Tisdag

Lagfesten i lördags var verkligen super skoj, är sjukt laddad till avslutningsfesten om tre veckor, den kommer bli så j*vla bra =)

Nu är det snart bara en vecka kvar tills jag åker norröver, har haft lite väl mycket hemlängtan sista veckorna. Så det känns som det är välbehövligt att sätta sig i bilen och åka hem ett par dagar. Dessutom är det så skönt att åka hem och egentligen inte ha nått speciellt inplanerat. Vilket typ aldrig händer annars. Jag ska bara göra sånt som jag vill och inte ha en massa folk och tider att passa hit och dit. Det ända VIKTIGA som faktiskt är inplanerat är en utgång på lördagen med mina fina vänner, det är nått som jag verkligen ser framemot!!! =)

Men innan resan hem ska jag och Åke ta oss en "spontan" tripp ner till soliga Karlstad nu i eftermiddag. Lite kaffe och macka innan så man står sig hela vägen ner. ;-)
Vi ska åka ner och hämta hem blocket till racebilen, så grabbarna kan åka till Tierp på race nu i helgen.



Förresten så tycker jag INTE om att va förskyld.

SAIF & ADFK ♥

Guldhattar och skumpa

Igår tog vi hem seriesegern i div 3 =)
Div 2 nästa år, fy fan vad vi är bra brudar!!!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


HEEEELG!!

Fredag, så himla skönt med helg =) Idag har jag skrivit dugga, tror den gick bra, hoppas i alla fall. Nu ska jag ta och fixa iordning lite kaffe, ta en dusch, byta sängkläder och sen kila upp på systemet och bunkra upp inför imorron. För då ere FEST med bästa laget! =)
Imorron avgörs det om vi vinner div 3 eller inte =)

Jag har gått och blivit förskyld också =( Mindre roligt, men peppar peppar, lite huskurer så kanske den vill ge med sig tillslut.



Vad ska ni göra i helgen??

Kaffe

Nu ska jag strax dricka en stor kopp vamt kaffe. Den kommer bli riktigt välbehövlig för jag har varit trött hela dagen. Tycker inte om att va trött, har så lätt för att slumra in en stund i soffan. Tog och duschade i hopp om att vakna till liv, men de fick snarare motsatt effekt och resulterade i en liten tupplur i soffan på typ 40 min.
Varför blir man alltid så trött när man vet att man måste plugga?


Foto: kaffekapslar.com


Höstnytt....

Imorse när jag vaknade var det en grå dag med regn som väntade. Nu tittar iaf solen fram så det ser ut att kunna bli en fin kväll. =)
Eftersom jag fortfarande inte är bra i axel/nack/rygg så blir de ingen träning ikväll, så istället tänker jag satsa på lite plugg, korvstroganoff och ris till middag och sen förhoppningsvis en ny film med Irene Huss, om den inte är uthyrd som den har varit senaste gångerna vi försökt oss på att hyra den.

Regn, blåst och älgjakt visar att nu är hösten här, vill egentligen inte ha höst än, skulle gärna ha sommar och jeansshorts ett tag till faktiskt. Men trots det har det kryper de ändå i shoppingfingrarna efter nya höstkläder. Hittills har det blivit ett par skor, koftor och en halsduk. Men bästa gjorde jag idag....en sväng till frissan för klipp och färg. Och klipp var verkligen välbehövligt, tror de var 1½ år sen jag klippte mig sist, inte konstigt man gått runt med torrt, risigt hår med kluvna hårtoppar.

Nu känner man sig iaf snygg i håret och redo att ta emot hösten och allt den har att erbjuda =)


Foto: Jag


Fy sjutton vad vi är bra!!!!

Sista matchen i Div 5 är spelad, en match som vi vinner med klara 8-1 =)
Som körsbäret på grädden fick vi veta att vi spelar i DIV 4 nästa år!!
WHEYYYY VI ÄR SÅ HIMLA BRA!!!

Nu ser vi till att ta hem Div 3 också =)



BÄSTA LAGET!!!!


Klar tvåa =)

Igår spelade vi den näst sista matchen för den här säsongen, borta mot Sundborn. En riktig krigarmatch där alla verkligen kämpade till 150% för att vi skulle ta med oss tre poäng hem. Vilket vi också gjorde och nu har vi säkrat andra platsen i Div. 5 Södra. =) Känns väldigt skönt. På torsdag väntar en tuff och hård match mot St. Skevi.

Sån himla skön söndag, klar två i femman och serieledning igen i div 3. Toppen toppen!! =D

Idag är det en grå och blöt dag i Avesta, en dag som ska tillbringas i skolan med resten av min projektgrupp för lite plugg. Men först frukost. =) 

Ha en fin dag!!

