Fredagsmys

Rödvin och let's dance, fredagsmys på högnivå hos oss ikväll ;-)


Stockholm

Igår skrevs tentan och idag gjorde jag, Sofie och Johanna en eftertenta tripp ner till stora huvudstaden =)
Väldigt trevligt, men vädret hade ju gärna fått varit lite roligare, blåst, regn ena studen och sol andra. Men efter att jag och Sofie köpt varsitt paraply gav regnet upp iaf. Lite shopping blev de, förutom nytt paraply även en tröja, ett linne och nya underkläder. Tänkte hitta en vårjacka men där gick jag allt bet.

Nu har jag duschat, krypit i min nya onepiece och resten av kvällen tänker jag tillbringa i soffan med goaste sambon och såklart en kopp te. Blir nog finalen på Biggest Loser också.


Afrodans

Även denna dag har bestått av tentaplugg och imorron mellan 9-13 ska tentan skrivas. Känns såsodär faktiskt, har verkligen haft svårt att motivera mig till att plugga så det får helt enkelt bli ett sista ryck ikväll och sen hoppas på det bästa imorron.
Tog en runda på stan idag också, man blir så trött av att bara sitta inne och läsa och läsa. Lite fynd blev de, ny mascara, två par nya fotbollstrumpor och ett nytt löparset.

Ikväll var jag iväg och testade afrodans för första gången, skönt att göra de med laget så man slipper skämma ut sig inför massa okända människor. ;-)  Skoj var det iaf och de kommer säkert gå bättre nästa gång. Tack Natta för att du hade pass med oss!!

När jag kom hem hade Åke gjort våfflor, mums! Perfekt att komma hem och sätta sig och äta direkt. Nu har jag duschat och ska som sagt ta tag i plugget igen. Ett sista ryck!!


En blä dag

Trots fint väder ute med sol känns de här som en blä dag för min del. Det blåser ute, jag måste plugga, dessutom vakna jag på helt fel sida idag. I mina ögon är den här söndagen en riktig blä dag just nu. Gillar de inte! Om knappt tre timmar har vi träningsmatch och jag är inte ett dugg taggad eller sugen just nu. =/
Skulle helst av allt krypa ner under täcket och somna och hoppas att morgondagen blir bättre. Inte för att dagen varit dålig så, men jag har varken lust eller motivation till att ta tag och göra någonting alls.
Nåja de ger sig väl, lite kaffe och lunch kanske lättar upp humöret och jag vet ju av tidigare erfarenheter att lusten att sparka boll brukar komma bara man kommit till samlingen och träffat laget. Tur att det bara är träningsmatch, att varken känna sug eller tagg till match hade jag inte accpeterat när väl seriematcherna börjat.


Tentaplugg....

Torsdag och även denna dag kommer att bestå av tentaplugg... och kan ju inte annat än hålla med Johanna, med ludda böcker, luddiga föreläsningar och ju inlärningen inte bli annat än luddig. ;-P
Nåja, bara att bita ihop, imorgon blir det iaf ett pluggbreak och fix med uppsatsen istället. SKÖNT!
 
Igår var det verkligen så sjukt fint väder här, typ +15, blå himmel och sol, så jäkla underbart, våren är verkligen här. Jag hade suttit inne och pluggat hela dagen men vid fem fick jag med mig Åke ut på en promenad och det var så skönt. =) Hade jag inte blivit så hungrig hade vi nog kunnat gå en timme till. Senare på kvällen cykla vi upp till Anna och Klas på kaffe, där fick vi semla...som vi kunde äta med gott samvete efter vår promenad. haha

Känns som de här kommer bli en bra dag, trots tentaplugg. :-)


Hamra

Helgen uppe i Hamra kunde vi verkligen inte klaga på, riktigt toppen väder och riktigt bra före i backarna hela helgen. Så att sätta sig i bilen och åka hem i söndags kändes inte alls speciellt roligt.
Nåja nu är man i vilket fall som helst hemma igen...till ett grått, tråkigt och blåsigt Avesta.




Hamra fjället

God morgon! Har legat vaken i sängen sedan sju, lite små drygt att vakna så tidigt, hade gärna sovit till åtta iaf. Men vad gör de egentligen? Ute skiner solen och de är blå himmel, ser ut att kunna bli en toppen dag i backen :-) tydligen vindstilla också säger Lena.


Glad Gladare Gladast

Vaknade med ett leende på läpparna strax före sju idag. =) Senare i eftermiddag packar vi in de sista i bilen och åker upp till Hamra. Helgen ska tillbringas där uppe tillsammans med syster, Moa, mamma och Gittan. Ska bli så himla skönt att komma bort lite! Längtar som en tok!! Ska ta med solen också ;-)

Känner mig bara så himla glad idag, gillar när saker och ting löser sig, man slipper oro och krångel. Jag gillar att ha massor att se framemot, trots att det är mycket i skolan med uppsatsskrivande och andra arbeten som ska göras. Kanske kommer motivationen lite mer nu när man vet att slitet under några dagar kan resultera i nått riktigt roligt sen.

