Medeltidsdag

Har varit och jobba idag med laget uppe på medeltidsdagen. Synd bara att regnet kom vid två, lagomt till turnespelen, men folk kom och var glada ändå, okej med vissa få undantag....
Man bli ju bra fundersam över folks snålhet ibland. Vi stod där uppe vi entren och klockan är väl typ halv tre, (marknaden slutar fyra) då kommer det en mamma med sina två barn och ska gå in. Det kostar 20 kr att gå in, och hon menar på att det är så kort tid kvar så man borde inte behöva betala in sig, hallå, det handlar om 20 kr. Nåja hon betalar iaf in sig, barnen gick gratis, sen är dom inne typ en halv timme och när dom går tillbax kommer hon fram och menar att vi kan ju inte begära att dom ska betala 20 kr för så kort stund, det var ju inga aktiviteter och inget att se där inne. Och vädret var piss. Men alla andra har ju betalat 20 kr och att det regnar är väl inte vårat fel. Dessutom handlar det om 20 kr, har man inte råd med det kan man lika gärna stanna hemma. Man väljer väl för f*n själv om man vill gå in eller inte. Dessutom var det uppehåll på förmiddagen så hon hade kunnat komma tidigare om det skulle vara så. Alltså jag hatar verkligen såna personer, som gnäller om sådana småsummor. F*n stanna hemma då om det inte passar!!! Snacka om att vissa personer kan förstöra en hel dag.
Tur inte alla är så och att man hade Frida, Elin, Tove, Emma och Johanna som förgyllde dagen. =)
Emil kom förbi en sväng han också. =)
Vad är höjden av snålhet?Åh nä nu släpper vi surkärringen gör nått roligare istället. Ska nog gå och fixa iordning lite middag, magen börjar knorra lite. Sen blir de nog lite film och sen lär man ju betala räkningarna också.

Ha en fin söndag!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0