Vad är väl en yra i Östersund?

Det är väl som en bal på slottet? Långtråkig å dötrist eller kanske helt underbar?

Det är som sagt roligaste veckan på hela året hemma i Östersund, nämligen Storsjöyran och krogstråket. Själv skippar jag allt och stannar här nere och tillbringar mina dagar på jobbet och på fotbollsplan. Men jag klagar inte... egentligen... ser bara pengarna just nu och har ändå inte tid att åka upp. Fast ändå, stråket är ju som julen, en hemvändar helg som man faktiskt vill vara med på. Träffa folk, ni vet allt folk man aldrig träffar annars. Umgås skratta, dricka, och toka runt. =D

Medans folk springer runt och yrar hemma ska jag ha fredagsmys hemma med mig själv, en film och ett glas vitt =) Jomantackar här ska allt laddas inför ÅRETS FEST som är imorron!! WHIO!!


Bästa stämningen!!!
Foto: Jag


President Evert Ljusberg
Foto: Jag


Träningsdag

Idag drog äntligen fotbollsträningen igång igen. =) Blev en hel dag uppe på Klockis och jag kommer förmodligen ha träningsvärk imorron. Fast ja gillart ändå på nå sätt...träningsvärk kan faktiskt vara skönt ibland.

Ikväll blir de party med sällskapsspel och sällskapsdricka med Elina, Elin, Sofie, Jennifer (någon fler?) från laget. Blir nog en trevlig kväll och min snälla Emil köpte en flarra rose till mig, den tackar jag för!! =)
Dock i valet och kvalet vilka kläder man ska ha...varför är det alltid så? Man har trots allt hur mycket kläder som helst men aldrig nått att ha på sig. =/ Världsproblem?

Ha en fin kväll allesammans!! Kram//M



Skål på er!!
Bild: Google


Älvpromenaden

Nyduschad och sitter i soffan med en kopp te och kikar på Systrar i jeans - andra sommaren.
Tog en powerwalk/löprunda runt Älvpromenaden ikväll, började dugga lite precis när jag skulle sticka iväg men nå regn kom de inte så de var ju skönt. Men var rätt stel i benen när jag kom hem och skulle köra lite styrketräning, så jag kommer förmodligen ha lite träningsvärk imorron. Passar ju bra när jag ska jobba hela dagen. ;-)
Får försöka gå en promenad imorron efter jobbet och mjuka upp benen lite.


Redo att sticka iväg =)
Foto: Jag


Älvpromenaden
Foto: Avesta.se



Hemma igen
Foto: Jag


Ta mig till havet...

...eller någon annan stanns. Fick precis ett riktigt sug att bara åka bort och göra nått kul. Känns som att veckorna bara går, sommaren bara försvinner och jag kommer inte hinna göra nått roligt alls. =/
Trivs såklart bra på jobbet man ändå kan jag känna att det är lite surt att man nog inte kommer kunna åka iväg och göra nått i sommar.
Med andra ord ser det ut som att sommaren kommer bli precis som dom senaste åren....man har inget roligt att se tillbax på....och man kan inte säga att det här har jag iaf gjort i sommar. 

Känns så himla surt att jag nästa vecka är ledig torsdag och lördag, men ska såklart jobba fredagen.. eller att jag veckan därefter är ledig torsdag och fredag men ska såklart jobba lördagen. Helgerna blir förstörda och det går ju inte göra nått av dom. Man kan inte åka iväg nån stanns. Visst kan man fråga om ledigt, men känner att jag stökade så mycket med förra helgen när vi skulle hem på festen så jag låter det va. Men känner faktiskt panik över att skolan snart börjar igen och jag vill så gärna åka bort innan de är dags att plugga till omtentan. 

Syster har bokat en resa till Thailand i oktober och blir borta en månad. JAG VILL OCKSÅ!! Snälla packa ner mig i resväskan!!
 


Kreta 2009
Foto: Jag


Vilken skitmatch

Sverige spelade verkligen INTE bra ikväll...med ett sånt spel har man inte i nån VM-final att göra.
Säger grattis till Japan och hoppas dom vinner över USA. Då kan vi iaf trösta oss med att vi har förlorat mot världsmästarna 2011. ;-)
Sverige vet iaf hur man INTE ska spela när de är dags för bronsmatch. Men de är bara att tagga om och ta nya tag!! Vill man så kan man!!

Sett till matchen har jag nog kunnat ta min löprunda iaf... Haha men istället hamnade jag i soffan med en kall öl.
I och för sig inte så dumt de heller. ;)

Tror iaf att de kommer blir en grym final!! Den ser jag verkligen framemot!! =)

Nu ska jag hämta upp tvätten och sen blir de att krypa ner i sängen för imorron är de jobb hela dagen, 9.50-19.20


Saknar Åke ♥ Älskar dig!!!

Softisdag....

