Sjukling

Just i detta nu skulle jag varit hos Sofia i Gävle, druckit vin och ätit tacos med henne och Jannike. Men istället ligger jag under filten hemma i soffan och kollar på Berättelsen om Narnia. Förkylning, nästan ingen röst och en snorig näsa satte stopp för helgens planer. Planer som jag sett framemot under en längre tid. Men jag känner att jag gjorde rätt som valde att stanna hemma för jag hade förmodligen inte varit nåt vidare sällskap. :-/ 
Som en liten uppmuntran började ju vinterstudion idag så har kollat på skidor från Bruksvallarna. Efter Narnia ska jag pallra mig iväg till Ica och handla lite, tror att lite frisk luft kan va skönt efter en dag inomhus. Kvällen har för övrigt inga större planer, utan ska mest ta de lugnt och invänta sambon som varit iväg ovh hämtat grejer till racerbilen. 
 

Med längtan efter jul....

Usch vaknade med halsont och öm kropp imorse, har varken tid eller lust att bli förkyld. Dessutom väldigt fel tid på året att bli tussig när de börjar dra ihop sig mot jul och fullt ös på jobbet. Gillar faktiskt den här tiden, trots den lilla känslan av stress och kaos som man kan uppleva dagarna före jul. :) Känner dock att förkylningen kan vänta till nästa år ;) 

Julkänslan kommer allt mer och jag längtar verkligen tills jag får sätta upp adventsljusstakar, stjärnor och tomtar här och där. Allt blir så mysigt och rogivande. :-) Tur man får börja nästa vecka ;-)

Ikväll till fotbollen blir de glögg och lite annat mumsigt. Måste också säga STORT GRATTIS till världens bästa syster som vann priset som året spelare i div 2 i lördags på fotbollsgalan i Östersund. Så värd det och storasyster är stolt över dig! :-) 


Fredag, glögg, helg

Fredagen kunde inte starta på ett bättre sätt än med glöggprovning och massa gott på jobbet. Jag och Simon höll i provningen och det bjöds på både pepparkakor, lussebullar, rostade nötter och pepparkakscupcake med ädelostfrosting. Som sagt dagen kunde inte få en bättre start och gott var det också :-) 


Kvällen gick i fotbollen och soffans tecken tillsammans med sambo och lite öl. Idag har jag mest känt mig rastlös, pysslat ihop ett julkort och kollat på tv. Snart kaffe nu och sen blir de förmodligen bio. :-) 


What to do?

En ledig onsdag i november, ute skiner solen och jag ska strax ge mig ut på en promenad. Drömmen vore att det låg vit och fluffig snö på marken för det hade verkligen varit helt perfekt nu när solen skiner. :-) 
 
Lediga dagen innehåller annars inga speciell planer, tänkte köpa tredje julklappen senare idag och sen i eftermiddag sparka lite boll med laget. Fast egentligen är jag rätt omotiverad till fotbollen just nu. Precis som vanligt behöver jag mer än en månads uppehåll ifrån den för att kunna sakna den. Men missade mötet förra veckan så kanske kan va bra att gå dit och se vad som blev sagt. Känner mig förövrigt väldigt kluven över hur jag ska göra nästa år, spela eller inte spela. Fotbollen har alltid funnits där, jag har alltid spelat, även om jag varit sjukt less på den. Om jag väljer att inte spela, vad ska jag göra då? 
 
 

Kombinationer....

Lördagkväll, gräsänka, rastlöshet, vin och en känsla att veckan bara försvunnit, ja så kan man sammanfatta kvällen. 
Måndag-onsdag var jag på smak och sensorik kurs på Skarpö. Tre dagar med massor av skratt, ska tilläggas för jag tillbringade dagarna tillsammans med främst tre otroligt roliga personer. Dagarna innehöll också massor av inspiration, kombinationer och jag lärde mig massor. Trött i huvudet när man kom hem så en ledig torsdag satt inte alls fel. Har hunnit med två dagars jobb också och nu väntar två lediga dagar. 
Ikväll är jag gräsänka, sambon är på kryssning och jag har mest tagit det lugnt, kollat på film, druckit vin och ätit lite popcorn. Skön lördagkväll med andra ord. Imorgon ska jag göra ett försök att va lite effektiv och städa ihop lite här hemma. 

RSS 2.0