Låååångfredag

Måste börja med att säga GLAD PÅSK!! Hoppas alla får en fin påsk med god mat, godis och såklart underbart påskväder med massor av solsken! :-)

Jag har en dag kvar att jobba den här påskhelgen men sen är jag ledig hela nästa vecka och det ska bli otroligt skönt. Imorgon efter jobbet åker vi upp till vårt vinterparadis Bakvattnet. Som jag längtar!! :-)

Igår eftermiddag på jobbet började jag känns av halsont och idag är de fortfarande känningar i halsen, vilket inte känns kul med tanke på den ledighet som väntar. Men får äta massor med vitaminer och köra på huskurer så kanske man skrämmer bort den eventuella förkylningen.
Är riktigt fint väder ute så ska nog ta en promenad idag iaf, kan inte ligga inne under filten hela dagen. ;-)

Längtar tills vi kommer upp imorgon och jag får krama om min söt syster igen :-)


Nytt försök med minisemestern

Helgen försvann i snabb takt så gör ett försök nu istället med inlägget som försvann.

Vår lilla semestertur gick norrut och hem till Jämtland. På fredagen passade vi på att åka till Bydalen och åka lite skidor. Och vilket väder vi hade, helt perfekt !! Tummen upp för de! :-)
Vi svängde förbi vad vi tror var min jobbarkompis stuga men hon ville inte svara i telefon och vi fega ur för att knacka på. Får göra ett nytt försök någon annan gäng och kanske skicka en förvarning om att finbesök är på intåg ;-)
Väl hemma i Lit bjöds vi på go middag i vanlig ordning och kvällen gick i kortspelets tecken, precis som de brukar. :-)

Helgen gick annars i fikats tecken och de känns inte som att vi gjorde annat än fika överallt. ;-) haha
På lördagen blev det premiär fika på nya fiket i Lit tillsammans med mamma och Lena. Nästan direkt därefter åkt vi in till Jannike för ännu mer fika. Blev en tur hem för middag innan vi åter drog oss till stan och tillbringade kvällen hos fröken Ohlzon för en spelkväll. Galen panna blev de för hela slanten! Super kul spel som verkligen rekommenderas!

Helgen bjöd verkligen på toppen väder och vårkänslor ut i fingerspetsarna! Söndagen började med fotboll på arenan, sedan fika och söndagamys hos Maria, Pether och Isac :-) På kvällen var vi bjudna ut till Maria och Johan på Rödön på middag. Mycket gott och mycket trevligt! Vi fick äntligen se deras söta lilla torp som dom renoverat så fint! Vilket jobb dom lagt ner, men så blev de himla fint också!

Helgen i de stora hela, innan hemresan på måndagen hann vi med en fika på stan med Maria och Isac :-) som sagt helgen gick i fikats tecken ;-)


Määhn vad drygt!!

Fan vad irriterande de är när man skrivit ett långt inlägg och sen försvinner allt. Skrev ett inlägg tidigare idag om vår mini semester förra helgen men allt försvann, så jävla less jag blev! Gör ett nytt försök i helgen med de.
Ikväll har vi haft fredagsmys på högnivå här hemma. Ätit god middag och god efterrätt (en av mina favoriter) och lyxa till de hela med två olika kaffe drinkar. :-) Vi har sett finalen på gladiatorerna och sista halvleken av Sverige matchen. Nu blir de sängen och i morgon blir det jobb istället för en ledig dag som de var tänkt från början. Sen drar vi på 30-årskalas :-)


Fredag :-)

Idag känner jag mig både duktig och jäkligt effektiv :-) Ledig fredag som startade med vinprovning på jobbet, kul och lärorikt. Hem och byta om för att först lämna in bilen som skulle få nya fälgar och sen ta en skön promenad i fina vädret tillsammans med sambon. Lunch och fika innan han sen drog för att jobba eftermiddag. Trots det fina vädret ute så bestämde jag mig för att börja städa lghten. Tanken var att ta köket och toaletterna idag och resten i helgen men istället blev det hela lghten. :-) skönt kan man bara njuta av resten av helgen. Tänkte ta lite sovmorgon imorgon men istället blev det jobb i Ludvika. Ska bli spännande med lite nytt :)

Men nu tycker jag att jag förtjänar att krypa i Onepiecen slå mig ner i soffan med en skål popcorn, en kall öl och sista delen av twilight :-) Fredagsmys!

Ha en fin fredag!


Skidspår och solsken

Idag tog jag längdskidorna och åkte upp till Brunnsjöberget efter jobbet för att ta en tur på längdskidorna. Årets första och ja den första turen på flera flera år faktiskt. Ringrostig? Svar JA! Kände mig som bambi på hal is plus att pjäxorna klämde åt runt foten vilket inte alls var skönt. Blev en kort tur på två km.
Men solen värmde riktigt skönt!! Och en längtan till fjällen dök verkligen upp idag och framförallt till vårt vinterparadis Ansätten. :-)

Nu ska vi äta lite sallad till middag och sen bär det av till vallen för lite fotboll. Och med tanke på solen som lyser och värmer ute ska de bli gött att snöra på sig fotbollsskorna och sparka lite boll. :-)


Premiär åkning

Igår var vi lediga båda två och passade på att utnyttja vår lediga dag med att åka lite slalom. Årets första slalomåk och för min del också premiär i backarna i Bjursås. :-) Fick verkligen kalas väder och trots att de enbart blev 4 timmar känns det i benen och vaderna idag.

Dagen i övrigt har varit rätt händelselös, gick en morgonpromenad som resulterade i tre blåsor på ena lilltån. :-(
Strumpor är skit ibland!

Nu ska jag åka upp till jobbet och inventera rödvinsflaskor med Kristina. :-) 1 2 3..... Haha



Vi avslutar med guld

Oj vilken skiddag det har varit idag, startade med mysfrukost till Vasaloppet imorse. Bakade scones och åt frukost lääänge. :-)
På nätet hade vi koll på vänner och bekanta som gett sig ut för att åka de nio milen mellan Sälen och Mora. Kul att man kan följa dom så under resans gång.
Två bekanta ansikten dök upp hos Kalle Moraeus också, nämligen Emma och Monika. Jäkligt coolt med tanke på alla som åker. :-)

Därefter blev de fem milen i VM och vilket lopp, Johan var ju helt grym och väl värd den ädlaste av medaljerna!
Åke fick lov vänta med att åka ut till byn för att jag skulle få se slutet och hinna till träningen i tid, då kunde han nämligen skjutsa mig när han åkte. ;-P Han är guld värd helt enkelt! <3

Hann i tid till träningen, där det blev styrka med laget, promenad med Matilda hem och magen fick äntligen i sig lite mellis. Apelsin och vaniljkesella - mums!


Whey gamla bekanta hos Kalle =)

Mums!


Gott gott!


RSS 2.0