Tisdagskväll

Vad skönt det känns när man åker iväg på studiebesök och man faktiskt tycker att det är intressant. Kändes som att det här studiebesöket på Posten idag faktiskt gav något. Sist vi var iväg kändes det bara som en massa flum, man hörde knappt något av vad dom sa, med andra ord helt värdelöst att åka upp till Borlänge överhuvudtaget. Jag menar det känns ju bra drygt att sitta och åka nästan en timme för att va på företaget en halv timme och sen typ en timmes bilfärd hem igen. Vad är det för nytta med det egentligen?

Nästa vecka väntar ännu ett studiebesök, hoppas det blir lika givande som detta.
Träningen ikväll vad grymt skön, alltid så skönt att få springa av sig och sen kunna komma hem och chilla med gott samvete. 

Älskar tisdagar, för det är bara då det finns något att kolla på på tv. Navy CIS - bästa serien som går nu!!

Nu kommer snart den bästa hem från jobbet, då blir det smoothie, mys och kanske en film...=) Ledig dag imorron.. haha just ja.. ledig och ledig, ska läsa igenom ett arbete som vi ska opponera på sen på torsdag, så så mycket ledigt blir det kanske inte. Men om man är duktig flicka och pluggar duktigt från morgonen kan man få åka ut och dricka kaffe i byn sen. =)  Jag Älskar Dej <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0