Träningsnytt

Shoppingrundan på stan som var tänkt att bara innehålla julklappar slutade istället med bara grejer till mig själv. Bland annat lite nya träningskläder som var på rea. Perfekt!!

Nu väntar ett box mix-special pass om drygt en timme, sen blir de go middag hemma med sambon. Får se vad som händer resten av kvällen, inget inplanerat hittills iaf.


Fönsterbyte

Nu är alla fönster i lghten bytta och idag fick vi dom också putsade. Lycka!! Imorgon åker julgardinerna, stjärnor och stakar upp så allt är klart till första advent :)
Igår gick jag på helg och idag väntar lunch och shopping mes Frida och sen ett after work pass på gymmet.



Plock och chill

Igår började dagen med jobb, senare på kvällen var vi bjudna till Erika på middag och spelkväll. En riktigt trevlig kväll, synd att inte alla från jobbet inte kunde komma bara. Men så är det och vi får hoppas på bättre uppslutning nästa helg.

Idag blev det en rejäl sovmorgon och klev inte upp fören närmare 10.30, skönt faktiskt. Resten av dagen har tillbringats med längdskidåkning och nu skidskytte på tv. Har varit duktig och diskat, dammsugit och börjat plocka undan runt fönstren inför veckan då det är dags för fönsterbyte. Så nu är det städat och fint tills sambon kommer hem senare ikväll.


Dark Angel

 
Kort dag på jobbet idag, vilket är rätt skönt ibland. Planen efter jobbet var att ta en promenad runt broarna, men möttes av regn utanför jobbet så det fick bli en städdag istället, vilket också var välbehövligt. På eftermiddagen kom Matilda förbi med min Newbody beställning =) Äntligen är den rosa sport-bh:n min, whey!!
Har pysslat lite julkort såhär på kvällskvisten också.
 
Men nu ska jag koka mig en kopp te och krypa upp i soffan för att följa en gammal favoritserie från ungdomens tid, nämligen Dark Angel. Kommer ni ihåg den?
 
 

Godmorgon....

....världen och lediga sköna onsdag. :-) Har precis slagit mig ner i soffan med en kopp te och tända ljus. Passade på att köra morgonträning idag när jag var ledig, bailastep stod på schemat och jäklar vad kul de va. :-) Ikväll ska jag test boxmix som jag också har hört ska va kul. Men först ska jag åka till Borlänge och träffa Johanna och Carro :-) Det ser jag verkligen framemot. Innan morgonpasset hann jag med att pussa och krama sambon hej då eftersom han åkte till fjälls idag. Så nu är man gräsänka resten av veckan.


Party party

Whey ikväll är det party och inflyttningsfest hos Frida som gäller :-) Riktigt laddad och det kommer förmodligen bli super kul! Förutom att fixa sig inför kvällens festligheter har jag också hunnit med att gratta Ida som fyller 16 idag! Stort grattis till dig!! 16 år de är 10 år sen man var i den åldern och precis börjat gymnasiet. Tiden för verkligen sjukt fort och jäklar va jag börjar känna mig gammal.


Kingen

En tråkig Fredagkväll på hemma plan med tvättstugan, byttes ut mot middag på kingen tillsammans med Emil. :-) Lammfile och rötjut = toppen middag
Tror vi drar vidare till Klas och Anna sen, efter att sista tvätten blivit hängd. Där väntar nog en eller två "Bertil" = öl ;-)


Höstnytt

Ledighet är skönt och just den här veckan är jag ledig både idag och imorgon. Startade helgen med att klippa och färga håret hos Malin vid åtta, ingen sovmorgon här inte. Blev i vilket fall riktigt nöjd och trivs super bra i min nya hårfärg :-)
Nu har jag varit förbi hos Jessica och hämtat Linns nya tv-bänk. Fick även träffa hennes nya lilla kattunge, så himla söt :-) Har även hunnit med att boka in pass på gymmet till nästa vecka och shoppat lite på stan. Outfiten till morgondagens party är så gott som klar, vilket känns väldigt bra, dock oväntat eftersom jag aldrig brukar veta vad jag ska ha på mig.

Har bokat tvättstugan vid fyra också, kul fredagsnöje man har ;-) Men det ska bli skönt att tvätta bort lite sommargrejer, jackor och annat.


Lördagkväll

Fruktansvärt seg dag på jobbet, de tyckte vi alla tre! Själv kände jag mig mest flummig och gick hem med känslan "vad har jag gjort för vettigt idag? Förutom att fylla special öl hyllan" Ja ja alla dagar kan inte va på topp jämt.

Soffan har varit med sällskap sen jag kom hem vid tre, illa...hade ju faktiskt tänkt ta mig i väg på gymmet. Har inget att skylla på mer än lathet faktiskt!!!
Sambon har somnat i soffan....funderar allvarligt talat på att skippa filmen den siste samurajen och ta med hjärtat till sängen och göra kväll.
Är inte de lite pensionärsvarning ändå? Halv elva en lördag kväll?
Kanske...fast jag ser det mest som okej, han har jobbat natt och sov knappt 2 timmar efteråt och jag var uppe vid sex och städade stan för laget.
Bästa är ju att Frida tar morgondagen och jag får sovmorgon. Gött! Måste bara ge all tacksamhet till världens bästa som följde med och städa imorse! Love you!! <3

Nä nu riktigt hör jag hur sängen ropar. Godnatt på er!! :-)


Minnen

Idag medan jag vänta på att Frida skulle sluta jobbet hitta jag på mitt gamla fotoalbum från studenten. Otroligt roligt att kolla igenom och minna sig tillbaka till studenten och tiden innan med baler och sånt. Flaket kommer förmodligen att vara bland det roligaste jag någonsin varit med om! :-)


God natt

Idag har det varit hel dag på jobbet, en dag som bestod av huvudvärk på eftermiddagen, gillar de inte. Men lite rivigt kaffe på jobbet fick råda bot mot de och tror faktiskt det hjälpte lite grann. Eftersom det är onsdag är det traditions fika hos Klas och Anna med "snickar tv" och i det här fallet var det sista avsnittet på Nybyggarna. Det blev jubel  i soffan när dom visar att Arga snickaren börjar nästa vecka ;-)

Visste ni förresten att det är kladdkakans dag idag? Eller igår efter som inlägget kommer publiceras efter midnatt. ;-)
Blev i vilket fall bjuden på en jätte god kladdkaka hos Klas och Anna. Åt nog lite för mycket, men gott var det. Resten av kvällen har jag tillbringat under filten och med Twilight på dumburken. Efter nattens sömn väntar en ledig dag, ska bli skönt :-)


Måndagkväll

Måndag och ännu en ny vecka och nu också även en ny månad, snart är det jul. Längtar faktiskt lite efter julkalendern :-)

Idag blev det först en tur till jobbet för lite möte. Åke hade fixat lunch när jag kom hem och när han åkte till jobbet tog jag en runda på stan. Boka in pass på gymmet till imorgon kväll och tog en tur förbi en nyöppnad butik här i Avesta. Hittade en super fin och mysig pläd som jag tänkte önska mig i julklapp av min käre sambo. Mysigt att få börja planera och kolla efter lite julklappar tycker jag.
Tanken var att jag skulle ta mig upp till gymmet även ikväll, men fastna i julkortspysslandet så blev inget av med det. Har iaf städat ur balkonglådorna som var dagens måsteuppgift ;-)

Pratat bort mer än en timme med finaste Jannike också, alltid lika trevligt :-)
Nu får ljusen och tv:n hålla mig sällskap tills sambon kommer hem.


RSS 2.0