Första veckan

Första veckan på skolan är avklarad. Det gick ju bra. Tycker att kurserna verkar riktigt spännande och det känns väldigt bra...=) Klassen är sådär.. inte riktigt kommit in känns det som.. Känner mig lite som en "svans" som bara hänger efter..=/
Men det löser sig kanske med tiden förhoppningsvis.

I fredags kom sötnos och hämtade upp mig.. blev en snabbis i kupolen för och fixa lite grejer och sen gick vi och hämtade ut våran/min nya dator..=)
Sen hem kasta i oss lite lunch och packa om väskan för att dra vidare upp till Dala-Järna för säsongens sista race.

Gick sådär.. mycket strul och tjorv med motorn, sen regna halva lördagen bort..=(
Men varma duschar hade dom vilket verkligen var plus i kanten. Varit kallvatten på alla andra ställen vi varit på i sommar.

Nu ikväll har vi varit och köpt en till bil..en volvo 940. Sen blev det tårtkalas för Emil som fyller år imorron. Gott med svärmors goda marsipantårta..=)

Grattis i förskott till Emil!

Imorron börjar man inte fören klockan 14 så då blir det lite sovmorgon. Sen får man hem och mysa med världens bästa! <3



Hej då Östersund!!

Imorron tar jag en del av mitt pick och pack och flyttar från Östersund.
Ner mot sydligare breddgrader och till en dialekt som låter som Tony Rickardsson.

Haft kräftskriva ikväll med släkten.. mycket trevligt.. =)

Nu blir det sängen!

Två dagar kvar...

Nu är det bara två dagar kvar innan man drar sig ner mot Avesta. =)
Ska bli roligt att komma ner igen och träffa alla... känns som det var länge sen man var nere nu.

Känns lite pirrigt inför skolstarten men ska bli roligt och börja skolan... =)

Sista dagen på jobbet så bowlade vi, men det gick verkligen inge bra.. kom nätt och jämt över 100 poäng.. usch.
Men god middag på Athena blev det innan jag slutade..=)
Känns lite tråkigt och lämna jobbet.. kommer sakna alla jätte mycket... Men när dom minst anar det kommer jag och plingar på dörren och hälsar på.. ;)

Nej nu blir det en äppelcider och chokladpudding tillsammans med pappa.
Vi är ensama hemma ikväll så då passar vi på.. haha...

Imorron blir det knattesammandrag i Ås och sen väntar kräftskiva tillsammans med mamma, pappa, syster Andreas, moster, Hellström och kusinerna.
På söndag är det match mot OPE C, min sista match, är jätte glad att jag blev uttagen!!

Sista timmarna...

....på jobbet innan det är slut...

Bjöd på mosad gräddtårta med jordgubbar.. misslyckat typ ja.. men den gick och äta ändå..
Det blir ju ändå mos i magen iaf... HAHA


Nu blir det sängen... godnatt

Sista rycket...

Imorron blir det sista rycket med städning i lght... inte alls mycket kvar och mamma som är ledig ska följa med in och hjälpa till lite. =) Sen åker vi till syster och hjälper till med packning där.

Systrarna likadana.. ;)


Igår efter jobbet åkte vi ut på Lövsta och kika på gubbarna när dom spelade. Blev vinst, men lite tråkigt när matchen var slut och man kom att tänka på att det inte blir några fredagsträningar för min del i vinter tillsammans med dom...

Sen åkte jag och Maria hem till henne och drack te och åt popcorn... sista kvällen med min bästa innan jag flyttar..=(
Tur det blev av iaf!!

Idag har jag varit ledig och tillbringat dagen med att städa...
Åkte på Coop och panta all pant som jag samlat på mig under mina år på Körfältet.. haha.. okej.. jag har faktiskt pantat lite emellanåt...när man kommit på att man ska ta med flaskor och brukar innan man åker och inte när man redan kommit hem.. haha

Sen blev det en fika med Sofia idag.. mycket trevligt och jätte roligt att det blev av innan jag åker... =)
Bara och skaffa bil nu Sofia och komma ner och hälsa på..=)

Sen kom mamma och pappa förbi med thaimat och hämta lite grejer innan vi drog till torvallen för att kolla när systeryster spelade match mot K/D. Ingen vidare match med OPE vann iaf med 5-2 och ett jätte snyggt mål av syster från 40m ... =) Så duktig hon är min lillasyster!!! =D
Men snyggaste målet gjorde Julia när hon riktigt hängde i luften och nicka in bollen efter inlägg från Sandra..
Det var verkligen så himla snyggt. =)

27,5 timmar kvar och jobba...

Nej nu blir det sängen så man orkar upp imorron...

Natti natti

Sundsvallshelg

Har tillbringat helgen på Sundsvall Raceway. =)
Gick rätt hyfsat faktiskt...=) Kom ner på fredagen.. missade dagen första race med typ 10 min.,. lite surt men gjorde inte så mycket. Blev ett race till som också gick bra. Sen på kvällen hade vi "turbokräftskiva", tillsammans med två andra turboteam..=) Riktigt trevligt!! Dukade upp med långbord i vårat tält. =)
På lördagen blev det tre race till som gick bra. Sen på kvällen började det och regna och det höll i sig hela natten och hela dagen idag så det blev inget mer kört. =(

Nu är man hemma i Lit.. kom hem till svartvinbärspaj och vanlijsås.. det kan man inte klaga på. =)
Friidrott på tv...snart dags för finalen i herrarnas 100 m.. tror Bolt tar hem det..=)

Imorron är det lght städning som väntar...
Sen blir det hem och äta innan det är dags för höstomgångens första match hemma mot Orrviken.
Blir roligt att spela imorron.. sen är det bara en match till innan jag tar mitt pick och pack och pyser ner mot mitt nya hem hos svärföräldrarna..=)

Fika med Sofia på onsdag!! =) ME LIKE!!

