Finbesök

I torsdags åkte vi upp till Edsbyn för att kolla på div 2 matchen mellan Edsbyn och Ope. En match som Ope vann med 0-4 och ett mål av syster yster :-) kul!! Lätt värt att åka alla mil för att se tjejerna ta hem tre fina poäng. Stort grattis till segern! I går kom mamma och pappa hit till Avesta då blev de grill och mys i husvagnen och idag har det blivit fotboll på vallen, Avesta AIK - Huge, slutade 1-2. Därefter fin drink hos oss och sen god middag på Köket i gränden, kortspel och OS här hemma. :-) Imorgon hoppas vi på en dag med fint väder :-)


Core

Idag är jag uppe tidigt, frukost med sambon kl 5 och nu sitter jag på gymmet och ska snart köra ett core pass. Känns skönt att ha träningen avklarad från morgonen. Kan man bra njuta av dagen sen, en dag som för min del kommer tillbringas i tvättstugan.


På jobbet

Har precis slagit mig ner i soffan på jobbet, har fått i mig lite lunch och nu lite kaffe på de. Känns som jag kommer slumra till en sväng här i soffan faktiskt. Ute är det grått och tråkigt, gahh ge mig sol!! Efter idag väntar iaf två lediga dagar. Ska bli så skönt! Lutat åt att det blir svampplockning med Kristina imorgon, men skulle ha behövt ett par gummistövlar. Kanske hinner investera i ett par imorgon.


Te

Igår fick jag min försenade födelsedagspresent. :-) En telåda, tycker den är så fin!! Tack så mycket Krister, Kristina, Ida, Linn, Tilde och Emil.


.....

 
 
 
 
 

Stort GRATTIS !!

Stort grattis till världens bästa vän Maria som fyller år idag!! Hoppas dagen blir toppen!!


Grillning

Nu är jag redo att åka ut till svärföräldrarna och få lite grillat. Ska bli super gott, magen kurrar och är sugen på mat. Solen skiner också! Toppen :-) Satte mig ute på balkongen och sola en sväng medan jag pratat med syster. Så skönt att kunna sätta sig där utan att det regnar. Tog ett glas vin också :-) alkoholfritt såklart eftersom det ska köras bil ikväll.


Läskande sommarsmoothie

Måste dela med mig av den smoothie jag gjorde ikväll, den var riktigt god :-)

2 portioner

10-15 jordgubbar
0.25 st honungsmelon eller gantaloupe
2 nektariner
8 st isbitar

Mixa ihop alla ingredienser till en krämig och smarrig smoothie. Slå upp i ett glas och njut.

 


Mumsigt

Myser ner mig i soffan med en god sommar smoothie och tända ljus. Här kommer jag tillbringa kvällen med tv:n som sällskap. Imorgon väntar jobb igen och sen lutar det åt att det blir grillning ute i byn hos svärföräldrarna.


Tröttis

Varit en lång dag på jobbet idag, 8-19.20 så nu känner jag mig rätt trött i skallen, så det blir förmodligen en tidig kväll för fröken Lindström. Har precis ätit lite risgrynsgröt. Orkade inte laga någon middag och sambon åkte till Sundsvall för race idag. Blev så avis när jag prata med han påväg hem från jobbet, det var runt 20 grader och sol hos dom. Medan det här bara regnar och regnar. :-/ börjar blir så less på allt detta regn! Hur mycket regn finns det egentligen?


Skit dag !

Idag är ingen bra dag, känner mig sur och bitter och kan inte riktigt sätt fingret på vad det är som är fel. Vad skönt det vore att bara åka bort, åka någonstans och bara va. Till ett soligt fint ställe, boka en utlandsresa kanske?! Lite kaffe kanske får en på bättre humör.


Frukt

Blev så otroligt sugen på en tallrik med massa goda frukter. Visst blir man väl ändå härligt glad av frukternas fina färger?!

The sommarfest

The sommarfest med laget gick av stapeln igår. Och skoj hade vi trots det mindre roliga vädret. Vår 5-kamp blev en 4-kamp när regnet kom. Norskfylla i spöregn är kanske ingen höjdare ;-) Men mycket skratt blev det iaf med klassiska lagdansen, charader och kropp mot kropp. Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Plockat undan lite, diskat, tagit en gubbvila och läst lite bok. En härlig slappar söndag med andra ord.


