Ljusparty

Måndag och en ny vecka...snart är det slut även på september månad. Det går fort nu och när man minst anar det är det dags för jul igen. Trots att jag tycker dagarna och veckorna går fort gör det egentligen inte så mycket, oktober kommer bli en bra månad :-) 
 
 
Idag har jag varit ledig och tillbringade förmiddagen i Borlänge för en mysfika med Sofie och Caroline på kupolen. :-) Och ikväll har jag varit hos Kicki på ljusparty. Länge sen jag var iväg på de nu och shit vad mycket fint det finns. Ville handla typ allt som fanns i katalogen kändes det som. Blev som vanligt mer än det var tänkt från början, men gott kommer det dofta i lägenheten i vinter ;-) Och nu är ljusförådet påfyllt igen :-) 
 
Imorgon väntar en heldag med jobb i Borlänge, (passa ju bra efter kvällens inhandlade av ljus). Lite drygt att börja tidigt bara för det tar ju en stund att åka upp....men men. sambon får väl frukostsällskap så han blir glad iaf. ;-) 
 
 
 
 

Torsdag.....

Torsdag och tredje lediga dagen den här veckan är till ända. Imorgon väntar jobb igen, en kort dag vilket passar mig perfekt, eftersom tänkt lag ihop lite god middag till mig och sambon. :-) Har länge längtat efter en stor köttbit och ett glas rödvin och imorgon ska de bli av. :-) Behöver jag säga att jag längtar?! Haha

Har haft tre rastlösa lediga dagar där jag inte kunnat ta mig i kragen och göra nått vettigt. Allt har bara känts tråkigt! Igår bakade jag iaf bröd på morgonkvisten. Kändes dock som jag misslyckades då jag tyckte brödet blev degigt. Idag har jag däremot kommit iväg på både morgonpromenad och senare på dagen en promenad till dalahästen för lunch med bröderna Adeen. Pannkakstorsdag :-) 
Fotbollsträning har jag också hunnit med nu ikväll. Skönt att de bara är 2 matcher kvar nu, less less less!!! 

Nu ska jag dricka te och äta fruktsallad med vaniljkvarg :) mums!! 


Cykelutflykt

Igår drog vi iväg på en cykelutflykt jag och två vänner till Bispbergsklacken. :-) Vi hade verkligen en kanondag och innan vi var hemma igen hade vi fått ihop 4.8 mil. Grymma vi är! :-) 
Perfekt temperatur för att cykla i och vi gjorde också en påhälsning hos kollegorna i Säter innan vi cykla upp på "Klacken" för att fika och njuta av den fantastiska utsikten. :-) 
Kan lova att rumpan vet att den lever och det var möra ben på slutet. Men jäklar vad vi är grymma alltså. :-) 

4.8 mil kan nu läggas till i cardiocamp den här veckan. :-) whioo!! 


RSS 2.0