Solsken och värme...

....blir det bara för att jag har borjat att jobba igen efter semestern.

Har iaf haft en riktigt bra semester.. först tre dagar i Orsa med mamma, pappa, Åke, syster och Andreas. Mycket trevligt.=) Åkte hem till Åkes föräldrar för en snabbvisit innan vi drog vidare till sthlm ett par dagar... Träffade Jocke, Anette, Johan och Jannike och Facke. Vilket  var riktigt trevligt..=) Blev en hel drinkar, Men det känns helt rätt när det är sommar. Man blir mer inspirerad då =)
Medans folket hemma började förbereda sig inför Fäviken drog KA racing ner till Mantorp för årets första tävling..=)
ME LIKE!! Längtat hela sommaren. =) Rätt bra gick det också. Och bra väder. Pappa och mamma kom förbi på fredagen, liksom Åkes föräldar och syster. Synd bara att vi inte fick köra något då. Men men..
När vi sen kom tillbax hem var det gitarrhero som gällde för hela slanten.. gick faktiskt rätt bra.. dock en väldigt dålig förlorare som stackars Åke fick känna på. Men på tisdagkväll drog vi oss uppöver Ösd. Stannade till i Rättvik en sväng eftersom det var Rättvik Classic Car Week..=) Fanns de verse olika bilar...vissa finare än andra.
Väl hemma i Ösd blev det stråket på onsdag med middag på GT i goda vännerslag... roligt att så många ville följa med. Sen gick vi ner till Stråket och tog oss en öl och kolla på Ständut Black inne på sommarlandet.
Gillar verkligen stråket, man träffar så mycket folk som man inte träffar på så ofta i vanliga fall..=)

För att sedan introducera Åke i Storsjöyran så gick vi tre dagar. =) Takida var bäst på tordagen, massor av folk. Dock kändes det som att festivalstämningen dog av lite när det började regna.
Fredagen passade vi på att träffa Karolin och Micke som var hemma. Blev lunch på stråket med dom två och Elin. Sen blev det Allsång i badhusparken.
Grillning på kvällen med Jannike, Facke, Jocke, Nilsson, Hannah, Henke, Walle, Elin, och Fredde nere vid Minnesgärdet. Sen drog vi oss in till yran kika runt lite och gjorde en tidig kväll.. rätt skönt faktiskt.

Lördagen blev det lite tivoli med Jannike, Jocke och Nilsson. Träffade på kusinerna så det blev lite karusellåkning med Erika.
Dukade upp middag ute på uteplatsen och satt där och nöjt i solen med en kall cider innan det var dags och dra ner till Nilsson på lite förfest. Kände mig väldigt somrig och fin den kvällen.. Åkes sommarflicka som han själv sa. =) *skratt*
Massor av artister hade vi att kika på den kvällen.. fullspäckat schema skulle man kunna säga. Men bättre de än inget och se alls.

I Tisdags åkte vi upp till Bakvattnet.. kika in kupan som svärfar har byggt till husvagnen. Blev grillat och kortspel på kvällen. Mysigt!!
På onsdagen var vi och plockade hjortron, vilket var riktigt roligt, har aldrig gjort det förut. Blev stucken av en geting också. =( Sen blev det en liten tur med båten och lite fiske, Fick dock ingen fisk.. dom bara nalla på masken.
Sen åkte vi till Lit och grilla lite med mamma och pappa.
Torsdagen tillbringade vi hos Sara och Erika...spela kort och åt glass.. rekommenderar verkligen Chilichoklad, det var super god!!!

Igår åkte min älskling hem men vi ses ju om en vecka som tur är. =) Dragrace i Sundsvall.. kom och kika vet ja=)

Snart dags och åka och jobba också.
Blev en liten semester uppdatering.

Tänkte lägga ut lite bilder men glömde kameran i stan,.. får göra de en annan dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0