Tentaplugg

Imorron är det dags för första tentan av två innan man får lite lov. Har pluggat dukitgt hela dagen och ska fortsätta ett tag till, men behövde ett litet break just nu. Passar på att skriva en rad eller två här.

Ja dagen har mest innehållit en massa logistikplugg, solen skiner ute, jag har världens sommarkänsla och ont i låret sen sträckningen igår. =(  Ser nu att solen äntligen förflyttat sig till min balkong. Ska nog gå ut och sätta mig där och fortsätta plugga och sola lite samtidigt =) Ska man ändå plugga kan man lika gärna förena nytta med lite NÖJE!!


Mors Dag <3

...matchen idag gick inge vidare. Blev förlust med 0-5 minst två mål för mycket. Domaren var inge vidare heller.
Men bitvis spelade vi väl ändå ganska bra. Vi hade ju lite chanser på mål så resultatet spelar inte matchen tycker jag. Åke tyckte att 5-3 hade varit mer rättvist, sett till matchen.
Är iaf inte nöjd med min insats, något jag i och för sig aldrig är, men idag var det nog sämsta matchen hittills. Kom aldrig riktigt in i den och kändes som jag kom fel in i allt jag skulle göra. Och som körsbäret på grädden sträckte jag låret igen. =(
Men imorron blir det en kväll hemma med skolböckerna och plugga inför tentan på tisdag så då får låret vila. Blir nog en skön kvällspromenad iaf om vädret tillåter. =)

Idag är det Morsdag!! Grattis fina mamma på din dag, och alla andra mammors dag =)



Ätit morsdagsmiddag ute hos svärmor ikväll.=) Kött och potatis med sås, mumma..=) Och till efterrätt hade hon gjort rabarberpaj med vaniljsås. =) Väldigt gott och ett riktigt tecken på sommar. =) Måste nog smyga ner till Krister och norpa lite rabarber nån dag... =)


Nej nu ropar sängen att det är dags att sova. Upp med tuppen imorron och ta tag i logistiken. Fy sjutton vad jag längtar tills på torsdag kväll när tentorna är över och man kan njuta av sommarlov!!


Solokvist

...älsklingen jobbar natt så nu är man solokvist, eller ja jag tillbringar min lördag kväll tillsammans med Forrest Gump. Måste vara en av världens skönaste filmen. =)


Pluggandet idag har faktiskt gått rätt så bra. Ändå finns tenta ångesten där och lurar runt hörnet. =/
Gick en sväng på tivoli och marknad idag, mest för att få komma ifrån och göra nått annat. Sen har det blivit plugg och en sväng till öb. Söten fixade middag och sen hade vi lite lördagsmys med glass och jordgubbar.
Jordgubbar det är tecken på sommar det!!


Nu har Forrest kommit tillbax från reklamavbrottet så nu får man lov att smita tillbax till soffan.

Laddar för matchen imorron!
Håll en tumme eller två för oss!!


Grått och tråkigt

...ja det är vädret som man kan beskåda utanför fönstret idag. Men kanske det är bra, iaf just nu eftersom jag ska plugga. Typ på eftermiddagen kan solen få titta fram så man kan njuta av eftermiddagen och kvällen sen..=) Det är ju trots allt festival i Avesta i helgen..=)

Skulle vilja veta om man blir uttagen till matchen imorron...men än står det inget på hemsidan om det.

Nej nu ska jag ta tag i organisationsteorin..=)
Ha en trevlig lördag!! =D

Nöjd och glad..

Åh äntligen blev klockan tillräckligt mycket för att man skulle få åka och träna..=) Vi var ganska många och det var en skön träning med lite variation av det mesta.. passningar, löpningar, avslut på mål (något vi behöver träna på) och sen fick vi spela sista 25 min..=) LOVE IT!!

