Sol och värme.. =)

Fick klart mitt arbete igår, hoppas jag iaf, skickade det till mamma som ska få läsa igenom det. Så nu är det bara att invänta ett samtal från henne, bara hon och pappa kommer hem från fotbollen. Kände verkligen hur sjukt less jag var på slutet igår och ville bara få det färdigt.

Idag har jag jobbat och nu ska jag jobba resten av veckan. Alla är inne och handlar för P&L och jag är inte ett dugg avis. Sova i tält i den här värmen, NEJ TACK säger jag. Usch, tycker de är varmt nog i vårt sovrum och det räcker gott och väl för mig. Men lite sugen att åka upp på lördag efter jobbet är jag trots allt. Mina grabbar Nilsson och Facke ringde igår och tala om att dom va där, så de hade ju varit skoj att åka upp för att träffa dom. Får se om de blir vår vin/gratta Sofie kväll på lördag eller inte.

Förövrigt är det ju sjukt varmt och först nu börjar temperaturen kännas någolunda normal för att kunna ge sig ut och springa, men eftersom mamma snart ska ringa och jag ska upp och jobba imorron får löpningen bli imorron. Tror jag ska satsa på glass istället ;)


Dra för gardinerna...

Min lediga tisdag och den ska tillbringas inne med komplettering i vetenskaplig metod. Och ute skiner solen och de känns som man bara vill dra för gardinerna och slippa se den blå himlen och solen som lyser på gula huset mitt emot. En hemsk tanke när solen och värmen äntligen kommer igen. Ja ja.. jag klarade iaf min omtenta i vetenskapligmetod förra veckan. Känns väldigt skönt!! Bara kompletteringen kvar som känns j*vligt dyg. Men jag ska göra klart den idag så jag kan ta lite sommarlov sen, innan de är dags att börja plugga inför omtentan i Bransch- och företagsanalys som kommer i höst.


Vad gör alla andra en solig dag som denna?


Ett helt år kvar till nästa gång...

Midsommar är över för i år och jag tycker vi har haft en riktigt bra midsommar här hos oss. =) Solen har lyst med sitt fina sällskap och hållit regnet borta. Det tackar vi för!
Igår var vi på grillparty hos Johanna och Mats. En mycket trevlig kväll där vi fick inviga både kubbspelet och sällskapsspelet och som sedan avslutades nere på krogen. Jag fick höra att jag var vacker och blev även bortlovad för giftemål till hon som sa de. haha Tack Åke för att du lovar bort mig sådär. =P

Nu är vi hemma igen och inväntar att Emil ska komma så vi kan äta middag =) Pizza blir de ikväll efter en helg med bara grillning. Tanken var att vi skulle grilla även ikväll, men latmasken har krypit in i både mig och Åke så då blir de pizza istället...haha

Bilder från midsommarfesten i Fredags hos Åkes jobbarkompis och från grillpartyt hos Johanna i Lördags.




SKÅL!!



Lite allt möjligt hamnade i grillen under kvällens gång.... bland annat en stol, en hel del ölbrukar, och ett grillgaller.


Kubbpremiär hemma hos Johanna och Mats i lördags.
Killarna mot tjejerna något som sedan fortsatte under kvällens gång, grabbarna vann i kubb och vi dängde skiten ur dom i spelet Med vilda gester.




Åke och Jonas vann...


Vi byggde även lite korthus, vilket var sjukt länge sen jag gjorde.
Tråkigt nog tog korten slut så vi kunde inte fortsätta försöka slå varandra i antalet våningar.


Midsommar!!

Igår firade vi midsommar tillsammans med ett helt gäng av för mig okända människor. Åkes jobbarkompis hade fixat fest så vi drog oss ut till Häggebäcken där de blev SOL och inget regn, grillning, dj, massor av folk, massor av dricka och en hel del "pyroman" eldning. Haha, bjuder på bilder senare för nu ska vi strax packa oss in i bilen för att åka iväg på nästa party. =)
Grillparty hos Johanna och Mats står på kvällens schema och förhoppningsvis håller sig regnet borta så vi kan inviga vårt nyinköpta kubbspel. =) Och skulle de tråkigt nog regna kan vi ju alltid inviga mitt sällskapsspel som jag fick i födelsedagspresent som ännu inte blivit använt, plasten sitter till och med kvar runt kartongen...haha.




