Spinning

Idag har jag varit hos Johanna skrivit på vår uppsats, det har faktiskt gått bra och vi har kommit en bit iväg så det känns skönt.
Min kusin Sara håller på att räkna ner inför studenten, vilket ger mig lite panik för det innebär att jag har lika många dagar kvar till examen. Shit vart har dessa tre år tagit vägen?
Ikväll har jag varit iväg på spinning, sist jag var på spinning vad innan jag flyttade ner hit. Så det var kul att köra ett sånt pass igen :-)

Nu har jag duschat och slagit mig ner i soffan, sett kvällens halv åtta hos mig och nu blir de te och fotboll :-)
Orkar man fixa en smoothie tro?


Överraskning

Idag när jag kom hem hittade jag en trevlig och väldigt oväntad överraskning bland all tråkig reklam. Nämligen ett brev från min kompis Ida :-)
Inte ofta man får handskrivna brev nu förtiden, så de var roligt.
Saknar dig vännen!!!


Promenad

Nu har jag och Frida tagit oss en promenad runt broarna. En riktigt härlig promenad men solsken och blå himmel.

Vad ska man hitta på nu tro? Fortsätta med städningen man började med i förmiddags, åh så segt de kändes. Tror de blir en kopp te, frukt, lite hasselnötter och slå sig ner ute på balkongen istället. Solen har tagit sig runt huset nu och lyser in genom vardagsrums fönstret.


Rötjut

Hemkommen från en eftermiddag på jobbet. Ikväll är Åke kock och så blir de fläskfilé i kolasås med klyftpotatis och sallad. Mums...börjar bli hungrig så då passar de bra med go middag :-) Köpte med mig en flaska rödvin också. Han hade även hyrt film så ikväll blir en myskväll hemma. :-)


Onsdag

22 Februari, shit nu är snart den här månaden också över, tiden går så fort. Idag har jag suttit hemma och pluggat, har passat väldigt bra för det har verkligen varit skit väder ute. Blött, halt, grått och blåst. USCH säger jag bara!
Jag och Sofie tog oss äntligen i kragen och va upp på Team Sportia idag, så nu är provtröjorna beställda och jag beställde även ett par nya fotbollsskor. Ett par Puma King som förhoppningsvis kommer hem till mig i April. Kan ta dom lagomt till min födelsedag tack ;-) 
Var även iväg och baila med laget ikväll, riktigt skoj, kul att vi blev hyfsat många iaf. =)
Tack för dessa pass Jessica, du är grym!

Nu blir de soffläge, tv och en kopp varmt te =)



Ge mig!!


Fettisdagen

Kom precis hem från en promenad, ute är de plusgrader, solen skiner, det blåser lite och är små halt. En riktig vårdag skulle jag säga. Tog svängen förbi Wiener Condis för att köpa semlor, enligt ATs-test fick deras semlor högsta poäng så då lär man ju testa och se efter ;-)
Tidigare har jag alltid varit stenhård på att inte äta nån semla innan den rätta dagen, men i år har det fuskats rejält på den fronten, sedan nyår har de nog blivit minst 6 stycken. Opps!!
Vad tycker ni är bäst med semlor?

Nu har jag drygt två timmar till på mig att plugga innan Åke kommer hem och då blir det traditionellt trekaffe och OC. Sen ska jag iväg på pass på gymmet, tänkte testa nått nytt, Ben & Rumpa pass, spännande. Och eftersom de blev Baila med Jessica imorron istället för löpning blir de nog en sväng på löpbandet efteråt. Känns skönt att träna lite så man kan äta semla ikväll med gott samvete ;-) Haha!

image description


Glad tjej

Fredag och solen skiner, vårkänslor kommer fram lite smått när de droppar från balkongtaket. Härliga fredag!
Jag har dessutom varit i shopping tagen idag, beställt hem två efterlängtade plagg som nog kommer på måndag. :-) plus att de blev två tröjor på Vero Moda och lite rea shopping på Hemtex.
I like it! :-)

Nu blir de lite kaffe och senare i eftermiddag blir de födelsedagsfika hos Frida. Trevligt!