Nu är man hemma igen och sitter här och väntar på att den bästa ska komma hem från jobbet!! =)

Ja just ja... i lördags så kom mamma pappa och syster ner och hälsade på..=) Jätte roligt, vi åkte till Bollnäs och kikade när syster spelade match. Blev dock förlust, vilket var jätte tråkigt. Sen åkte vi hem hit till Avesta. Mamma och pappa checka in på hotellet och sen åt vi middag uppe på Buring Duck..=) Mamma fyllde år så vi passade på att fira henne!
Sen var det tänkt att dom skulle kolla på min match som var på söndagen. Men efter nattens regn så blev den inställd. Jävligt surt!! Dom har ju ändå åkt typ 50 mil för att se mig och mitt nya lag spela.
Ännu surare blev det jag när jag ätit frukost här hemma och skickat upp Åke och Lena till hotellet för att äta hotellfrukost med mamma och pappa och 20 min senare får sms från min tränare att matchen är inställd. F*n jag ville ju också ha hotellfrukost. Men sprang upp i regnet och tog en gratis kaffe iaf.

Sen kom svärföräldrarna förbi och hälsa på och då blev det kaffe och fruktsallad. Sen var det dags för min fina  familj att dra sig hemöver, vilket var väldigt tråkigt. Hade gärna haft kvar dom några dagar till.
En liten tår kom när man såg bilen åka ut från plusparkeringen. Men har ju min Söt här hemma som krama om mig och då kändes det genast lite bättre.
I regn och rusk drog vi oss sen på eftermiddagen upp till Avestavallen för att kika på derby. Lagomt till hemgången kom solen fram och det firade vi med pizza.



Plugginspirationen

....flödar inte direkt.. sjukt less, jag vill ha SOMMARLOV!! Alltså fatta när hade man sommarlov senast.. typ hundra år sen känns det som. Vad gjorde man när man va mindre på sommaren egentligen.. ?? Minns iaf den där sommaren tillsammans med Ida, när vi inte gjorde annat än spela fotboll, bada och åt glass.. =) Det var tider det!
Ska iaf njuta av mitt sommarlov ett par veckor iaf, vet att jag kommer bli sjukt rastlös så det ska bli skönt att åka och hem och jobba ett par veckor.

Idag har plugginspirationen inte direkt velat infinna sig.. vilket känns skit jobbigt eftersom jag haft hela dagen på mig. Först nu på slutet har den börjat komma lite smått men nu börjar det istället bli dags att äta och dra sig iväg mot träningen. Så himla glad att jag har mitt fotbollslag här nere!! Den här känslan att vilja åka och spela boll har kommit tillbax, efter att ha varit borta i två säsonger!! Tack fina tjejer i Skogsbo som gjort att jag hittat tillbax till den känslan igen!! =)

Nu blir de middag.. laddar inför träningen med hemmagjorda köttfärsbiffar med broccoli!!

Motorcykel

Idag tog Åke med mig ut på min premiärtur någonsin på en motorcykel..=)
När han kom hem idag hade han lånat sin brors hoj.
Var upp till Klockarvallen och kika på Skogsbo - Dalkurd en sväng och sen drog iväg på en liten tur till Rembo.
Det var riktigt roligt. Ska dock ha en bättre hjälm nästa gång. Skoterhjälmen var ingen höjdare, så någon längre tur blev det inte tal om. Vinden tog tag i hjälmen så de kändes som att huvudet skulle dras av.. inte alls så nice.
Ingen glass på Lappens alltså. Men kanske är tur de när de blev en fika på stan idag med flickorna.
Jag hoppas vi hinner kanske ta en till tur innan hojen försvinner ner till Uppsala.

Tack älsking det var väldigt roligt =)


Den ser dock inte ut som den på bilden


"Skrattet är den kortaste vägen mellan två människor"

Tänk på det ni...!! 
Tänk att man kan vara på en plats, vilken som helst, med helt okända människor, människor som man aldrig träffat förut och kanske aldrig skulle komma på tanken att börja prata med. Med ett skratt kanman öppna den vägen. Ett skratt är något som är gemensamt för alla. Alla kan skratta. Vilken skön känsla det är när man kan skratta tillsammans med någon eller några. Jag älskar att skratta och dom som känner mig vet att det är sant. Skratt ger en positiv känsla, spelar ingen roll hur ledsen, sur och negativ man är så förgyller ändå ett skratt upp just för stunden. Alla människor behöver skratta, man mår bra av det. Ett gott skratt förlänger livet!



