Soliga söndag

Nyss hemkommen från en skön promenad. Blev först en sväng till Volvo, tog en kopp kaffe med Åke och Krister. Sen gick jag genom Koppardalen hem. Himla skönt väder ute, man får riktiga vårkänslor faktiskt, sol och +4 grader. NICE!!

Ska försöka klura ut nån middag, kanske pyssla ihop ett till kort och sen åka iväg och träna. =)
Därefter får vi se vad kvällen har att erbjuda, skulle tro att de blir soffan och en film kanske.


Här skulle jag vilja vara idag, uppe på Ansätten med skotern tillsammans med Åke =)


I sina egna tankar...

Nu har jag handlat, kollat på våra bästa år och börjat baka. Brödet ska jäsa 10 min till sen ska de knådas ihop, rullas ut och skäras i bitar för att sedan jäsa ännu en gång innan de ska in i ugnen. Har inte bakat det här brödet förut så jag hoppas de blir gott. =)

En annan tanke som slog mig idag, kanske just för att det är så fint väder, är att vi faktiskt skulle ha varit hemma i Jämtland nu. Men bara för att vågen på Åkes jobb var trasig fick han inte jobba förra helgen, vilket resulterade i att han inte blev ledig idag. Så nån färd norröver blev det inte, lite tråkigt faktiskt. Det är ju trots allt skoterns julafton i Åkersjön. Hade varit mysig Plus att vi hade tänkt träffa Sofia idag eftersom hon åker till USA imorron. Så det känns lite tråkigt att sitta här nere just nu faktiskt. Men men, smällar man får ta...Blir ju lite närmare till Sofia sen när hon kommer hem.. Gävle ligger ju trots allt bara 10 mil härifrån.


Riktigt kalas väder ute, bara brödet blir klart och jag ätit lunch blir de nog till att gå ut en sväng. =)


Då var de helg igen...

Igår blev det inte mycket gjort, jag hade  lite pysseldag, så de blev bland annat ett födelsedagskort till Leona som fyller år på lördag. Annars försvann dagen bara på att inte göra någonting alls. Hade nog inte någon större inspiration till att göra något heller för den delen.
När Åke kom hem från jobbet hade han köpt jätte fina blommor. =) Ikväll är det tänkt att vi ska göra lite finare middag och fira lite extra. Vi ska prova nått nytt ikväll, så blir de gott lägger jag nog ut receptet sen. =)

   
Korten som jag gjort, de två första gjorde jag förra veckan.



Mina fina blommor. Tack söten för dom!


Idag har jag inga större planer heller faktiskt. Ska nog gå och handla och baka lite bröd i alla fall.
Det är UF-mässa i Plushuset idag så kanske man skulle ha gått förbi där en sväng och kikat också. Annars är det bara träningen ikväll som står inskrivet i schemat.

Vad ska ni andra göra idag och i helgen?


Du & Jag

 Idag firar jag och min älskling 4 år
♥ ♥ ♥ ♥



Jag älskar dig


Idag är det onsdag....

Nu har dom nya kurserna börjat och båda verkar rikigt bra. =) Blir en rolig fortsättning tror jag, och man blir säkert mer motiverad att åka till skolan nu än man varit under dom senaste veckorna. haha.
För övrigt så fick vi svar på våran tentan i tisdags, och jag fick GODKÄNT! Vilket känns så otroligt himla skönt. =) Tycker det var himla bra av läraren att rätta tentorna så pass snabbt, annars brukar man ju få svar typ en vecka innan omtentan. Men han kanske inte hade nått bättre för sig under helgen så han rätta dom då.. haha

Imorse gick jag en promenad, måste försöka komma igång med det nu framöver. Sen var jag upp till skolan för lite föreläsning. Kom dock hem med huvudvärk, trodde det var kaffebrist, men än har den inte gått över. =(  Hoppar över träningen, tror dessutom att jag håller på och bli sjuk, varit frusen hela dagen. =(

Nu ska jag gå och vispa grädde till våfflorna. =) MUMS!

