pizza med mamma och pappa och sen bar det av hemöver på kvällskvisten.
Nu ska man tillbringa två helger till här nere innan man får åka upp igen.. och dessa kommer väl innehålla plugg och träning.


Dags för te och mys med älsklingen nu!! =)


Lunch in the sun =)

Nu sitter man här uppe i husvagnen, solen skiner ute, blåser dock lite grann. Pappa har fiskat och Åke och syster har varit ute och kört lite skoter. Jag däremot har tillbringat min tid vid datorn i ett försök att tillsammans med tjejerna få till inlämningsuppgiften i marknadsföring. Går väl sådär.. sitter med typ 10 sidor nu som vi ska få ner till 5. =S

Är iaf snart dags för lunch. Våfflor =) mumma!! Det är något speciellt med att äta våfflor ute i det fira. Gräddade under eld, tjockare än vanliga våfflor, med grädde och sylt..=) Mm.. ser verkligen framemot lunchen idag. =)
Växlande väder så det blir väl snö när vi ska till och äta... men det är man van vid. haha


Home Sweet Home

Imorron åker vi hem till härliga Jämtland..=) Ska bli grymt skönt!

Har dock lite dåligt samvete eftersom våran seminarieuppgift ska va inne på måndag och jag drar min kos och lämnar arbetet till resten av gruppen..=/ Do not feel good!!!
Har iaf suttit och skrivit ner det sista från kladdpapperen nu. Får fundera imorron under färden hem om jag kan komma på något mera att skriva. Det var verkligen ingen lätt uppgift det här..=/ Lite små less på Dressmann just nu... Men blir skönt att skicka iväg det så dom andra i gruppen kan läsa igenom och se om man missat något, så får man fylla på med det under vistelsen i Jämtland.

Nu är det bara sista som ska packas ner i väskan också, sen kan man krypa ner under täcket och förhoppningsvis sova bättre inatt. Är ju jag som börjar bilkörningen så de hade ju inte varit så dumt om man var någolunda pigg iaf.. haha


godnatt!!

Ljus och mys

... efter mycket velande bestämde jag mig för att inte träna ikväll... Känner varken ork eller inspiration. Så istället blir det en hemmakväll. Har tänt ljus i hela lägenheten och till middag blir det kycklingwook =) Hittade dessutom på finalen på Project Runway =)
När söten kommer hem från jobbet blir det film och jag ska nog skära upp lite mango så vi kan äta det till..=)




Seg segare segast...

...Jo man är nog lite bakis sen igår. Blev upp strax före nio för att hinna äta lite frukost innan fotbollsträningen som började 10.. riktigt ont i huvudet och magen kändes inte heller va i toppform. Men bara och bita ihop, tejpa foten, på med träningskläder och åka och träna. Men man var väl kanske inte på tipptopp, men det gick ändå bra. Så trött när jag kom hem, slängde mig i soffan och kollade på sista 7 km på Vasaloppet. Sen blev det en underbart skön dusch, så härligt att ha tränat, sen duschat och sen bara få dra på sig mjukisbyxor och en stor tjocktröja och gosa ner sig i soffan. Skulle dricka kaffe och va social med Åke innan han skulle jobba men istället somnade jag till och sov en stund. Vaknade dock till innan han skulle åka. Han är så söt min lilla Åke, innan han åkte bädda han ner mig i soffan med filt och tv-kontrollerna nära till hands så var det bara att somna om igen... LOVE YOU!!

Så nu sitter man här, skulle kunna fortsätta sova men då kan man väl inte sova inatt istället så nu får man allt hålla sig vaken resten av eftermiddagen och kvällen. Är så i valet och kvalet om jag ska åka och spela innebandy ikväll...Åh, jag vill men samtidigt känner jag bara vad skönt det skulle va att bara va hemma och chilla. Känns som huvudvärken inte riktigt vill ge med sig heller.. morr...


Men roligt var det iaf igår =) Men det började väl kanske inte så väldigt bra.. haha. Först var tåget upp till Borlänge försenat en timme. Men fick som tur va skjuts upp av en äldre kvinna också skulle med tåget och som senare skulle åka buss upp till Sälen för att serva på Vasaloppet.
Hon körde och jag ringe Dalatrafik för att se om dom kunde hålla hennes buss tills vi hann fram. Det kunde dom och det var vi väldigt glada för eftersom bussen skulle gå 16.20 och vi kom dit 16.21
Hade ju känts vädligt surt om vi stressat upp helt i onödan.
Sen mötte vi upp varanda jag, Johanna och Sofie och gick in till centrum för att få i oss lite mat. Blev Kina..=) Så gott, längtat efter kinamat ja jag vet inte hur länge. Hade nästan glömt hur gott det är med fyra små rätter.
Sen gick vi hem till Sofie för att göra iordning oss innan Carolines snälla pojkvän Oskar kom och hämta oss med bil så vi slapp gå. TACK!!!!
Kom hem till Caroline och hon hade gjort jätte fint och dukat upp med vindruvor, kex och ost! =) Sen blev det Buzz, med fyra tjejer alla lika dåliga förlorare, hm.. tur vi var ganska lugna annars hade det kanske slutat med catfight haha
Sen blev det krogen...

Tack Caroline för en jätte trevlig förfest!! =D

Jag vill åka hem...

....nu vill jag åka hem...vill inget annat än sätta mig i bilen och köra dom förbaskade 50 milen hem till Östersund. Vill hem och krama om min underbara gumma!! <3 Pyssla om henne som hon gjorde för mig när jag var sådär ledsen. Mår nästan dåligt att jag bor så långt bort och inte kan komma förbi och bara krama om henne. Hade jag varit kvar hemma hade jag kunnat varit hos henne nu. Fan fan fan att man inte kan va där när någon behöver en. Nä istället får man vänta en hel vecka innan man får ses och umgås!! Så oväntat och overkligt, men man vänjer sig nog...med tiden.



Imorron blir det iaf utgång i Borlänge tillsammans med tjejerna!! Känns skönt att det iaf finns något att se framemot i helgen. =)

Nyss pratat med Annicka...riktigt länge sen man prata med henne. Men ett trevligt samtal. Skönt att höra att hon mår bra och att det rullar på. Får försöka hinna ses på söndag nästa vecka när jag är hemma. =) Måste försöka höras lite oftare, det är långt emellan gångerna. Men som vanligt har man en massa som ska göras och som kommer ivägen och då blir det inte av. Men det får det bli ändring på!!


Jag och Annicka, midsommar -09


Nu kommer snart älsklingen hem från jobbet, då blir det slutet på let´s dance och sen blir det film =)

Nu får det räcka...

Nu har jag pluggat mest hela dagen så nu tycker jag faktiskt att jag förtjänar att stänga ner den här burken och ta en kopp te och en frukt och kolla på criminal minds.
Funderar på och duscha men jag tror jag struntar i det, ska ju träna imorron.
Snart kommer älsklingen hem... saknar han!! Skynda dej hem!!!=)

Fredag imorron.. och på lördag är det PARTY!! =D


RSS 2.0