Vilken tur att man har såna bra kompisar i klassen som kan förgylla en tråkig dag med massor av skratt. Vi skrattar typ jämt. Idag var en seg dag, frågestund på logistiken, 45 min lektion på organisationsteorin och sen en evig seg väntan på studebesöket på DHL som tog typ en timme. Något sugen man var på att åka hem, men ett obligatoriskt studiebesök gjorde att man allt fick stanna kvar. Och den tiden fördrev vi med skratt och surr..=)


"Framgång består av en serie av dagliga små segrar"

Idag har det varit riktigt kalas väder..=) Sol Sol och 25 grader varmt. Det är sommar de =D
Och vad har man tillbringat dagen med då.. jo plugga och tvätta, har tillbringat dagen pendlande mellan logistikböckerna och tvättstugan. haha
Men nu är allt tvättat och med tanke på vädret som var idag kan man nog hänga undan vinterjackor och täckbyxor. =)

Blev en promenad idag också, inspirationen till plugg ligger inte direkt på topp när det är fin väder ute. Skulle se om ja hitta på någon cykel, men ingen lycka där, lr jo ja hitta en, jätte fin, med 6500 spänn kändes inte så spännande att lägga ut faktiskt.

Träning har det blivit ikväll också, gick faktiskt rätt bra. Känner mig grymt laddad tills torsdagsträningen och matchen på söndag. Jag hoppas jag får spela. =)

Bilder från tjejkvällen..=)














Toppen och helt underbart

Tillbringat fem dagar hemma i Östersund =) Det har varit hem dagar fyllda med skratt, regn, tokigheter, god mat, underbara människor, dans, gott dricka, vedklyvning, promenad, tunnbrödsbak, after work, tjejkväll och fotboll =D

Kan inte säga annat än att dessa dagar har varit helt perfekta! Kan verkligen inte klaga på nått!!
Nu är man tillbax hemma i Avesta igen och man kan inte annat än tänka tillbax på helgen med ett stort leende på läpparna =)

After work med mina härliga arbetskamrater i fredags =) En kväll som var så rolig att sen slutade senare än det var tänkt.. haha Men har man roligt så har man, man ska utnyttja tiden fullt ut =)

Tjejkväll med världens bästa tjejer i lördags!!
Bilder kommer imorron...

Håller för övrigt på att lägga upp bilderna från forum på fb nu.. lite sent kanske.. men vad är det man säger - bättre sent än aldrig ? ;)

Nepp nu blir de sängen. Upp tidigt imorron och tvätta och plugga.. =)
Godnatt på er!!


Tack allihopa hemma för en helt sjukt underbart rolig helg!! Fler såna i sommar!!

Regn och trevligheter

Dansen igår var riktigt roligt, hade mycket roligare nu än i Nälden. =)
Blev ungefär fyra timmars sömn i natt, sen ringde klockan vid sex och det var dags att kliva upp och åka iväg och träna kl 7. Några tappra var vi som tog oss upp denna regniga fredag för att köra ett pass på arenan. =) Roligt var det iaf, och det gick så j*vla bra. =) Hoppas det håller i sig sen när man kommer hem också.=) Har haft några jobbiga träningar nu på sistone, det känns som att fötterna sitter på fel ben och inget riktigt vill funka. Men idag gick det bra så jag hoppas de håller i sig! =D

Regnar gör det, riktigt tråkväder måste jag säga, men ändå rogivande på nått sätt. Jag har varit ute och gått 1½ timme med världens bästa Ida och Jullan. Regnet och fåglarna som kvittrade, trots regnet, och trevligt sällskap kan man verkligen inte klaga på. =)

Nu ska jag dra på mig lite varmare kläder och dra mig upp till Häggenås för att hjälpa pappa med veden..=) Sen blir de hem och svida om och dra in till Annicka för lite fix och grogg innan after work...=)


