Julpyntat

Medans alla andra julpyntat och hängt upp julgardinerna till första advent är jag lite tvärtemot och tog tag i det lagom till andra advent istället. Men det beror till största delen på att ja inte var hemma förra helgen. Då var jag uppe i Lit hos min fina familj. =) Mysig helg var de iaf. Middag och fika hos Jannike i torsdags när ja kom upp. Fotbollsträning med världens grymaste korplag på fredagmorgon och därefter lite hotellfrukost med Facke och Henke. Shoppingrunda med syster och sen bowling med mamma och pappa. =)
Tunnbrödsbak och personalfest på lördagen och på söndagen sydde ja till våra julgardiner i sovrummet och sen blev de jukortspysslande med mamma och syster. =D Riktigt skönt är de att ha varit hemma. Och tur att man bor i Lit så man slapp orora sig för parasiten som härgar i vattnet i Östersund. Råkade dock dricka vatten och syster i fredags, men peppar peppar inget skit ännu. haha

Nu är man iaf tillbax igen och de är rätt skönt de med. Lite less på att våran lärare var så sjukt seg på att lägga upp seminarieuppgiften, men nu har han tydligen gjort de iaf, men hallå idag är de fredag och vem sjutton har lust att sitta med den nu? Han sa att ha skulle lägga ut den på fronter redan i onsdags, men icke. Lite less.

Igår började vi iaf sätta upp julgardinerna, lagmot tills vi skull upp med dom sista blev vi bjuda på glögg hos Anna och Klas. Så då blev de glöggpremiär. =)
Idag har jag pyntat och gjort klart de sista här hemma. Upp med tomtar och gran!! Julkänslan bättrades dessutom på när de snöade ute =D


Julgardinerna i sovrummet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0