Beslutsångest

Ikväll ska jag iväg på maskerad, temat är Hollywood/Vita duken/Långfilmskaraktärer.
Har lite beslutsångest och kan inte bestämma för vem jag ska va....=/
Valet står mellan Gracie Hart i Miss Secret Agent och Elizabet Turner i Pirates of the Caribbean.Pappa

Vad är de för en dag? Är de en vanlig dag? Nej de är ingen vanlig dag för de är pappas födelsedag!!
HURRA HURRA HURRA!!!

Idag fyller världens bästa pappa år!
Stort Grattis till dig!!HEEELG!

Efter en heldag i skolan med seminarieuppgifter och projektarbete tar jag och gör helg nu, och det känns så himla skönt!!! Inga skolmåsten innan tisdag, I like it !!

Ikväll blev de lite rödtjut och turbosnack på Nitroz, sen kom Klas hit på kaffe och arga snickaren.

Imorron, en ledig torsdag, vad hittar man på då? Skulle tippa på att de blir en städdag hos oss, diskbänken är täckt med disk, dammråttorna lyser upp golvet och blommorna skriker efter vatten. Så det är kanske dags att lägga lite tid på att städa och snygga upp lghten.


Någon som har ett par handbojor att låna ut? tills på lördag.


Thailand

Så kom dagen då syster och hennes kompis Sandra drog ner till Thailand och blir borta i en månad.
Själv sitter jag hemma och tentapluggar...känns orättvist tycker jag!
Får helt enkelt nöja mig med en solig och fin höst dag, medan tjejerna sitter och räknar ner timmarna för att sedan kunna lägga sig på stranden och steka. Lena du kommer se ut som en kräfta när du kommer hem =P
Fast jag tycker om dig ändå ♥
Skicka vykort, ta hand om dig, drunkna inte, köp en present till mig och ta det försiktigt med krokodilerna!
Kom hem hel och välbehållen!!
Puss love you!!


Vart tog veckan vägen?

Vad har den här veckan tagit vägen? Imorron är det fredag - helg och fullt upp - hur ska man hinna med allt?
Tycker veckorna förut gått så fruktansvärt segt och nu helt plötsligt bara springer dom förbi. Måste bero på att man har sjukt mycket i skolan som ska hinnas med - tenta på tisdag, inlämning av seminarieuppgift samt inlämning av slutrapporten i projektet nästa söndag. Det känns som det är lite stressigt just nu. Men de är bara å bita ihop.

När Åke kommer hem från sin promenad tänker jag lägga ner pluggandet och krypa upp i soffan med en kopp te och säsongspremiär av Criminal Minds. =) Torsdagskvällarna är nu räddade.

Bilderna är från när jag var hem sist, vi tog lite höstbilder när vi letade enris åt mamma.
Lördagsutgång i Östersund

När jag var hem till Östersund senast blev de girls night out med mina fina vänner. Det var verkligen en toppenlördag och jag hade jätte kul. Larrys blev de och bara massa gamla bekanta och roligt folk ute.
Flashbacks från tiden man var ung, sån var känslan! =)


Förfest hos Jannike


The Lady Gaga pose 


Girls night out

Idag har jag, mamma och syster haft en heldag på stan med shopping och kusinfika på Törners. =)
Nu sitter jag hos syster som verkligen visar sig från sin bästa sidan genom att sova i soffan. ;-)
Själv har jag kollat upp bussen upp till Jannike, kikat in pizzalistan på Via Grande så nu vet jag precis vad jag ska ha. Egentligen bara att invänta Ida så kan vi beställa och sen börja göra oss klara för girls night out =)
Jag var rätt pepp på utgång i början av veckan, men en heldag på stan har resulterat i att hyrfilm och godis från Hemmakväll inte alls lät så dumt. Men man vet ju hur de är, bara man börjar fixa sig och öppnat första cidern brukar de rulla på och man kommer in i stämning rätt snabbt =)


Ses vi ute??

En kall morgon

Idag när jag blev upp strax efter åtta var det 2 grader ute, burr. Men solen kikar fram så jag hoppas på en fin dag så de kan bli en promenad senare under dagen.

Igår åkte jag till Åre och hälsade på Ida, Erik och hunden Ella. Inget riktigt kalas väder direkt då himlen typ öppnade sig när jag kom till Järpen och skulle in på Lundhags. Blev två par byxor till Åke.
Hos Ida blev jag bjuden på lunch, sen satt vi och prata, drack kaffe och väntade ut regnet. Vi gjorde den efterlängtade långa promenaden med prat om allt mellan himmel och jord och solen kom och gjorde oss sällskap också. =)

Senare på kvällen blev de fika hos kusin Helena. Det var väldigt trevligt, långt emellan gångerna vi ses så det var verkligen på tiden.

Idag ska jag försöka plugga lite, gå en promenad och sen ska jag nog åka in till stan för att hitta mig några nya löparskor på Gå & Löpkliniken. Sen blir det bowling och middag på Loftet med familjen. =)


Hello Jamtland here I come

Packa packa packa...hur kan väskan kännas lättare än vanligt ? Vad är det man kan ha glömt? Åke? ;-)
Jag brukar alltid packa för att va borta tre veckor när jag bara ska va borta tre dagar, nu ska jag va borta nästan en vecka men de känns som jag bara packat för tre dagar. Skumt sånt där. Nåja, bilen ser iaf ut som den alltid gör när jag ska åka, fullproppad med grejer som ska hit dit och sen hem igen.

Imorron vid den här tiden sitter man förhoppningsvis hemma hos mami och papi med en kopp te i soffan =)


30 år

Vad är de för en dag? Är de en vanlig dag? Nej de är ingen vanlig dag för de är Åkes födelsedag!!
HURRA HURRA HURRA!!!

Stort GRATTIS till min älskling som fyller 30 år idag!!
Puss pussVeteranmatch

Nu är sista matchen för i år spelad, latjomatchen mot ADFK:s veteraner. En kul match som vi vann med 1-0och lilla Hanna blev målgörare!! =)
Känns skönt att ha fotbollen avklarad nu för ett tag. Ett välbehövligt break från den är vad jag behöver nu, så man kan ladda batterierna och hitta de där riktigt suget igen lagomt tills det är dags att dra igång igen. =)
Ska bli så skönt att träna nått annat under några månader, innebandy och roliga pass på gymmet. Bara förskylningen försvinner så är jag redo =)

Nu har jag precis avslutat en trevlig pratstund med Jannike. =) Som jag längtar efter att få krama om henne när jag kommer hem!! Inte länge kvar nu.

Lördagkväll och jag känner mig rätt trött, tanken var att fortsätta pluggandet från idag. Men faktum är att jag nog slänger ner mig i soffan med en skål popcorn, ett glas vin och ser om de finns nått spännande på tv.


Skål på er!!


RSS 2.0