Allt och ingenting

Blev väckt imorse 06.10 av att regnet smattrade på plåttaket utanför mitt sovrumsfönster. Morr, hade tänkt följa med mamma när hon tände upp i bakastugan, och sen gå en promenad hem, men den inspirationen försvann lixom med regnet.
Idag är en sån där dag när man faktiskt skulle kunna sitta med organisationsteori och logistik böcker under näsan hela dagen. Men precis som Annicka skrev i sin blogg så finns verkligen ingen motivation till det. Tentorna närmar sig med stromsteg men hela tiden finns något som alltid är så mycket roligare än att plugga. Idag har jag en baka tunnbröds dag och ikväll blir de dans, premiär på näset =D
Fast egentligen är det inget att skylla på, har bakat vårat nu och bara mamma kommer hem ska vi göra stöpan till det glutenfria och åka upp och baka det. Men hon är inte hemma än så lite plugg kanske skulle va ett bra sett att fördriva tiden på. Men hallå, blogga och sitta på Facebook är väl ändå bra mycket roligare?

Ida kommer hem från Åre i eftermiddag så jag hoppas att regnet (som nu har slutat) håller sig borta så vi kan gå våran traditionella promenad och prata om allt mellan himmel och jord. Jag vet att jag sagt det förut, men våra promenad är nått speciellt, spelar lixom ingen roll att dom inte blir av så ofta, dom är alltid lika trevliga och det finns alltid något att prata om. Så glad att jag har en vän som henne, hon är guld värd!!

Trots det här skitvädret så är jag ändå så himla glad. =) Måste vara för att jag är hemma i mitt älskade jämtland och har bara en massa roligt att se framemot hela helgen!! Umgås och njuta av att få tillbringa den med dom jag tycker om allra bäst!


Härlig helg

Har verkligen haft en toppen helg!! Så himla nöjd och glad =) Har bara umgåtts med människor jag tycker om, ätit god mat, druckit gott, och skrattat väldigt mycket!

I fredags var vi ju ute i byn och grillade hos familjen Adeén/Karlsson. =) Mycket mycket trevligt!

Sen i lördags planterade jag om dom sista blommorna, dammsugit, torkat golven och dammtorkat runt om i lght. Sen drog vi upp till Gustafs och kollade på fotboll. Gustafs - ÖDFF, matchen slutade 1-1 och Åke vann en Gustafskorv på lotteri, den var väldigt god.
Sen åkte vi hem, kika lite på tv innan vi drog upp till Anna och Klas för grillning. Också mycket mycket trevligt. Grabbarna drog på krogen och Anna, Linda, jag och Åke stannade hemma och spelade spel. Maxi och Mini hette det. Var roligt, men hade nog varit ännu roligare om man varit flera =) Men det ledde till väldigt mycket skratt iaf, med allt från syföreningsmöten till trianglar.. haha

Idag har dagen bara försvunnit, klev upp vid halv elva och åt frukost, kollade på slutet på Con Air, hann bli lite höjdpunkter från VM-rally i Nya Zeeland också innan det var dags att dra upp till Klas för att hämta hem bilen. Där blev vi kvar och spelade lite Buzz, hann bli lite kaffe och glass innan vi kom på att dra ut och kolla på nå husbygge utanför Fors. Förstår inte vart tiden tog vägen för helt plötsligt var det dags för middag. Orka laga mat en söndag så det blev en tur med bilen upp till Lappens i Hedemora. Där fick man i sig både hamburgare och en Combiglass...(kulglass + mjukglass) Gott var det men nu känner jag mig sjukt onyttig så det är tur det är måndag imorron och man kommer tillbax till bättre vanor igen. haha
Hann bli mer spel och kaffe hos Klas innan vi nu är hemma i våran egen soffa igen.

Nu funderar jag faktiskt på att gå och borsta tänderna och krya ner i sängen. Ska följa med Kristina till Sala imorron och sen är det träning på kvällen!! ME LIKE!!

Godnatt

Grillat och fredagsmys

Nyss avklarat kvällen träning, rolig träning eftersom vi var så många.. ME LIKE!!

Nu är man tillbax ute i byn och det ska bli grillat =) Första för i år.. ska bli så gott..=) Chaffis som man är blir det ingen öl för mig ikväll.. överlåter det till gubben min. Ska njuta av min Loka med skogsbärssmak istället =)

Solen skiner ute, tyvärr blåser det också..=( Imorron har dom pratat om regn också.. vilket är något jag inte vill ha. Ska åka upp till Gustafs och kolla på Gustafs - ÖDF =)
Upp till bevis för Östersund att visa vad dom går för...haha Ska bli roligt att se iaf.. tror de blir en jämn match.