Dag 12 - I min handväska

Idag ska jag berätta om vad som finns i min handväska... Men egentligen varför skulle någon vilja veta de? Jag är ingen som brukar ha hela mitt liv i min handväska. Men i min nya väska, som jag fick i julklapp, ligger det idag; min kalender, tuggummi, boken Samhällsekonomisk analys, instuderingsfrågorna till tentan jag skrev förra veckan, samt mitt anteckningsblock från kursen Turism- och tjänstenäringarnas ekonomi. Mer spännande än så innehöll inte min väska.

Dom som känner mig vet att jag aldrig varit någon väskmänniska, jag brukar ha en förmåga att stoppa allt jag äger och har i fickorna. Men det beror nog kanske till viss del på att jag brukar lägga saker överallt och sen glömma bort vart jag lagt dom. Så väska på krogen skulle i de flesta fall inte funka, skulle nog glömma väskan vid baren. haha


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar 
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick 
Dag 09 – Min tro 
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag 
Dag 11 – Mina syskon 
Dag 12 – I min handväska 
Dag 13 – Den här veckan 
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss 
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag 
Dag 19 – Detta ångrar jag 
Dag 20 – Den här månaden 
Dag 21 – Ett annat ögonblick 
Dag 22 – Det här upprör mig 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre 
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – Hemma hos mig 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag 
Dag 29 – Mina ambitioner 
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Solokvist

Varit solokvist idag, Åke har varit och hjälpt sin bror med dragracebilen, och jag har varit hemma och kikat på skidor, skidskytte och handlat födelsedagspresent till Tilde som fyller 2 år imorron. Stora tjejen! =)
Bra svensk dag i skidspåren idag, tvåa och fyra i 15 km för herrarna och i skidskytten tog damerna andra platsen i stafetten och Ferry blev tvåa i masstarten. =)
Sen har jag ju pysslat ihop ett födelsedagskort till busan också. =) Lägger ut bild på den senare.

Orkar verkligen inte laga nån mat idag, kanske för att jag inte är så hungrig, vilket beror på att jag köpte en STOR godispåse. INTE bra, men kunde inte skicka Åke för att handla heller. Han är perfekt att skicka iväg på sådana uppdrag, han äter nämligen inte godis själv, vilket gör att de blir en liten påse för typ 12.50 istället för mina jätte påsar som landar på minst de dubbla. haha

Usch, får nästan dåligt samvete när trots allt jag är lite små sugen på kebab. Men får väl ta de här som en rejäl syndar helg för på måndag blir de nya tag!!
Känner mig motiverad att börja ta tag i träning och mat till veckan. =) Dessutom är jag jätte sugen att prova att laga någon ny maträtt. (dock inte idag.. haha)
Min klasskompis Cicci har lagt ut många GI-recept på sin blogg. Och några ser verkligen jätte goda ut, så jag ska nog prova nån av dom i veckan. =)


Ikväll blir de en lugn kväll. Vi hyrde film igår, men kollade bara på en. Så ikväll tänkte vi se den andra, SALT. Någon som har sett den ? Med Angelina Jolie.




Tack snälla!

Igår när vi kom till skolan och skulle skriva tenta var det jag och sex personer till i min klass som inte var anmälda. Men tack vare en jätte snäll tentavakt som fixade platser, fick vi allihopa skriva tentan! Vi fick ju dock vänta till halv tio, men de var det ju lätt värt bara för att få skriva den. =) Och det kändes så himla skönt. Nu har man ju trots allt chansen att klara den och slippa skriva omtenta om tre veckor.
Blev en sväng i kupolen med Johanna och Sofie efteråt.
Köpte en träningskalender, så nu ska jag verkligen ta tag i träningen igen efter flera månader av lathet.


Plugga...?

