Träning, skratt och tunga ben

Det tycker jag sammanfattar helgen himla bra faktiskt. =)
I fredags gick resan ner till Stora Sundby, där väntade en helg med träning, match, skatt, bus och tokigheter. För att ge gemenskapen i två nya lag en kick i rätt riktning blev vi indelade i stugor med några tjejer från Skogsbo och några från ADFK. Skoj! Vi startade dagen med frukost och sen hade vi två träningspass under fredagen. Vi fick dessutom ett uppdrag att i varje stuga skriva ihop en låt om våra tre tränare. Något som var lättare sagt än gjort, men himla roligt och alla hade verkligen ihop jätte bra låtar när vi under lördagskvällen fick ställa oss och sjunga med ljuva stämmor. =)
Fredagkvällen innehöll analys av fotbollsmatch, massor med skratt och gemenskap, med lekar, kortspel och annat tok. Jätte trevlig kväll!
Lördagen bestod av ett träningspass plus ett teoripass och sjukt trötta och tunga ben. Man tänker verkligen inte på hur mycket det suger i benen av att byta underlag och träna på vanligt hederligt gräs. Hela vintern har vi ju tränat på konstgräs. Men jag lovar att det var j*vligt NICE att träna på vanligt gräs och jag längtar verkligen efter att få träna på Klockarvallen igen!
På kvällen blev de sång med ljuva stämmor, musiktävling och ännu mer skratt.
Söndagen körde vi ett lite lättare träningspass som till största del bestod av lekar...smälla ballonger, fotbollsbrännboll och straffsparks tävling - som resulterade i fyra veckors gips för en av tjejerna. Tråkig avslutning på en trevlig helg måste jag säga. Men vi vår väl trösta oss med att det var den enda skadan och inte heller en såkallad "fotbollskada". Det sista som hände på söndagen var att vi spelade en träningsmatch, som vi vann med 2-0.


En jätte trevlig helg, men det var skönt att få komma hem igår. Åke kom och hämtade upp mig på vallen och vi åkte hem till Anna och Klas och grattade Anna på hennes födelsedag. Var verkligen sjukt trött och höll nästan på att somna i deras soffa. haha.




Kommentarer
Postat av: erika

ja verkligen, den var jätte jätte super bra! haha! men verkligen jättebra! :)

självklart ses vi i helgen! :D

kram!

2011-04-18 @ 14:42:15
URL: http://eerikan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0