Lördagkväll

Efter jobbet idag tog jag och Karin oss en tur till Lappens och mätta våra hungriga magar. Var en trött tjej som kom hem sen och soffan har varit sällskapet sedan dess. Harry Potter och lite Freaky Friday har varit underhållningen på dumburken och nu har också sambon kommit hem.

Nu är klockan efter åtta och jag är less på soffan, är rastlös och vill hitta på något kul, frågan är bara vad?!
Funderade ett tag på att svida om och gå till Kingen en sväng, men nä känner inte riktigt för en krogkväll trots allt. :-/ Sambon fundera på att hyra film men inte heller de känns så spännande. Imorgon för vi besök hit, här ska firas Åkes födelsedag lite i förväg så skulle egentligen behöva städa ihop lite, men hur kul känns de en Lördagkväll egentligen?


Medarbetarmöte och skogsmullar

I helgen var jag i Tällberg på medarbetarmöte med Systembolaget. Men riktigt rolig och trevlig helg.
Hade super fin utsikt från mitt hotellrum :-)

Den här veckan är jag ledig måndag-onsdag och igår sken solen och det var riktigt fint väder. Jag och Karin åkte till skogs och plockade nästan 25l trattkantareller. :-) Mycket att rensa blev de och mina trädgårdsmöbler får nu agera torkställning åt trattisarna.
Idag har det inte varit lika fint väder ute, så jag har rensat klart de som inte blev rensat igår, surrat bort en stund med Jannike i telefon, diskat och tagit en sväng på stan. Ikväll blir det trattkantarellsoppa till middag.


Back home

Tillbax hemma och tillbax till verklighet och jobb. Kryssningen var trevlig och vi vi klarade oss utan regn när vi gick runt en tur på stan. Till och med solen visade sig under en kortare stund. :-)
Vann choklad på musiktävlingen och i lördags när vi åkte hem var det en jätte fin solnedgång. Riktigt riktigt fint!!

Igår var jag ledig och tillbringade dagen med Johanna i blåbärsskogen. Mycket trevligt, trotts både regn och blåst, men 4 liter var fick vi ihop iaf :-)
Idag har jag jobbat och nu väntar tre kaffe som är tradition här hos oss ;-)


Kryssning

Idag åker vi på en 48 timmars kryssning till Tallinn :-) Ska bli kul! Jag har aldrig varit till Tallinn tidigare och kryssningen blir vår semestertripp den här sommaren. Känns skönt att komma iväg en sväng eftersom jag mest jobbat hela sommaren. Synd att vädret inte verkar vilja visa sig från sin bästa sida, men slipper vi bara regnet får vi va nöjda.


Onsdag

Två lediga dagar som är bortkastade på att inte ha gjort något vettigt alls. :-/ Baka en banankaka igår och idag har ansökt om examen, som är något jag skjutit upp hela sommaren. Men nu är det iaf gjort :-)

Onsdag, Lill lördag och fläskfilépanna, klyftpotatis och lite rose blev middagsmenyn. Fick precis ett samtal från mamma som tillsammans med alla andra är och grattar min kusin Erika som fyllde 17 igår. Grattis!!!
Vill också va där och äta tårta, lyssna på russin-låten med Trafik Trolle och skratta tills tårarna rinner. Krama om finaste Sara som åker till USA nästa vecka och blir borta ett år!
Fy fan ännu en gång för dessa jävla mil som de är hem till Hemma!! Varför ska det va så långt hem till ens nära och kära???! Skulle vilja minska avståndet till hälften vissa gånger!!


Hamilton 2

Ikväll har vi varit och sett Hamilton 2, rätt bra faktiskt och kunde gärna fått va lite längre. Man kan ju inte klaga på herr Persbrandt heller ;-)

Vad resten av kvällen erbjuder blir förmodligen slutet på X-men filmen på fyran och sen sängen. Imorgon väntar en ledig lördag, ska bli skönt, inte haft speciellt många sådana i sommar.
70-års firande är inplanerat under morgondagen iaf :-)


Torsdag

Varit en fin dag idag. Tog en kort morgonpromenad innan frukosten eftersom det var så fint väder, synd de blåste så kallt bara.


Personalfest

Laddad för personalfest :-) ska strax gå ut och bli upplockad av Karin sen drar vi till Simon och förfestar lite :-)


RSS 2.0