Söndag 21 nov

Idag tog jag mig äntligen i kragen och åkte iväg och träna. Riktigt skönt faktiskt. Hade så gärna velat åka och spela innebandy ikväll också, men eftersom Åke tog bilen och åkte ner till Emil i Uppsala fick de bli hemmakväll med ensam mamma söker, tända ljus och te istället. Tänkte att jag skulle ha gjort ett litet ryck med seminarieuppgiften också, men nå sånt har de inte blivit så de får blir morgondagens uppgift.

Fick huvudvärk efter träningen också.. funderar på om lite vatten och chokladpudding och grädde kanske kan bota de. Man kan ju alltid hoppas.

Igår hade vi tjejdag hela dagen. Jag, Kristina, Ida och Linn åkte till västerås och shoppade lite. Jag var på jakt efter en ny vinterjacka, men gick lottlös på de. Hittade istället ett par leggings, ögonskugga och en tröja, så helt lottlös blev man väl kanske inte. Sen åkte vi hem till byn, där väntade Karlsson, Lasse, Lissis, Åke och Tilde. Grabbarna drog upp till oss och hade killkväll med tv-spel och vi stannade kvar i byn och där vi gjorde potatisgratäng med lax till middag, riktigt gott, mums!! Sen åt vi cheesecake till efterrätt. Kollade på Heartbreak Hotel och skratta så tårarna rann.. haha
Riktigt nice lördag måste jag säga!!

På torsdag åker jag hem till mina nära och kära i Jämtland =D

Måndag 15 nov

Måndag igen, vad veckorna går snabbt, vart tar dagarna vägen och vad gör man?
Ibland får jag känslan av att jag verkligen inte gör någonting alls på dagarna, att latmasken har tagit över min kropp och att man är fastkedjad i soffan framför dumburken.
Fast just nu känns de som man är inne i en period när man inte riktigt vill göra någonting alls. Inte ens sug efter att träna...=( Vad är det för fel??

Imorron måste jag iaf ta tag i seminarieuppgiften ordentligt eftersom den ska va inne vid midnatt. Får göra ett försök att förstå någonting iaf. haha

Nu har vi nyss kommit hem från en promenad i slaskvädret.



GE MIG RIKTIG SNÖ OCH EN RIKTIGT VINTER!!!


Ansätten


"Falunforum"

Alla andra tog och drog till Vemdalen i helgen och stannade jag på hemmaplan. Men som tur är så har jag ju min fina Johanna som ordna lite forum för mig igår i Falun. En tänkt tjejkväll där vi från början var sex stycken men i slutet blev fyra. Men roligt hade vi ändå. Bowlade i två timmar, där de för min del faktiskt gick riktigt bra, vinsten i Östersund var ingen tillfällighet. =)
Vi försökte bräcka "Empa", "Bulan" och deras kompisgäng, som hade banorna brevid, i skrik när vi slog strike. Haha tror dock vi förlora.
Sen åkte vi till stan och åt kinamat och sen drog vi hem till Johanna och kika på idol och satt och surra o skratta i soffan. Vi hade tänkt utgång, men vi satsar på den en annan gång.
Tack tejer för en riktigt rolig kväll! De gör vi lätt om =)

Idag har vi gjort julkort jag och Åke, tagit en fika på stan med Emil.
Fick dessutom reda på att jag klarade tentan i marknadsföringen, vilket känns sjukt bra. =)
Sen var vi bjudna på middag hos Krister och Ulrika ikväll så nu har vi varit där ätit och druckit gott och spelat kort. Jag fick iaf vinna sista spelomgången, Plump. Jag som aldrig vinner på plump.
En rikgt bra dag med andra ord.


Nu blir de sängen!!
Godnatt

SNÖÖÖÖÖÖÖ

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt hurra,
nu blir de vinter nu blir de vinter som vi har önskat hurra....

Riktigt busväder var de när jag åkte hem från världens segaste föreläsning idag. Men nu närmare Avesta man kom ju mer snö blev de. ME LIKE!!

Har dock ett litet problem nu när snön är här, jag har inga vinterskor... och skulle dessutom behöva en ny vinterjacka. Tur de är inplanerat en shoppingvända till Västerås nästa helg. =) Kanske blir en tripp till Valbo i helgen också.

Nu inväntar vi finbesök från Daniel och Kristine och lille söte Zack =) Kanske ska springa och handla lite fikabröd så man har nå å bjuda gästerna på.




