En fredag i Jämtland

Nu är jag hemma i fina Jämtland och fina Lit :-)
Kom upp i skaplig tid igår ikväll och tillbringade kvällen tillsammans med världens bästa twins, nämligen the Ohlzon twins, innan jag åkte vidare hem till mami och papi.

Idag blev det först ett besök hos tandläkaren, klarade mig utan hål vilket kändes super skönt. Var nämligen helt säker på att jag skulle ha minst ett hål. Sen har jag tillbringat resten av dagen hos bästa Maria och lill plutten. Ja jag har blivit smygmoster åt en liten kille som är så söt och snäll :-)
Tack för en super mysig dag :-) <3

Fredagskvällen blir hemma med pappa, mamma drog på AW så nu sitter vi här med let's dance, kaffe, öl och whisky. Fredagsmys på högnivå här i Lit.


Frissan

Idag har jag varit till frissan och gjort slingor, klippte mig gjorde jag för lite mer än en vecka sen. Men vi tog lite på luggen idag ändå. Känns skönt att bli ljus igen, speciellt nu när det börjar gå mot sommar.
Tack Malin, jag blev super nöjd!! :-)

Nu är klockan snart tre och då är det traditionellt tre kaffe här hos oss. :-)
Sen blir det tvättstugan vid fyra. Ska tvätta upp de sista som lite hanns med igår och sen är det bara att börja packa. Imorgon eftermiddag åker jag och röda faran mot Lit och Östersund :-) Men först ska vi ta ett pluggstopp hos Johanna.


24 April

Trots det gråa och tråkiga vädret som var imorse när jag åkte till jobbet blev dagen ändå riktigt fin. När jag slutade halv två och skulle gå till bilen så sken solen och det var riktigt varmt och skönt. Vårvärmen är här igen, det gillar jag. Att sätta sig inne och göra ett fortsatt ryck med uppsatsen kändes inte alls så spännande, så det blev inte av fören senare på eftermiddagen. Tog istället och tillbringade en timme i lekparken med Frida och hennes brors dotter, riktigt nice, leka lite och fika så klart. Tack Frida för presenten också!!

Riktigt skönt att tillbringa eftermiddagen ute i solen och verkligen dra åt sig av solstrålar och värme efter några dagar med regn, snö och gråa tråkiga dagar. Man har verkligen haft höstkänsla senaste veckan.


Lite te och apelsin i väntan på att sambon ska komma hem från cykelturen.
Verkar har blivit en lång tur för nu har han varit borta ett bra tag.


Godmorgon

God morgon!! Uppe tidigt idag för att hinna tvätta lite innan det är dags för jobb, och nu börjar det faktiskt bli dags att gå och hänga upp och slänga i en ny tvätt. Vaknade imorse med ont i huvudet, ingen bra start på dagen direkt. Men frukost i magen och massor med vatten ska vi väl lösa de problemet, ska nog koka en skvätt kaffe också.

Ha en fin dag!! :-)


C-uppsats

Hela dagen har jag tillbringat hos Johanna och vi har gjort ett jäkla ryck med c-uppsatsen. Kan lova att det var två trötta tjejer när vi tog och gav oss vid halv sex.
En snabbis till kupolen innan jag åkte vidare till träningen för att lämna lite enkäter till tjejerna. Hade hoppats hitta på mina gympaskor som jag glömde där i måndags, men ingen lycka där. Om någon snott dom blir jag sur och förvånad, vem skulle vilja ha mina inte allt för trevligt doftande skor??

Resten av kvällen ska jag tillbringa i soffan tillsammans med gubben och hockey. Imorgon väntar sista intervjun till uppsatsen, känns skönt att sedan bara kunna lägga fokus på analys och slutsats och andra små grejer.


Söndagsmys

Hockeykväll hemma med älsklingen :) One piecen är på och har precis gjort lite te och skivat upp en mango. Mango är en av mina favoriter, så gott!!

Idag är jag så glad för två av mina fina vänner!!! Längtar tills jag får åka hem och krama om er!!!


Födelsedagsfirande

Igår fortsatte vi firandet av min födelsedag :-) Fullt hus av både stora och små. Väldigt trevligt och kul att så många ville komma :-) Fick fina presenter också...Tack så mycket!!

Efter att alla åkte hem slog jag och Åke ner oss i soffan och fick i oss lite mat och kika på hockeyn, som för övrigt gick skit!! Sen var de bara att packa ihop, åka och handla och dra oss ut till byn...för nästa firande. Åkes syster och jag fyller på samma dag så det blev lite gemensamt firande hos dom med tacos. Alltid lika trevligt!


Fredagskväll

Idag har vi bakat och stökat inför det fortsatta födelsedags firandet som sker imorgon. Hann klart med baket lagomt till let's dance, perfekt! Blev dock lite sur när en av mina favoriter åkte ut ikväll.

Nåja, nu ligger vi här i varsitt hörn i soffan och kikar på film. Förmodligen en av världens konstigaste filmer, för jag fattar ingenting. Så det bästa vore kanske och slå av eländet men nu har man ju sett lite mer än hälften får man väl se resten också.
Bara sambon surrat klart i luren kan vi fortsätta.


Påsken

Påsken är över och förbi för i år, och nog sakna man lite av påskvärmen som vi hade i fjol. När man kunde sitta och sola i sport-bh på fjället.
Men tycker ändå att vi fick bra väder över påsken och vi hann med en del...promenad, skotertur med kusinerna, moster, syskona Eriksson och norsken, varma mackor, påskbuffe, våffla på Ansätten och såklart fira min födelsedag med tårta :-)
Kändes så skönt att åka hemåt och bara njuta av allt som hemma har att erbjuda :-)


Make Up Store

Idag tog jag mig i kragen och använda upp min födelsedags present sen förra året. Nämligen Make Up rådgivning på Make Up Store. Blev väldigt nöjd, men om jag kan lyckas få till samma resultat själv återstår att se. haha
Smink har aldrig varit min starka sida, kanske för att jag egentligen aldrig varit intresserad, men vem vet efter idag kanske det blir ändring. Känns lite ovant att se sig själv så uppsminkad, lite synd de blev på en tisdag, men va fan, sånt man får ta.

Blev iaf svart skuggning och sedan grön ögonskugga med lite guld i.



Glad Påsk

Tänkte bara önska er alla en GLAD PÅSK!!


Tisdag 3/4

Att vakna i morse kändes inge vidare faktiskt, kroppen känns inte alls på hugget och ger mera känslan av att det finns en förskylning som ligger och lurar. Små ont i halsen, huvudvärk och öm i hela kroppen. Kanske man skulle gett tusan i att träna i blåsten igår? Träningen gick för övrigt inge bra och jag gjorde nått med knät också. SKIT!!

Om en timme ska jag iaf hem till Frida och få lunch och kaffe, ska bli skönt att komma iväg och snacka lite om allt och ingenting. =) Ska nog ta en sväng förbi frissan också och boka in en klipptid.

Vad har folk för planer för denna tisdag? Denna soliga tisdag som det faktiskt är i Avesta idag. =)


RSS 2.0