Nej nu ska jag ta och hjälpa Kristina med maten..=) Börjar kurra i magen så de är väl dags att dra sitt strå till stacken så de blir någon middag..=)


Ha en super bra fredag !!

Vad man göra..?

Solen skiner, det är Fredag och jag ska tillbringa dagen med lite plugg, iaf under tiden som Åke sover. haha
Sen ska vi åka och se om vi kan hitta på en cykel till mig. Så man kan börja cykla till träningarna =)
Sen blir det nog en tur ut till byn och hälsa på, dricka lite kaffe, busa med lilla Tilde och sen är det dags för träning ikväll. Vad resten av fredagkvällen har att erbjuda vet jag faktiskt inte.
Någon som har något förslag?

Nu är instuderingsfrågorna och den gamla tentan i logistik utskriven så det är väl bara att sätta igång då.

Seminariumet igår gick väldigt bra tycker jag och det är skönt att det är över nu så man bara kan koncenterar sig på som kommande tentorna. Har dock två studiebesök kvar på logistiken, men de får man helt enkelt ta.


Vid den här tiden om en vecka är man hemma i Jämtland igen.=) Förmodligen är träningen med gubbsen avklarad, ska nog satsa på frukost hos Krille den här gången också =)  Sen är det väl bara hem och ladda inför AfterWork som Ullis så fint har styrt upp..=) Ska bli riktigt skoj att träffa alla gamla jobbarkompisar igen.
Bara en rolig helg att se framemot nästa vecka =)
Tunnbrödsbak, afterwork, tjejkvällen med mina fina flickor och systers match..=)



Njut av denna härliga fredag!!


Seminarium

Då var det dags för ännu ett seminarium...=/
Kanske kan lite mer prat den här gången...där alla kanske inte tycker och säger samma sak.

Ska sätta mig och plugga en stund nu innan det är dags för lunch. Sen bär det av med pärlan upp till Borlänge.
hmm..frågan är om man ska välja logistikböckerna lr organisationsböckerna. Blir nog logistiken för dom är bra mycket roligare att läsa. =) 

Träning på riktigt gräs ikväll.. längtar!! 
Måste kolla om jag hittar någon cykel också...Hoppas vi hinner göra det imorron innan vi åker ut i byn.=)
Så man kan börja cykla till träningarna istället för att ta bilen.

Igår gick vi en timmes promenad innan Åke skulle iväg och jobba. Det var hur skönt som helst.
Man kanske skulle ha dragit på sig löparskorna och sprungit den vändan. Tåls att funderas på.
Måste ta tagit i Friskis igen också. Har legat på latsidan där sen påsk känns det som. Får göra ett ryck i veckan..=)
Kanske Sofie och Caroline kan följa med också=) Roligt när man är flera, det är lixom mer motiverande då. =)


Njut av solen och ta vara på dagen!


Tisdagskväll

Vad skönt det känns när man åker iväg på studiebesök och man faktiskt tycker att det är intressant. Kändes som att det här studiebesöket på Posten idag faktiskt gav något. Sist vi var iväg kändes det bara som en massa flum, man hörde knappt något av vad dom sa, med andra ord helt värdelöst att åka upp till Borlänge överhuvudtaget. Jag menar det känns ju bra drygt att sitta och åka nästan en timme för att va på företaget en halv timme och sen typ en timmes bilfärd hem igen. Vad är det för nytta med det egentligen?

Nästa vecka väntar ännu ett studiebesök, hoppas det blir lika givande som detta.
Träningen ikväll vad grymt skön, alltid så skönt att få springa av sig och sen kunna komma hem och chilla med gott samvete. 

Älskar tisdagar, för det är bara då det finns något att kolla på på tv. Navy CIS - bästa serien som går nu!!