Blodgivare

Imorse var jag iväg och lämna blod, känns väldigt bra och jag är stolt över att ha gett lite av mig själv för att kunna hjälpa någon annan.

Blåste och snöa när jag gick hem så blev lite små frysen, så nu ligger jag under täcket i sängen o spelar wf. Men ska strax ta mig i kragen och ta tag i dagens sysslor - plugg och pajbak. Fast de är ju bra skönt att ligga i sängen också ;-)


Oh my good

Idag har jag insett några saker;
1. Det går inte speciellt bra att plugga när Åke är hemma samtidigt.
2. Jag ska aldrig någonsin börja jobba på bibliotek.
3. Jag kommer bli en sjukt dryg person ikväll.
4. Jag längtar efter bailapasset med laget imorgon och sedan utgången i borlänge med tjejerna från klassen.
5. Jag behöver en rejäl spark i arslet med sjukt mycket inspiration och motivation!!!!
6. Jag vill ha nått gott och sött att äta.

Suttit hemma idag och letat och läst lite uppsatser och artiklar för att komma en bit påväg i bakgrundsskrivningen till vårt PM som ska va inne nästa vecka. Gått hyftsat iaf. Förutom att man trots allt känt att man helst velat göra nått annat. =/ Inte bra att under så pass lång tid inte haft speciellt mycket att göra om dagarna och nu helt plötsligt kommer man ha fullt upp i flera flera veckor framöver. Nåja, bara att ta tag i det helt enkelt.

Var på biblioteket idag och skulle låna böcker, aldrig att jag skulle börja jobba där, hon som hjälpte mig såg så sjukt uttråkad och omotiverad ut att hon borde byta jobb. Att hjälpa mig verkade inte speciellt intressant. Ett tecken att man varit på samma jobb förlänge?

Nåja ikväll är det iaf fredag och nu får Åke gärna komma hem så vi kan börja på med lite middag. Börjar bli hungrig. Prata med mamma o pappa förut ikväll, dom hade åkt till Bakvattnet. Jag vill också! Längtar tills jag får åka dit nästa gång.


Har ett i-landsproblem också, har inget att ha på mig imorron när vi ska gå ut i borlänge. DRYGT!


Orkidé

Tredje gången gillt :-) Första gången jag såg en blå orkidé visste jag att en sån måste jag bara ha. Den kändes helt enkelt som en "marina blomma". Blev dock aldrig att jag köpte nån då. Sen såg jag den igen men då hann någon annan före. :-/ Men så ikväll när vi skulle köpa födelsedagsblomma åt en kompis såg vi den igen och nu jäklar skulle den bli min! Och nu står den i vårt vardagsrum och sticker ut bland våra övriga vita :-)
Tycker orkidéer är så himla fina och skulle gärna ha dom i varje rum, synd bara dom ser så tråkiga ut när de inte blommar.


Fruktsallad

Ikväll har vi gjort fruktsallad med min nya favorit till, keso med ananas och passion.


Måndag...

Ny vecka och nya tag...den här veckan kommer jag och Johanna ta tag i vårt exarbete, känns skönt att äntligen komma igång. Ska träffa handledaren imorron så jag hoppas vi kan komma en bit påväg då. Sen ska jag åka hem och va barnvakt åt busan. Ska bli väldigt skoj, får se vad vi ska hitta på för tok. Hoppas de blir bra väder och inte alltför kallt för då kanske vi kan va ute och leka lite =)


Ansätten - vinter paradiset


Skidskytte

Trött tjej här idag, efter core passet sov jag några timmar till. Sen hamna jag i soffan för att se damernas sprint i skidskytte, somna igen och drömt massa tok och vakna nu lagom till herrarnas sprint :-) Dags för lite kaffe så man piggnar på sig, ska ju sparka boll om några timmar.


Tråkigt....

Ibland kan det va himla skönt att tillbringa kvällen alldeles själv, men inte ikväll....ikväll saknar jag Åke och hade gärna haft han här istället för typ 60 mil bort. Men snart är de fredag och då kommer han hem igen :-)

Har kurat ner mig i soffan med en kopp te och tända ljus, mys! Imorgon blir det tidig morgon med ett core pass 7.15 :-)


RSS 2.0