Trötter...

och har ångest inför tentan imorron.. Känns inge bra inför den. Men man har ingen annan än sig själv att skylla när man inte tar tag i saker och ting i tid. MORR!!

Hade iaf besök från härliga Jämtland igår. =) <3
Fina Maria och hennes Pether tog vägarna förbi här och hälsa på!! Blev så glad!! Saknar henne så mycket här nere!! Så det var riktigt roligt att dom kom förbi!!
Sen efter att dom hade åkt hem igår ikväll drog vi oss till Macke på födelsedagsfika. =)
Så igår blev det inte mycket plugg. Idag har det dock blivit desto mer. Förutom en match mitt på dagen. Men den hade jag nog kunnat stanna hemma ifrån. Sträckte låret efter typ en kvart i första och sen var det färdigspelat för idag. =( Kändes helt värdelsöst. Ibland önskar man verkligen att man kunde se in i framtiden. Då hade man kunnat stanna hemma och pluggat idag istället för att sträcka låret. haha
Men det är väl kanske inte nått man vill jämt, se in i framtiden, fan va tråkigt livet skulle va då egentligen.
Vinst blev det iaf och tjejerna spelade riktigt bra =)

Nu har jag pluggat sen jag kom hem från matchen och är sjukt less på Kotler och hans bok. Huvudvärken kommer mer och mer vilket inte underlättar speciellt mycket i pluggandet. =/

Ser verkligen framemot att få ha den här tentan avklarad imorron. Och sen kan man bara räkna ner till fredag när vi åker upp till fjällen och vårat underbara lilla Bakvattnet. =) Längtar efter att bara få njuta av snön, solen och umgås med familjen!!


Ansätten =)


Kommentarer
Postat av: Annicka

Det hade varit roligt att träffa er snart!! Men det kanske får bli nästa gång om ni ska vara i fjällen i påsk :) KRAM

2010-03-29 @ 15:58:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0