Liten blir stor

Vad är de för en dag? Är de en vanlig dag? Nej de är ingen vanlig dag för de är Erikas födelsedag!!
HURRA HURRA HURRA!!!



Grattis på födelsedagen Erika!!


Nytt = Spännande

Idag är de fredag och jag bestämde mig för att göra nått helt nytt till middag. När Johan från Östersund var med på halv åtta hos mig gjorde han de här och jag tyckte att det såg himla gott ut. Så varför inte prova själv?
Ikväll testa jag och resultatet blev väldigt bra, de blev super gott trots att jag var lite skeptisk, fast de är jag väl kanske jämt jag provar laga nått nytt?!

Bräserad älgstek med mandelpotatispuré stod de på menyn och till efterrätt blir de egengjord chokladmousse med hallon och grädde. =) Efterrätten ska avnjutas till en Irene Huss film som Åke var och hyrde.



Bräserad älgstek med mandelpotatispuré och rödvinssås






Självklart blev de en massa disk - morgondagens sysselsättning ;)

Foto: Jag

 


Regn regn å lite mer regn

När klockan ringde 06.00 imorse ville jag inget hellre än att dra täcket över huvudet och somna om... att höra regnet smattra mot sovrumsfönstret fick mig inte direkt att hoppa upp ur sängen med glädje. Hade jag inte haft ett corepass inbokat kvart över sju hade jag faktiskt somnat om. Såhär i efterhand är jag ändå glad att jag kom upp, första träningspasset för dagen är avklarat och nu har jag ju faktiskt hela dagen på mig att hitta på nått annat, typ som att plugga och diska.
Sen idag kl 17 ska jag iväg på mitt allra första Zumba pass. Har aldrig varit på det tidigare och har hört att det både ska va roligt och tråkigt. Så vi får väl se i eftermiddag vad jag själv skaffar mig för uppfattning.
Jag hoppas verkligen att regnet ger med sig till ikväll... är jag inte helt slut så blir de ett pass fotboll på vallen med bästa laget. Men träna i regn kändes faktiskt inte som någon större höjdare. Man blir bara kall och på dåligt humör.


Regn
Foto: Jag


Soliga lördag =)

Lördag -  Gameday - tårta - kalas - presenter - skatt - fika - kaffe - vänner - fotboll - sol

Ja det där är väl vad min lördag kommer innehålla.
Om några timmar är det dags för den tredje seriefinalen uppe på Klockis. ADFK-Forssa. 15.00
Jag och Frida ska dit och heja, dricka kaffe och hoppas att laget tar hem en seger och tre poäng!! Sen blir de en tripp ut till byn för att gratta Emil som fyllde år i onsdags.

Tycker faktiskt att Annicka ska ta med sig sin kladdkaka och komma ner och hälsa på =) Jag kan stå för kaffe och glassen till ;) Så kör vi på en promenad också precis som för länge sen. =)


Slut på sommarlovet

Idag var det slut på lovet och tillbax till den bittra? verkligheten. Första skoldagen och sådär överdrivet spännande var det väl inte. Speciellt inte när vi börjar dagen med föreläsning 8-10 för att sedan få reda på att dom ändrat schemat och nästa föreläsning inte är fören klockan 13. Kul med 3 timmar rast till ingen nytta alls. Men köpte iaf en skjorta som jag hoppas passar och sen åt jag, Johanna, Elin och Linnea sjukt god lunch på Trafikverket. Mer luncher där tack =)

Torsdag och jag ska tillbringa helgen hemma själv. Åke, Krister och Ulrica är i Finland för lite dragrace och jag blev kvar hemma. Nåja, går ingen nöd på mig, de är fotboll heeeela helgen =) Födelsedagsfirande hit och dit så jag tror jag kan hålla mig sysselsatt. Hm.. kanske Frida är sugen på en fika imorron? Ska ju ändå på stan och leta presenter.


Åh vad jag önskade att jag kunde ha varit hemma i Jämtland igår. För igår spelades nämligen seriefinal mellan Häggenås (mitt gamla lag) och OPE (min systers lag). Verkade ha varit sjuk mycket folk där och kollar och en väldigt bra fotbollsmatch. De blir nog en kul och spännande avslutning däruppe om vilket lag som kliver upp i tvåan nästa år.
Matchen slutade förövrigt 2-2 och sötsyster gjorde mål =)


Kusinduell på Tigervallen =)

Bilden är lånad från zport.se


RSS 2.0