Tror jag aldrig någonsin har varit så här oinspirerad att plugga till en tenta. Känns som jag inte fått något gjort alls idag. Igår hade vi frågestund...45 min tog de för läraren att förklara första räkneuppgiften. De va dock inte de värsta, väl på skolan började vi prata om anmälningen till tentan... F*N! Jag hade helt glömt bort att anmäla mig, vilket gör att jag kanske inte får skriva tentan imorron. =/
Jag ska iaf göra chansa och åka upp till skolan och prata med nån Anita och se om jag inte kan få skriva den ändå. Men motivationen att sätta sig ner och plugga igår försvann helt och har inte riktigt velat infinna sig till 100%idag heller =(

Igår när jag kom hem var jag inte på det bästa humöret kanske, vilket inte Åke heller var efter en dag på jobbet. Blev pizza till middag och sen hade Åke sett att Änglagård 3 hade sin sista dag på bion. Så istället för plugg igår blev de bio. Men vad gjorde de, filmen var helt klart värd att se. =) Kritikerna som sagt att filmen inte var bra kan ju gå och slänga sig i väggen, den var minst lika bra som de två tidigare. =)




Nu ska jag göra ett sista ryck med instuderingsfrågorna.
Håll tummarna för mig imorron så jag får skriva tentan!
Ha en trevlig Onsdagkväll!


Frågestund

Idag ska jag åka upp till Borlänge för en frågestund inför tentan på torsdag. Och som det känns nu så kommer det bli välbehövligt, för jag har iaf 10 frågor som jag är osäker eller inte har svarat på. Igår fick jag faktiskt en hel del gjort vilket känns väldigt skönt.

Bara att fortsätta plugga nu, äta lite lunch innan jag ska åka och skriva en handlingslista. Ikväll blir de tacopaj =)




Tentaplugg

Idag och resten av dagarna fram till torsdag kommer bestå av plugg. Går lite trögt, men de beror kanske på att de inte är en sån spännande kurs. =/ Men skönt ska de bli på torsdag eftermiddag när tentan är skriven. =)

Ha en trevlig dag!

Fredag 14 Januari

Idag har jag haft en städ, tvätt, plugg och bakdag. =) Dock har de inte blivit speciellt mycket pluggande, men de är smällar man får ta, även om de nog hade varit det viktigaste idag eftersom jag har en kommande tenta på torsdag. Men har iaf bakat långpannebröd med linfrön, bytt sängkläder och snart tvättat upp våran överfulla tvättkorg idag. Nu ska jag strax gå ner och hänga upp en tvätt till och sen börja på med middagen. Kyckling Cordon Bleu blir de idag, sen ska vi fixa lite fruktsallad till efterrätt, man måste ju unna sig nått gott till fredagsmyset och Let´s Dance. =)

Stort grattis till Annicka och Sofia! Tre års pluggande till sjuksköterska är över och idag tog dom sin examen!


Dag 11 - Mina syskon

Jag har ett syskon, en lilla syster som heter Lena. Hon är 21 år, alltså tre år yngre än mig. När vi var yngre var vi som hund och katt ungefär. Haha! Men sånt har ändrats de senaste åren. =) Vi har alltid hållit på med samma saker, åkt skidor, spelat fotboll och gymnastik när vi var mindre. Men Lena har nog alltid varit bättre än mig både på skidor och fotboll. På skidtävlingarna vann hon nästan jämt sin klass medan jag kom sist i min klass. I fotbollen har hon alltid varit en av dom som sprang snabbast och varit en liten måltjuv när hon spelade på topp, och en klippa i backlinjen när hon spelade där. Hon kan verkligen spela på alla positioner, kanske inte målvakt då.
Fast jag minns en grej som jag ska leva länge på.. haha de var en gång i tiden då jag faktiskt sprang fortare än vad hon cykla. HAHA. Man lever på gamla meriter. =P

Lena är iaf en väldigt bra syster, man kan prata med henne om allt.
Vi skrattar, drygar, flummar, tjafsar, myser, och surrar.