Toppen helg

Har som sagt haft en toppen helg hemma i Jämtland. Men nu är man tillbax nere i Dalarna igen, och imorse frös man innan man ens kommit ur sängen.. haha -8, burr

Första dagen på nya kursen idag, men shit, usch och fy, först världens konstigaste klassrum där man inte såg hans PP-presentation, sen var läraren något seg/tråkig, var tvungen att skissa på julkort för att inte somna. HAHA Sen gjorde jag och Johanna klart sista fixet med affärsplanen så nu är den avklarad. SKÖNT!!

Har jävlats lite med våran externa hårddisk ikväll också, den ville inte alls som jag och Åke, eller så är de min muppdator som fått damp. *suck*
Måste göra ett ryck och ominstallera den, försöka få de gjort i veckan kanske.


Kaffe är gott !


Födelsedagsbarn

Idag fyller min kusin Sara 17 år. Stor grattis till henne!!
Vi ska dit ikväll och gratta och mumsa tårta! =)

Även min Lindström fyller år idag. Stort Grattis till Anette på 24 årsdagen!! =)


Jämtland here we come

Tentan är gjord, hoppas på det bästa, vore ju grymt skönt att slippa omtenta. Bara lite fix med affärsplanen kvar sen kan man förhoppningsvis lägga marknadsföring II och affärsplaneringen bakom sig.

Tänker iaf fira att tentan är gjord med att åka hem till mitt fina Jämtland och bara va, mysa och umgås!! Ska bli så skönt att inte ha så mycket inplanerat när man kommer hem.
Med lite tur får Åke sluta tidigare imorron så vi kan va uppe i en skaplig tid, sen på lördag ska vi bowla med mamma, pappa och syster, de ska bli skoj, va länge sen. Dessutom kan de va bra att tjuvträna tills vi ska bowla nästa vecka.. haha
Sen på kvällen ska vi åka och gratta min lilla kusin som inte är så liten längre. Herregud, men känner sig bra gammal, 17 år blir hon, min lilla Sara. Hon som fortfarande är typ 3 år för mig och ser ut som en söt pingvin iklädd min skidjacka. Och på söndag ska vi förgylla Maria och Pethers förmiddag med vårt fina besök. =)


Nu borde snart Åke komma hem, då blir de nog en promenad. =)

Ha en trevlig helg =)


Min lilla syster och min lilla kusin, fast nu är dom inte så små längre....


Kväll....

Nu ger jag upp för idag, suttit hela dagen och pluggat till tentan, nu är jag less och tycker jag förtjänar en kopp te och lite tv. Läsa igenom allt en sväng imorron och sen är de bara att åka upp till Falun och hoppas på det bästa.



Min dag - marknadsföringsplugg och regn och rusk ute.


Fick paket från adlibris, jotex och panduro idag också..=) Tjoho nu blir de presentöppning =)
Värsta julaftonen ju =)


Kalasväder =)

Tjoho, idag är det riktigt perfekt väder för att sitta inne, i soffan med marknadsföringen i högsta hugg. =)
Det regnar nämligen ute. Tillräckligt mycket för att man ska höra hur dropparna till och med. Så tentapluggvädret kunde ju inte bli bättre. haha
Min mardröm var att de skulle vara riktigt fint väder idag, bara för att man hellre skulle vilja va ute än sitta inne och läsa om interaktionsmodellen, Gap-analysmodellen, nätverkssynsätt och massa annat som man ska kunna tills imorron. Men min önskan om pissväder gick visst i uppfyllelse idag, de gillar vi =)



Nu tillbax till plugget, ha en skön dag allihopa =)

Första träningen

Nyss hemkommen från första träningen sen man spelade sista matchen. Har provvecka den här veckan med Avesta DFK, för att senare komma fram till om de ska bli nått samarbete. Synd bara att de blev just den här veckan, mitt i tentaplugg och redovisningar. Men jag avsatte tid för kvällensträning, bara för att ha hunnit gjort iaf en. Styrke/cirkelträning var de på schemat idag, och nog känns det i kroppen allt att man inte har rört nått på sig sen sista matchen. Men de är ju såklart alltid jobbigt just under själva träningen, men grymt skönt efteråt när allt är gjort. =)
Hoppas bara man inte har allt för ont i kroppen imorron, ska upp till skolan och redovisa våran affärsplan.
Ska skriva ut de som ska sägas och läsa igenom de ikväll, men först ska jag satsa på en dusch och lite middag.

Tenta på torsdag och på fredag åker vi hem till JÄMTLAND!!! <3<3

Tog igen fikastunden med Frida och Elin idag också, de va riktigt trevligt. =)



 

 


RSS 2.0