Haft en riktigt soft dag idag... åkte och jobbade vid 8 och väl på jobbet visade det sig att jag slutade kl 11 och inte klockan 14 som jag hade skrivit upp. Kan dock bli lite irriterad över schema ändringar som man inte får reda på. Ja ja...så kan de va och tur var de väl att ja hade kortdag och inte skulle jobba till 18.20. Vi fick nämligen fint besök av Elin som hade vägarna förbi. Väldigt roligt att se henne igen eftersom det var sjukt länge sen. Blev en sväng runt på stan för att visa upp "stora" Avesta och därefter middag på Kingen. Vi hade tänkt gå till Köket i Gränden eftersom det trots allt är typ Avestas finaste restaurang, men där var de stängt =( 
Men nu får Elin en anledning att komma tillbax ner ;-)

Imorron är jag ledig och hoppas på en solig dag utan blåst. Ska handla present till lille Zack som blir stor kille och fyller 1 år. Sen funderar jag faktiskt på att dra till Viggsjön för att sola och bada =) 

Årets sommarmåste
• Bada i Hårkan - CHECK!! 
• Plugga till omtentan i Bransch- och företagsanalys
• Åka på semester
• Göra ett tredje (tredjegången gillt??) försök med 6 veckors utmaningen


Där vi är...där händer det...

Helgen har varit riktigt kalas och jag tror mamma var riktigt nöjd med festen. =) Jag hade iaf riktigt roligt och när dom äldre började dra sig hemöver tog den yngre generationen över och det blev hel galet =)

Sommarbål med äpple, mingel, mat, mat, och därefter ytterliggare lite mer mat, ost och kex, tårta, kaffe, likör 43, dans, kubb, tidsfördriv i form av brukhus, DANS, tok, skratt, gott dricka, snus, och såklart natt/morgon? dopp i Hårkan.

Grymt rolig kväll som sagt =D





Fler bilder från helgen hittar ni hos kusin Sara


Svensk sommar

Håller just på att baka pajer till mammas 50-årsfest imorron. =) Helgpaj och tacopaj bjuds de på tillsammans med en massa annan god mat. MUMS!! 
Lyssnar även på regnet som smattrar på altantaket, det ger känslan av svensk sommar. ;-)

Hoppas regnet håller sig borta imorron så de blir en fin lördag för lite trevliga festligheter med den galna släkten och andra tokiga människor. Tror de blir en trevlig kväll. =D



Tacopaj


WHIO!! Glad Lindström och Zetterström!!!

Ikväll spelades sista matchen innan ett välbehövligt uppehåll från fotbollen! Borta mot Söderbärke, laget som jag gjorde mitt första SAIF-mål emot tidigare i våras. Började på bänken och hoppade in en bit in i första halvlek, som FORWARD!! Och mitt andra läge på mål fick nätet att rassla!! WHIO mitt andra SAIF-mål var gjort!!!
0-4 i halvtid och vi hade ju helt klart kunnat ha mycket mer om vi haft mer kyla i avsluten. I andra släppte dock allt och alla kämpade slet och ville göra mål. Så himla kul att få avsluta med en sån match där vi bytte positioner nästan hela tiden för att få så många olika målskyttar som möjligt. =) 
0-15 blev slutresultatet och på de hade vi 12 olika målskyttar! SKIT BRA TJEJER!!
Dessutom fick min Frida kliva upp och spela forward och dessutom göra sitt första mål för i år!! Grymt bra =)

Ska fira med glass och fruktsallad nu och imorron blir det jobb igen. I helgen blir de en tur hem till Jämtland.

Spelade beachvolleyboll turnering igår, lite lätt träningsvärk och väldigt öm på underarmarna. Men grymt roligt var det även om vi blev typ sist.


In med bollen i mål!!!


Äntligen helg!

Så skönt, nu har man gjort helg och inte behöver man bekymra sig om nån middag ikväll heller. Bortbjudna på grillat hos Anna och Klas, man tackar man tackar!! Köpte en flaska rötjut å några öl så nu är kvällen räddad. WHIO=)

Igår blev de rosevin och sen några öl på Trapper med Emil och Klas. Var förmodligen rätt trött i huvudet när jag kom hem från jobbeti igår, för jag helt inställd på att åka till jobbet 9.20 idag, men jag börja 9. Så tio över åtta klev ja upp imorse och tyckte att jag hade all tid i världen. Halv nio ringer Karin och undrar vart ja är, vi skulle nämligen samåka idag och hon skulle hämta upp mig. PANIK!! Tur vi hade två bananer och en matlåda hemma annars har dagen blivit jävligt jobbig. haha
Men vad gjorde de, dagen har förmodligen varit den roligaste hittills på jobbet, och jag har gjort många kunders dag genom att fråga efter legitimation. ;) Den äldsta var nog född 72, så hennes dag hade jag verkligen gjort sa hon. Kul att höra. =)

Har även fått min komplettering godkänd så det kändes himla bra när man offrade en dag i solen för att sitta inne och skriva klart den.

Imorron blir det beachvolleyboll med Frida och hennes pingispolare uppe vid Åsbo. =) Ska bli skitkul!! Länge sen man spela de. Kommer nog aldrig glömma Davids kommentar när vi lirade i Umeå:
David - Du spelar inte volleyboll som en tjej Marina.
Marina- Nähe vad spelar jag som då?
David - Jag vet inte, men du spelar inte som en kille heller.

Så frågan är ju hur spelar jag egentligen?


RSS 2.0