Förresten så längtar jag som en tok till April!! Världens bästa månad som i år dessutom kommer innehålla så mycket glädje och kärlek!!

Snart är även denna i min ägo =) En One Piece of Norway...navy blue!
Äntligen fanns den i min storlek och fortfarande på rea! I LIKE IT!!!


Träningsmatcher och hönsplock

I helgen spelades de två första träningsmatcherna för i år. Matchen på lördagen spelades mot Norrby och det var en rätt bra match från vår sida. 0-0 slutade den och efteråt fick vi breröm från motståndarna som tyckte det var kul att vi försökte rulla boll. Kul med beröm, de värmer alltid. =)
Lördagkvällen låg vi mest och halvsov i soffan och de blev de tidig ikväll, ratade melodifestivalen och kolla på Crocodile Dundee istället.

I söndags var det dags för match igen och Säter stod för motståndet, ett bättre lag som tog klivet upp i trean till i år. Och de märktes, shit vad dom rullade bollen fint mellan varandra. Vår målvakt blev skadad och gammal målvakt som man är drog man på sig handskarna igen. Måste väl ändå säga att det gick ganska bra trots att man inte stått i mål på flera år. Nåja rutinen sitter väl i ryggmärgen ;-P haha
Måste väl ändå erkänna att första bollen tog på hakan och sen kändes de som att nån tryck upp käken i örat på mig, haha. Hade lite svårt att äta middag sen på kvällen, men de ger sig väl till slut. Är iaf bättre idag.

Igår satt jag och Johanna på skolan, började på med företagsanalysen i en av våra kurser. Hade sen en som vanligt ganska meningslös föreläsning. Blev en liten stressig eftermiddag för när jag sen kom hem var de bara att byta kläder, slänga i sig lite pannkaka, hämta upp Emma för att sedan dra på spelarrådsmöte. Sen drog vi iväg för att jobba in lite pengar till laget.
Hönsplock....trodde aldrig att hönor var så jävla tunga och de enda som motivera en sista två burarna var att se det hela som ett rejält träningspass och att vi får pengar för de här. Jäkligt trött i kroppen idag och ser väl inte riktigt framemot armträningen på kvällens Baila. ;-)

Alla tjejer i laget som ställde upp igår på hönsplocket var så grymt jäkla bra! Jag är så stolt över er!!


Klassåterträff

Idag när jag kom hem hade jag fått brev om att det snart är dags för vår klassåterträff sedan 9:an. Hela 10 år har gått sedan vi tog klivit ut från Treälvsskolan för att bege oss ut i gymnasiets okända värld. Gymnasiet som för min del blev Wargentinskolan och som gav mig tre år riktigt bra år.

Tiden har verkligen gått fort, känns inte som att det skulle va 10 år sedan vi gick ut 9:an, 10 år sedan vi gjorde vår klassresa till Göteborg med allt tok och skratt som den resan innehöll.
Vår klass, som både kunde va jävligt seriös och oseriös i allt som skolan erbjöd. Man har fina minnen från tiden ihop på treälven....vinsten i skolstafetten när vi tog hem segern på upploppet, när vi vann priset för bästa utklädnad i brännbollsturneringen, klassresan, klassmormor, soffan, när vi måla om klassrummet och såklart darttavlan som användes flitigt under rasterna.

Blir spännande att se hur många som tänker gå...!?



9 Indalen


S L U T S P E L

Vilken toppenkväll de blev igår =) Modo tog sig till slutspel och Djurgården hamna i kvalet, kunde inte blir en bättre kväll. =)
Vore himla gött nu om Malmö tog sista kvalplatsen och kan va med å kämpa om att ta sig upp till elitserien. ;-) Japp tänkte va tvärtemot alla andra och inte hålla på Leksand. haha


Skogsvistelse

Igår var vi på jobbet hem till Kim och tillbringade kvällen ute i skogen. Han böjd på super god middag och sen hade Karin tagit med spelet med vilda gester. Och där blev det mycket skratt....
Tack allihopa för en trevlig kväll :-)

Idag när jag kom hem var jag väldigt seg och trött, såg målgången på Vasaloppet och sen blev de en gubbvila. Nu har jag slagit mig ner i soffan, premiär äter min första Ben & Jerrys, och kikar på skidskytte. Längtar efter Åke så nu får han gärna ta och komma hem, men några timmar kvar än.


RSS 2.0