Min dag

Igår var det min dag :-) 27 år gammal och vart tar tiden vägen? Känner mig fortfarande som typ 20 ;-)

Eftersom det tjuvstartades på födelsedagsfirandet redan förra veckan blev gårdagen väldigt lugn.
Bjöd på cheesecake på jobbet och mötes av skönsång av mina arbetskamrater, gulliga ni är <3

Sambon köpte med sig en tårta påväg hem från jobbet. Så då blev det lite tårtkalas innan det var dags för fotbollsträning.
Tårtan var riktigt god och hade smak av päron. :-) Tummen upp för den!


STORT GRATTIS till Anette och Johan som fick en liten pojk igår också :-)


Påsken 2013

Påskdagarna och veckan efter i fjällen var verkligen riktigt bra. Vi hade skapligt väder hela veckan och har bara myst och ätit gott varje dag. :-)

När vi kom på lördag kvällen mötes vi av allsång nere i vindskyddet.
På söndagen blev det en promenad ute på isen och sen kolbulle till lunch. Som vanligt när de ska ätas utomhus började det snöa. :-/ men vad gjorde de egentligen, vi hade trevligt ändå. På måndagen åkte vi och hälsa på Maria, Pether och Isac. Där satt vi ute hela dagen i solen och bara njöt. Åkte till Lit på eftermiddagen och på tisdagen var det fikadejter inbokade, först med Jannike och därefter med Patrik som också var på hemmaplan. :-)

Eftersom jag fyller år i april som fick jag inte följa med mamma och syster på stan på onsdagen, istället blev det lite häng med favorit killen Isac och hans mamma såklart. :-)
Tillbax till fjällen blev det sen på eftermiddagen och när vi kom upp bjöds vi på tacos. Resten av veckan bestod av fiske, varma mackor och skoteråkning. :-)
Vi firade mig i förskott med smörgåstårta på fredagen och på lördagen blev det paketöppning. Tack fina familjen för presenterna <3
Söndag och dags för hemresa, kollade på syrrans match och sen blev de fika och ännu mer paket hos Jannike innan vi började hemfärden. Tack fina du för presenterna! <3


Vårsol och aprilväder

Njuter och njuter och njuter lite till. Vårsolen värmer och när aprilvädret visar sig från sin bästa sida kan man inte annat än njuta. Just nu sitter vi nere på sjön och har precis ätit varma mackor och kolbulle :-) ja vi njuter och har det himla bra.


RSS 2.0