Försmak inför nyår....

I lördags bjöd jag Åke och Emil på trerättersmiddag med vin. Kändes lite som en nyårsmiddag med fin porslin kch tända ljus. :-) 
Middagen blev uppskattad och jag är själv väldigt nöjd med resultatet. Kräftsoppan blev supergod och vi har ätit rester av den i två dagar nu. Mums!! 
 
 
 
Förrätt Kräftsoppa
 
 
Varmrätt - Kött, klyftpotatis, bea och sallad
 
 
Dessert - Vit chokladmousse med marinerade jordgubbar
 
 
Nu sitter vi och letar dessert till nyår, lättare sagt än gjort känns de som. Varför ska de va så svårt att hitta nå bra och att komma överens :-P 
 
 
 

Julen 2013

Julen firades här nere i år och äntligen är vi i fas med Åkes systers familj och kan fira jul tillsammans med dom. Var en mysig jul med massor av mat, julgodis, klappar och tomte såklart. :-) 
Ganska less på julmat nu faktiskt....haha 
Mycket kortspel blev det också, framförallt plump där det för ovanlighetens skull gick bra för mig och inte kom sist en ända gång ;-) 

I år fick jag också bästa julklappen någonsin av min kära sambo, nämligen en fotbollsresa. Otroligt oväntat och shit så glad jag blev. Att åka iväg och kolla på nått av mina favoritlag ute i Europa har länge varit en dröm och nu kommer den gå i uppfyllelse. Tack älskling för julklappen! :-) <3 Tällberg...

Oj oj har var de klent med uppdatering märker jag. Men veckorna innan jul har varit inbokade med jobb, jobb och julklappshandling, fix och stök. Snön har lyst med sin frånvaro denna jul, tråkigt, för jag vill ha snö på julen! 

Helgen innan jul tillbringade vi i Tällberg. En kompis till oss fyllde 30 och vi åkte upp ett gäng och firade han på hotell Åkerblads. Bubbelpool, bastu, god mat, massor av skratt och trevligt sällskap sammanfattar lördagkvällen bra tycker jag. Söndagen bjöd på hotellfrukost (finns de nå bättre?!) och regn med blåst. Gick runt och kika lite i närliggande butiker vid hotellet men usch vad det blåste. Snacka om höstkänsla! 


Julbestyr....

Julen närmar sig med stormsteg och här hemma har vi pyntat, bakat och börjat slå in julklappar. Julkänsla inomhus och utanför fönstret är det snarare vårkänslor med plus grader, blåst och slask. :-/ men snön är väl påväg? Eller? 

I övrigt har det inte hänt så mycket, vi har som sagt bakat och pyntat här hemma och på jobbet rullar julleveranserna in :-) Förra fredagen hade vi mousserande provning på jobbet. Perfekt start på fredagen måste jag säga. Och i lördags hade vi personalfest och åkte till Vikmanshyttan och körde go-kart, bubblande i relaxavdelningen och avslutade med middag och massa tok och skratt. :-) 

Införskaffat ett nytt gymkort så nu hoppas jag att motivationen till träningen kommer tillbax. Ska iaf iväg på core senare ikväll. :-) 


RSS 2.0