Regniga söndag

Söndagen började bra med någorlunda skapligt med sol och skönt väder ute. Tog mig äntligen i kragen och pallra mig upp till gymmet, första gången på flera flera månader. Sedan gruppassen försvann har jag knappt varit där. Fotbollen har väl tagit tid liksom jobbet också men de är väl billiga undanflykter egentligen. Men bara bindningstiden gått ut blir de nog byte av gym för min del. Vill ha gruppassen!!
Invigde iaf mina nya skor som legat i kartongen hela sommaren. Och vilka skor, super sköna och snygga!! :-)

Nu regnar de på rätt bra ute, har krupit upp i soffan med ett glas vin och kollar på damallsvenskan på tv, Göteborg - Malmö. Imorgon väntar tvätt och städ dag plus att de ska lämnas blod. Har två dagar kvar att jobba innan de blir en veckas semester plus fyra lediga dagar till :-)


Uppdatering...??

Oj oj, klent med uppdatering här märker jag. Sommaren är snart slut och usch vad rysligt fort det har gått tycker jag. Sommaren har gått lite i festivalens tecken i år för vår del faktiskt. Och det hela startade i Norrköping och Bråvallafestivalen som var sjukt grym! :-) Jag och sambon bodde på hotell i Linköping och där åkte vi gratis spårvagn och lokaltrafik till och från festivalen, ASBRA!! Visst fanns de lite mindre bra grejer, lerigt, låååång kö till ölen, förvirrade människor som sålde ölen, inget toapapper i på bajamajorna och vädret såklart, de hade gärna fått vara något bättre.

Men vi fick se en hel del riktigt bra artister :-) In flames, Nause, Takida, Johnossi, Volbeat, Avicci, Thåström, Danko Jones, Green Day och helgens stora höjdpunkt RAMMSTEIN :-D

Innan hemfärden på söndagen tog vi en dagsutflykt till Bergs slussar. Otroligt mysigt där med båtar, sol och glass :-)

 

In Flames & Johnossi

RAMMSTEIN

Öl och popcon i kvällsolen på fredagen

 
 Green Day
 
 
 
 
Nause
 
 
AVICCI - så sjukt mycket folk
 
 
VOLBEAT

Börja regna en bit in på VOLBEAT, på med regnställ haha
Regn kan verkligen dra ner stämningen ibland :-(
 
 
 
Glassar i Bergs slussar, mumsigt!
 
 
 Bergsslussar
 

RSS 2.0