Fika

Idag bjöds det på go fika på jobbet, Kristina fyllde år och bjöd oss på kladdkaka, grädde och jordgubbar. Mums!! Nu ligger jag i soffan och väntar på grabbarna grus som gick för att handla och hyra film. Blir en lugn torsdagskväll och imorgon väntat jobb igen.


Räkafton

Ikväll har jag varit på räkafton på strandbacken tillsammans med Anna, Klas, Frida, Elin och några kompisar till Elin. Mycket trevligt och mycket gott :-) Efter en grå dag kom solen och det blev en mycket fin kväll :-) Det är så fint där ute med kvällssol och älven precis bredvid. Lite Östersund känsla med kvällssol och Marite. Ett vinnande koncept under sommaren!! Imorgon ska jag på återbesök för knät, då får vi se vad domen blir och hur vi ska gå vidare.


Besöksveckan

Lite bilder från förra veckan :-)


Fin besök

Under hela förra veckan hade vi fint besök av min kära syster. Vi fick också besök av Sandra och Vegard som passade på ta vägen förbi och hälsa på oss innan de drog vidare mot Västerås. Super kul att ni kikade förbi, nästa gång blir de vår tur att åka till er :-) Jag passade på att ha några dagar ledigt från jobbet för att umgås med våra besökare och jag verkligen njutit av både sällskap och fint väder. Blev tomt här när Lena åkte hem i söndags. :-( kom snart ner igen!! Vi saknar dig! Vi har hunnit med en hel del under veckan. På lördagen jobbade jag först, därefter blev de strawberry daquiri innan de blev middag nere på Köket i gränden. Söndagen tillbringade jag och Lena i Västerås med Ikea och massa shopping. Måndag blev de älvspromenaden på förmiddagen och på kvällen åkte vi ut till byn där gulliga Linn bakat tårta på begäran av vår gäst. Tack!! Tisdag jobb för min del, sen sommarens första minigolf runda. Resultatet behöver vi inte prata om, med det ska tilläggas att vi aldrig hann spela klart då dom stängde kl 20. Onsdag kom Sandra och Vegard och de blev en tripp till byn för att visa upp racebilen och kvällen tillbringades på Kingen. Torsdagen började inte så bra då nått jävla stolpskott med världens skabbigaste bil såklart skulle parkera bredvid Sandras mustang och repa nylacken. Blev så arg när de finns hela plusparkeringen med lediga rutor att parkera i, varför just bredvid deras?! Efter att dom åkt tog vi oss en lunch på stan, köpte jordgubbar och tillbringade resten av dagen på holmen i solen. Baila pass med fotbollslaget blev de på kvällen, premiär för Lena och jag tror hon gilla de. Jobbade hela fredagen så kvällen blev lugn, vi tog en sväng till trapper och kika lite. Lördagen bestod också av jobb för min del. Åke drog till Västerås medan jag, Lena och Johanna myste hemma med tacos och goda drinkar. Lite senare på kvällen kom även Anna hit och så blev de spelkväll med bland annat med andra ord. Jag och Johanna var förövrigt bäst!! :-) mycket skratt och skrik när världens äckligaste spindel kommer krypandes. Blää!! Söndag och avresedag för syster, Spelarrådsmöte och därefter 1 årskalas hos världens goaste lilla kille :-) Kan inte säga annat än att veckan varit toppen!!! Synd att den tog slut så fort.


Midsommarbilder

Bättre sent än aldrig men här kommer lite bilder från midsommar :-) Vi firade midsommar i Österåsen hos Annicka och Ove, med grill, gott dricka och jordgubbstårta. Maria och Johan var också där. Mycket trevligt!! Dans på dansbanan och sen häng med Ida på fest nummer 2. Hade en riktig toppen midsommar!!! :-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/251651/images/2012/pic_4ffc900e9606ee0efd000beb.jpg" class="image">


Äntligen

Men äntligen, varit sjukt irriterande att blogg.se appen inte fungerat på flera veckor. Sedan jag skaffade sig en iPhone sitter jag nästan aldrig vid datorn och uppdaterar nästan alltid bloggen från mobilen. Lätt och smidigt men jävligt irriterande när de inte fungerar. Nu ringde Johanna precis på dörren :-) tjejkväll hos mig med henne och syster.


RSS 2.0