Dom senaste åren har vi ofta fått höra att vi är så lika och ser ut som tvillingar. Vi kan dock inte se några större likheter. Vad tycker ni som läser?


Världens bästa syster!! <3


Lika som bär?

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar 
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick 
Dag 09 – Min tro 
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag 
Dag 11 – Mina syskon 
Dag 12 – I min handväska 
Dag 13 – Den här veckan 
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss 
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag 
Dag 19 – Detta ångrar jag 
Dag 20 – Den här månaden 
Dag 21 – Ett annat ögonblick 
Dag 22 – Det här upprör mig 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre 
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – Hemma hos mig 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag 
Dag 29 – Mina ambitioner 
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Det här har jag på mig idag. Baggy byxor, vitt linne, svart tröja och halsduk.
Och såklart underkläder och strumpor.


Opposition

Gick ganska bra att komma upp idag, fast jag är fortfarande trött och skulle kunna gå och lägga mig igen. Men nu är iaf oppositionspapperet utskrivit så nu kan jag gå och fixa iordning lite frukost. Sen är de bara att klä på sig, fixa de sista och åka till skolan för sista seminariet/lektionen i Turism- och tjänstenäringens ekonomi. Har dock en tenta som ska skrivas nästa vecka, men behöver inte åka till skolan nått mer innan den iaf, vilket känns väldigt skönt.



Fick en fråga i en kommentar förut som jag tänkte svara på. Jag pluggar detaljhandel på Högskolan Dalarna. Det är som ett ekonomiprogram fast några ämnen har blivit utbytta mot mer handelsinriktade ämnen.


Have a nice day!


Vad mycket man gjort...

Haha, de är bra mycket roligare att sitta och läsa gamla blogginlägg istället för att läsa om den franske matematikern och ekonomen Joseph Bertrand och hans teori om marknadsjämvikten på marknaden. Hittade ett inlägg från en sommar för några år sedan, strax innan storsjöyran så det var väl där i juli nån gång. Jag och mina fina vänner, Jannike, Jocke, Henke, Walle, David, Anna och Krille skulle spela beachvolleyboll och kubb. Där mitt lag var sämt på kubb men tog revanch i volleyboll. Vad vi måste ha skrattat den kvällen... shit. Lite längtan efter sommaren fick man allt nu. Även om jag vill njuta av vintern först.

Nu för tiden känns det inte som man hinner med sånt här längre...alltid är det något som kommer i vägen. Verkligen riktigt tråkigt. Man säger varje år att man ska ses och göra nått roligt, men de blir som aldrig av, kanske för att det inte är någon som direkt tar tag i det?


Skolarbete...

Sitter här och ska opponera på Johannas arbete om utsläppsrätter. Tycker det är svårt att kritiskt granska någon annans arbete. Men nu har jag fått ihop en sida så de blir säkert bra. Ska ta och börja med exprimentuppgiften som ska va inne på torsdag nu. Åh det är så roligt med skola. BLÄ! Längtar tills torsdag nästa vecka när tentan är skriven och den här kursen är över, förhoppningsvis, lär ju klara tentan först.

Drack lite kaffe förut idag, tittade ut genom fönstret och kom på hur mycket jag saknar Ida, och vad jag skulle kunna ge mycket för en promenad med henne just nu. Så himla trist att man inte hann träffa henne nu när man var hemma.


Vad gör alla andra idag då?


Dag 9 - Min tro

Min tro, ja vad tror man på egentligen. Jag är döpt och konfirmerad, så man borde väl kanske tro på Gud då. Men jag vet inte riktigt. När jag var mindre tänkte jag att Gud var en gubbe som satt på ett moln och såg ner på oss människor på jorden. Nja riktigt så tror man väl inte idag kanske. Jag tycker det är fint att gå i kyrkan, och tro nu inte att jag är en sån som går till kyrkan varje söndag, men jag tycker det är fint med dop, konfirmation, bröllop och begravningar i kyrkan. Det är sånt som känns hemma där. Vi har under hela min låg- mellan- och högstadieskolgång haft skolavslutningarna i kyrkan och det var sån fin stämning.
Jag tror på något, gud eller nått annat, vad vet jag inte, men något tror jag på.