GLAD MIDSOMMAR PÅ ER !!!!
Kram/M


No breaks and no rest

Idag har det verkligen varit fullt upp hela dagen, inte konstigt att huvudvärken tränger sig på och man känner sig helt tom i skallen. Startade dagen med att skriva omtenta i vetenskaplig metod, det kändes faktiskt ganska bra när jag gick därifrån. Kommer bli j*vligt sur om ja inte får godkänt nu. Direkt till jobbet där det som tur var faktiskt var väldigt lugnt, så mina snälla arbetskamrater lät mig äta lunch innan ja skulle börja jobba. Inte så bra att ge kunderna en avhyvling pga att jag har lågt blodsocker. Åke vet hur det är iaf. Hemska sambo. =P

Jobbade hela eftermiddagen och sen skynda hem och slänga i sig lite kräm med mjölk. Därefter att ta cykeln upp till Vallen för att kika när ADFK spela mot Dala-Järna. Fick fint sällskap att Frida som även bjöd på kaffe. GULD VÄRD!! ♥
Hanna rädda en poäng precis i slutsekunderna. =) Skönt med en pinne iaf.
På onsdag är de match igen och jag ska va en riktig superhejare och heja fram SAIF till förhoppningsvis en vinst =)

Imorron skulle jag ha min lediga dag var det tänkt... men massor av varor på jobbet gör att jag ska upp och jobba en sväng iaf.. PENGAR PENGAR!! Hellre jobb en att sitta hemma och skriva på mitt kompliteringsarbete som ska va klart nån gång i framtiden. De får bli en annan dag... ska försöka att sluta senast 13 imorron så hinner man kanske fixa lite innan träningen.

Fullt upp som sagt, men de gillar jag. Fick reda på idag att jag får ledigt min efterlängtade lördag den 9 juli =) WIHOO jag får åka hem och delta på min fina mammas 50-årsfest!! =D


Nu ska jag göra som Trötter och gå och krypa ner i min sköna säng. =)


Perfekt men ändå inte....

Det regnar ute och är väl egentligen det perfekta vädret att plugga till. Men det går frukansvärt trögt och känner bara hur mycket hellre jag vill göra nått annat. Att sambon är hemma och rastlös gör ju inte att plugget går nå bättre heller. Funderar på att trotsa regnet och gå en promenad iaf, få lite frisk luft och nya krafter att ta tag i skolboken igen. Att läsa och läsa men känna att inget vill fastnar ger ju ingenting. Så frisk luft kanske är lösningen på problemet?
Ska iaf göra ett riktigt plugg ryck innan 16.30 då jag åker med laget upp till Svärdsjö på match. =)
Eftersom jag är skadad sedan förra matchen blir jag hejarklack och får sitta brevid.
Medan laget värmer upp får väl jag sitta och rabbla för- och nackdelar för olika forskningstrategier och metoder för mig själv. Haha 


Plugga plugga....bläää

Suckar bara över tanken att sätta sig ner och plugga, det är så fruktansvärt tråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. hittar bara på en massa ursäkter för att slippa. Men omtentan är ju på måndag så jag vet ju vad jag kommer tillbringa helgen med...att läsa i boken om vetenskaplig metod. Skjut mig snälla, så känns det! Dessutom sker det bara massa roligt i helgen också.. BAJS säger jag som inte komma kunna delta i nått av det. =(

Planerna att plugga såg rätt ljusa ut tills igår när det visade sig att grabbarna inte kunde åka till Sundsvall på race, för att vi saknade en utväxling. Istället låter de som dom är sugna att åka till Strängnäs imorron och sen kanske ner till Gbg på Metal Town. JAG VILL OCKSÅ ÅKA TILL METAL TOWN!!!
Jannike åker till Sofia i Gävle och jag ska sitta hemma och plugga. Jag vill också åka tillGävle och umgås!

Ska iaf jobba på lördag så nått roligt händer det ju iaf. Sen ska jag följa med till Svärdsjö imorron och kika på match =) Nått roligt ska jag iaf få göra i helgen.


Idag har jag iaf varit iväg på min första vinprovning, vilket var väldigt roligt och intressant. =)
Kanske man skulle kila upp på bolaget imorron och köpa lite vin. =) Man lär sig ju låtar så bra när man druckit kanske funkar med pluggandet också? 


Hand i hand...

http://www.youtube.com/watch?v=7iHFGig5cYM&feature=player_detailpage

Härligt brudar!!

