Onsdag

Två lediga dagar som är bortkastade på att inte ha gjort något vettigt alls. :-/ Baka en banankaka igår och idag har ansökt om examen, som är något jag skjutit upp hela sommaren. Men nu är det iaf gjort :-)

Onsdag, Lill lördag och fläskfilépanna, klyftpotatis och lite rose blev middagsmenyn. Fick precis ett samtal från mamma som tillsammans med alla andra är och grattar min kusin Erika som fyllde 17 igår. Grattis!!!
Vill också va där och äta tårta, lyssna på russin-låten med Trafik Trolle och skratta tills tårarna rinner. Krama om finaste Sara som åker till USA nästa vecka och blir borta ett år!
Fy fan ännu en gång för dessa jävla mil som de är hem till Hemma!! Varför ska det va så långt hem till ens nära och kära???! Skulle vilja minska avståndet till hälften vissa gånger!!


Kommentarer
Postat av: Karolin

Hej gumman! Ja dessa mil som ska va så många, att inte kunna göra/vara med på de man vill/brukar göra. Vi får ta med oss karlarna å flytta hem helt enkelt... men så enkelt är de nog inte tyvärr. Stor varm kram till dig min ängel!

2012-09-13 @ 09:06:40
Postat av: Sofia

Gör du nått första helgen i oktober? 5-6? Vore kul att ses då! ;-)

2012-09-13 @ 13:16:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0