Saknar min Åke!! <3

Tråkväder

Ingen sol idag.. på sätt och vis rätt skönt eftersom man ändå bara ska va inne och packa flyttkartonger.
Blir iaf förhoppningsvis en dejt med Maria idag innan jobbet.

Mamma och pappa kom in igår och hämta lite kartonger och grejer.. skönt och få bort lite.
Vad sjukt tråkigt det är och packa grejer alltså.. usch man har alldeles för mycket egentligen.. Har dock väldigt svårt att slänga nått så det mesta kommer väl följa med till nästa ställe ändå..=/

Tyvärr blev det ingen dejt med Jannike igår.. hade fullt upp med och packa så klockan drog iväg. Får försöka oss på en dejt till veckan istället. =) med Sofia. =)

Nu har jag bara sex dagar kvar och jobba.. känns lite både och... ska bli roligt att flytta se och göra nått annat. Men man trivs ju som bra på jobbet också.

Måste ringa radiotjänst igen också... Var kö förra gången... "du står i kö, din plats är 38"
Nej tack jag orkar inte vänta. Ska göra ett nytt försök senare.

Solsken och värme...

....blir det bara för att jag har borjat att jobba igen efter semestern.

Har iaf haft en riktigt bra semester.. först tre dagar i Orsa med mamma, pappa, Åke, syster och Andreas. Mycket trevligt.=) Åkte hem till Åkes föräldrar för en snabbvisit innan vi drog vidare till sthlm ett par dagar... Träffade Jocke, Anette, Johan och Jannike och Facke. Vilket  var riktigt trevligt..=) Blev en hel drinkar, Men det känns helt rätt när det är sommar. Man blir mer inspirerad då =)
Medans folket hemma började förbereda sig inför Fäviken drog KA racing ner till Mantorp för årets första tävling..=)
ME LIKE!! Längtat hela sommaren. =) Rätt bra gick det också. Och bra väder. Pappa och mamma kom förbi på fredagen, liksom Åkes föräldar och syster. Synd bara att vi inte fick köra något då. Men men..
När vi sen kom tillbax hem var det gitarrhero som gällde för hela slanten.. gick faktiskt rätt bra.. dock en väldigt dålig förlorare som stackars Åke fick känna på. Men på tisdagkväll drog vi oss uppöver Ösd. Stannade till i Rättvik en sväng eftersom det var Rättvik Classic Car Week..=) Fanns de verse olika bilar...vissa finare än andra.
Väl hemma i Ösd blev det stråket på onsdag med middag på GT i goda vännerslag... roligt att så många ville följa med. Sen gick vi ner till Stråket och tog oss en öl och kolla på Ständut Black inne på sommarlandet.
Gillar verkligen stråket, man träffar så mycket folk som man inte träffar på så ofta i vanliga fall..=)

För att sedan introducera Åke i Storsjöyran så gick vi tre dagar. =) Takida var bäst på tordagen, massor av folk. Dock kändes det som att festivalstämningen dog av lite när det började regna.
Fredagen passade vi på att träffa Karolin och Micke som var hemma. Blev lunch på stråket med dom två och Elin. Sen blev det Allsång i badhusparken.
Grillning på kvällen med Jannike, Facke, Jocke, Nilsson, Hannah, Henke, Walle, Elin, och Fredde nere vid Minnesgärdet. Sen drog vi oss in till yran kika runt lite och gjorde en tidig kväll.. rätt skönt faktiskt.

Lördagen blev det lite tivoli med Jannike, Jocke och Nilsson. Träffade på kusinerna så det blev lite karusellåkning med Erika.
Dukade upp middag ute på uteplatsen och satt där och nöjt i solen med en kall cider innan det var dags och dra ner till Nilsson på lite förfest. Kände mig väldigt somrig och fin den kvällen.. Åkes sommarflicka som han själv sa. =) *skratt*
Massor av artister hade vi att kika på den kvällen.. fullspäckat schema skulle man kunna säga. Men bättre de än inget och se alls.

I Tisdags åkte vi upp till Bakvattnet.. kika in kupan som svärfar har byggt till husvagnen. Blev grillat och kortspel på kvällen. Mysigt!!
På onsdagen var vi och plockade hjortron, vilket var riktigt roligt, har aldrig gjort det förut. Blev stucken av en geting också. =( Sen blev det en liten tur med båten och lite fiske, Fick dock ingen fisk.. dom bara nalla på masken.
Sen åkte vi till Lit och grilla lite med mamma och pappa.
Torsdagen tillbringade vi hos Sara och Erika...spela kort och åt glass.. rekommenderar verkligen Chilichoklad, det var super god!!!

Igår åkte min älskling hem men vi ses ju om en vecka som tur är. =) Dragrace i Sundsvall.. kom och kika vet ja=)

Snart dags och åka och jobba också.
Blev en liten semester uppdatering.

Tänkte lägga ut lite bilder men glömde kameran i stan,.. får göra de en annan dag.

RSS 2.0