Vilken toppen kväll...kom upp till seriefinalsmatchen lagomt tills andra halvlek skulle börja. Möter Elin som berättar att det står 1-1. WHIOO!!! Fatta 1-1 mot ett lag som inför den här matchen hade en målskillnad på 91-0 efter sex spelade matcher. Och bättre blir de i andra, vi tar ledningen med både 2-1 och 3-2. Synd att dom fick ett offsidemål och att vi inte satte våran trippelmålchans. Men vi är helt klart värda en poäng och tjejerna va jätte duktiga! GO GIRLS!!!

Nu har vi knäppt herr Bärtilsson på AT-sporten på näsan, han som inte alls trodde på oss inför den här matchen. Enligt han har vi varken chansen att vinna div 5 eller att ens spräcka Ornäs nolla. Men tjiii fick han, vi knep dom på poäng och har dessutom spräckt nollan så det stod härliga till! Hoppas han var och kolla på matchen nu och får äta upp det han skrivit senaste veckorna.


Vi gör det så bra tillsammans - SAIF & ADFK!!


Första arbetsdagen - check

Nu är första arbetsdagen avklarad och det har faktiskt gått väldigt bra. =) Säger bara att vinsortimentet är en djungel och jag är glad om jag kan rekommendera och komma ihåg några av dom när sommaren är slut. Haha. ;) Jag har verkligen sjukt dålig koll på viner vill jag lova, men de kanske ändras med tiden. Har hittat en hel del viner idag med en fina etiketter som jag funderar på att prova nån gång i framtiden =)
Imorron ska jag lära mig kassan, blir spännande att se hur det går. =)

Sen ere match...seriefinal!!! =D


Halsont och takdropp

I helgen åkte jag på halsont och det känns som att det är någon förskylning på gång i kroppen. =(
Trodde ju att sex veckors förskylning i vintras gjorde att jag skulle klara mig det här året ut iaf. Jag hatar verkligen att vara förskyld på sommaren. Men men..vitlök och annat tok ska väl förhoppningsvis råda bot på de.

I helgen var vi bjudna på 50-årsfest i Östersund, det var dags för mina kusiners pappa att ta steget över femtiosträcket. Men en viktig div 3 match och massa bilmekande satte stopp för en resa upp. Men dom verkade ha haft roligt iaf =)
Matchen slutade förövrigt 0-0 och ADFK är fortfarande serieledare i trean =) Skogsbo har seriefinal mot Ornäs på torsdag, en super viktigt och rolig match som jag SKA vara frisk till!

Nu ska jag nog sätta och ner och pyssla lite kort...nått roligt lär man väl hitta på när man är småförskyld.


Bild från festen och jag har världens snyggaste kusiner och syster! ♥
(bilden tog jag från min kusin Saras blogg)


Vilket väder vi har =)

Ah Fredag, solen skiner och det är varmt och skönt! SOMMAR!! Det gillar vi!
Man blir svettig av att springa upp och ner i trapporna till tvättstugan.. men skönt att ha det gjort och nu ska jag strax hoppa in i duschen.

Kvällen ska tillbringas med mina gryma fotbollsbrudar... =) Frida fick efter mycket om och men äntligen ledigt från jobbet det firade vi med att gå på systemet =)
Ska dänga tjejerna  och Hans i minigolf och sen ska vi på Trapper och äta mat och kolla på fotboll =) Vad som händer därefter återstår att se....Men vädret talar för en trevlig kväll med gott dricka ;) hihi

Ska äta lite belgiska jordgubbar innan de bär av till minigolfen också =) Hoppas dom är goda ;)


Glader

Vad skumt de känns att gå hemma och inte ha nått att göra...hade varit perfekt att kunna tvätta, men tvättstugan var fullbokad så de får bli på fredag istället.

Känner mig dessutom så himla glad idag... äntligen har min fina vän Pernilla och hennes Mattias fått sin lille som vi väntat på så länge. Känner att jag bara vill springa upp och handla lite "gröt"..men tänkte nog lugna mig lite tills vi ser när vi ska planera in en tur dit för att träffa nytillskottet. =)
Roligt som sagt och de gjorde min kväll igår när jag fick höra att dom hade fått..=) Det andra som gjorde min kväll igår var att min syster gick vinnande ur "kusinduellen" som spelades hemma igår. Hennes Ope mötte vår kusin Saras Häggenås och Ope vann med 4-1.

Vaknade imorse och hade så himla ont nedan för revbenet, förmodligen från matchen igår när en tjej körde in sin armbåge där.


RSS 2.0