Nu kommer snart den bästa hem från jobbet, då blir det smoothie, mys och kanske en film...=) Ledig dag imorron.. haha just ja.. ledig och ledig, ska läsa igenom ett arbete som vi ska opponera på sen på torsdag, så så mycket ledigt blir det kanske inte. Men om man är duktig flicka och pluggar duktigt från morgonen kan man få åka ut och dricka kaffe i byn sen. =)  



Jag Älskar Dej <3


Studiebesök

Förlust i matchen igår,  0-2 till Avesta DFK. Riktigt surt, för tjejerna spela jätte bra så en poöng var vi iaf värda tycker jag. 
Vi hade verkligen heta lägen i andra att kunna göra mål på. Hanna hade ett stenhårt skott rakt i stolpen och Julia hade en som gick precis på utsidan av stolpen.
Men vi tar dom nästa match helt enkelt.

Nu har man precis avverkat dagens avsnitt av Våra Bästa År, så nu ska man till att bege sig upp till Borlänge och studiebesök på Posten. Jippi, or not, men bäst att åka upp och få det gjort annars får man göra om det i höst och det hoppar man gärna över.
Träning ikväll och solen skiner ute, ska bli riktigt roligt att träna =D
Sista träningen på konstgräs sen blir det träning på riktigt gräs uppe på Klockarvallen =D

Ha en trevlig tisdag!!


Toppen helg

Har haft en rikigt toppen helg hemma i Ösd och den avslutades med teori, bowling och pizzabuffé med fotbollslaget igår eftermiddag. =) 
Tillbringade ju som sagt fredag kvällen tillsammans med Jannike, Jocke och Nilsson =)

Lördag kvällen tillbringdes hos Annicka tillsammans med henne, Malin och Maria.
Mina fina flickor från högstadiet =) Mycket surr om dåtid, nutid och minnen hit och dit!
Sen drog vi till Nälden för dansgala, vilket var himla roligt, flera år sen man var dit sist så det var verkligen på tiden, dansa mest hela kvällen!
Och tre timmars sömn hann det bli innan det var dags att kliva upp och bege sig till tåget för hemresa.
Hann lagomt hem för att tillbringa eftermiddagen med tjejerna i fotbollslaget =)

Nu ska jag ta och slänga på mig lite varmare kläder och bege mig upp till Avestavallen =) 
Seriepremiär ikväll =) Möter Avesta DFK och vi ska f*n vinna så enkelt är det =)

Håll en tumme eller två för tjejerna =D


Hoppas ni får en trevlig måndagkväll!!


Tack för en trevlig kväll

Middagen.. eller dubbeldejten som vi kallade det, igår var mycket trevlig. Tacos stod på menyn, mumsigt gott =)
Fick min födelsedagspresent av Jannike - Tack gumman!! Jätte fint =)

Ikvällen bestod av massa surr och skratt och massor av musik =) Spelade med andra ord, vilket jag visst var helt sämst på eftersom dom som var med mig alltid förlorade.. haha men mycket skratt blev det iaf =) riktigt roligt spel det där..=)

Sen drog Nilsson hem till sig för att städa innan folk kom över på lite förfest. Jocke letade fram lite fotoalbum och gamla kort på datan från våran tid under gymnasiet, och då blev det verkligen mycket skratt kan jag lova. Och stackars Jannike kunde inte förstå varför hon hade såna konstiga kläder...haha lilla gumman!
Men som sagt när vi sitter där igen om typ 30 år är det förmodligen inne igen och våra barn kommer tycka att vi var så coola när vi va mindre.. haha

Ja mycket skratt blev det och mycket minnen från bland annat Åre, Fackes 21 årsfirande - när jag och Jannike tydligen gick på krogen i träningskläder, Kreta med "vi i femman", studenten med baler och flak och hela faderullan...
Vilken underbar tid man har haft med dessa människor =) Känns verkligen som man känt varandra hela livet, och jag är så glad att jag hittat just dessa människor att tillbringa så mycket tid tillsammans med under gymnasiet och sen nu efteråt! För det är verkligen världens skönaste gäng!! <3 All kärlek till er!! Ni är bäst!!

Ser framemot tjejkvällen en 15 maj =) Fy sjutton vad roligt vi ska ha då!! =D


RSS 2.0