Vad tror ni på?


Lits Kyrka
Där jag är döp och konfirmerad.


Heeeemma!!

Igår kväll kom vi tillbax hem efter 1½ vecka i Jämtland. Rätt skönt att komma hem igen faktiskt. =)
Nå vidare väder kom vi inte hem till direkt, nollgradigt och snålblåst, usch.

Dagens föreläsning var förmodligen den drygaste/segaste på väldigt länge. När de gått 20 min kändes de som han stått och babblat i två timmar minst. Något segt.
När Åke kom hem blev de kaffe och sen en liten vilostund i soffan. Skönt faktiskt. =)
Blev thai till middag då ingen av oss hade lust att laga mat. haha Sen tog vi oss faktiskt i kragen och packa ur alla väskor och påsar som vi haft med oss hem, dammsugit och torkat golven, plockat ut och fixat bland sängkläderna. Så nu är de snyggt och prydligt. Känns riktigt skönt, slipper man fundera på de imorron.

Ha en trevlig kväll =)


Mördaruppgift

Suttit och skrivit klart PM-uppgften, nu är den klar och inskickad. Inte helt nöjd men de får gå ändå. Så sjukt less på den här kursen nu, och inte blev de bättre när Johanna berätta att han måste registrera 7,5 hp för att vi ska få studiebidraget nu i januari. Hoppas verkligen att han gör de! Jag vill då inte va utan pengar.
Idag spelar mina fotbollsbrudar cup hemma i Kopparhallen. Jag vill också va med och spela, men jag är ju uppe i Lit och ska åka och jobba om tre timmar. 7 timmars jobb och sen helg!! =) DANS på fredag!! LÄNGTAR!!

Börjar känna att jag vill åka hem också faktiskt, men inte fören efter dansen, den har jag längtat efter sen förra året. Lätt roligaste dansen på hela året =)

Dags för lite skidor på tv kanske tillsammans med mamma och pappa innan de är dags att göra sig klar för jobb.


Dag 8 - Ett ögonblick

Ett ögonblick som jag alltid kommer minnas var den kvällen när jag och Åke blev tillsammans våran andra (nuvarande) gång. Vi var uppe i Bakvattnet och det var helgen när det var Skoterns julafton. Vi hade gått från skolan där de var lite festligheter till hans föräldrars husvagn för att kolla på tv. Så vi sitter där i varsitt hörn och rätt som det är säger han "Den här kompisrelationen, jag tycker vi struntar i den". Min första tanke är att han kommer säga att han inte vill att vi ska ses eller höras något mer. Världens klump växer i magen, för trots att det gått flera månader sen vi gjort slut så finns känslorna fortfarande kvar. "Jaha" säger jag...lite smått nervös, för jag har ju som sagt ställt in mig på det värsta. Men så fel man kunde ha, istället säger han att han vill att vi ska bli tillsammans igen och att om jag vill fundera så får jag det. Men någon längre betänketid behövs inte för min del. Så den där kvällen blev det Vi igen, något som jag verkligen är jätte glad över.


Dag 7 - Min bästa vän

Nu på nyårsafton fick jag frågan om jag hade glömt bort min lista.. men faktum är att jag inte haft någon större ork att skriva på den, har varit så mycket annat. Men nu tänkte jag att jag skulle göra ett ryck på den.
Det har nu blivit dags att skriva om min bästa vän. Jag är en sån person som aldrig haft bara en bästa vän utan jag har flera vänner som står mig riktigt nära och som jag kan prata med nästan allt om, självklart är de så att man kanske inte pratar om allt med alla, men så tror jag det är i dom flesta kompisrelationer.


Maria är den person som jag skulle säga känner mig absolut bäst, hon är dessutom den som känt mig längst. Hon och jag har känt varandra sen vi var små. Vi har vuxit upp tillsammans och hon har varit som en syster för mig. När vi var mindre firade vi midsommar tillsammans, spelade fotboll i samma fotbollslag. Med henne kan jag verkligen prata om allt med. Och jag vet att hon alltid finns där när jag behöver henne. Så jag hoppas hon förstår att jag alltid finns där för henne. =)

 
Jannike lärde jag känna på gymnasiet, hon och jag hamnade i samma klass på handelsprogrammet på Wargen. Vi brukar ofta säga att det var på Moosegarden som vi fann varandra, Jannike, jag och Emelie. Haha. Vi tre höll ihop under hela gymnasietiden. Att lära känna Jannike under gymnasiet gjorde verkligen hela den tiden, genom henne lärde jag känna fler personer som gjorde gymnasietiden helt underbar, vänner som jag aldrig hade fått annars. 


Ida är tjejen som man inte träffar så ofta, vilket verkligen är jätte tråkigt för de är en sån himla härlig tjej. Vi lärde känna varandra i lillettan och sen har hängt ihop till och från sedan dess, umgåtts med gemensamma kompisar och spelat i samma fotbollslag. En klassisk sak som jag och Ida alltid gör när vi väl ses är att ta med oss deras hund Jullan och går en promenad i flera timmar och prata om allt. Och det är så skönt, för även om de går flera månader mellan gångerna är det som att vi sågs bara för någon dag sen. 


Annicka har jag känt sedan sexan. Annicka, henne har man varit med om mycket tok tillsammans med, midsommrar i Österåsen, danser, fester kladdkakor, promenad och massa annat. Haha tider som man ser tillbax på med ett stor leende.

Man har ju många personer som står en nära och som betyder väldigt mycket, som funnits där och stöttat, skrattat och tokat sig tillsammans med mig. Så även om jag inte skrivit om dom så betyder dom lika mycket.

Vänner är ju familjen som man själv väljer.


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar 
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick 
Dag 09 – Min tro 
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag 
Dag 11 – Mina syskon 
Dag 12 – I min handväska 
Dag 13 – Den här veckan 
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss 
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag 
Dag 19 – Detta ångrar jag 
Dag 20 – Den här månaden 
Dag 21 – Ett annat ögonblick 
Dag 22 – Det här upprör mig 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre 
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – Hemma hos mig 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag 
Dag 29 – Mina ambitioner 
Dag 30 – Ett sista ögonblick


2011

Jahapp, 2011 är här, blir spännande att se vad det året kommer att ha för spännande med sig. Många verkar skriva på sina bloggar vad dom gjort under året som varit, jag försökte göra samma sak, men gav upp, ska sanningen fram så kommer jag verkligen inte ihåg vad jag gjorde förra året =/ Är de ålderstecken tro?? haha, nä så illa är det kanske inte. Men skriva månad för månad vad jag gjort, inte kommer väl jag ihåg om jag gjorde nått speciellt i Mars förra året? Jag gav helt enkelt upp de.

För någon timme sen kom jag hem från Bakvattnet, åkte upp dit i går eftermiddag. Så en liten skotertur blev de ner på sjön faktiskt innan jag åkte hem till Lit igen. Imorron väntar jobb, skulle jobba kväll men de blir en heldag istället, från 7.30-20.
Så ikväll blir de väl till att göra ett riktigt ryck med skoluppgiften som ska va inne på torsdag, som jag dessutom knappt har börjat på. =(

Nyårsafton tillbringade jag i stan tillsammans med Annicka, Åke, Emil, Jannike och Jocke. =) Blev faktiskt riktigt nöjd med kvällen, middag, sing star, spel, surr, skratt och skumpa. =) Kan inte bli bättre!

Nyårsafton







Från oss alla till er alla ett riktigt gott nytt år 2011 !


RSS 2.0