Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Min favoritfödelsedag måste vara när jag och Emma var nere i Holland och hälsade på Walle. Dom bjöd på havregrynsgröt med jordgubbar till frukost och sen var vi och kollade på den holländska ligan och matchen mellan AJAX och AZ. Helt klart en födelsedag att minnas. =)

Citerar från Walles Resedagbok:
"På söndagen var det Marinas 20 årsdag så då blev hon uppvaktad med sång och present på morgonen. Varav presenten var en Ajaxhalsduk!! Tack så mycket Walle och Emma!! =) Till frukost blev det varmchoklad, havregrynsgröt och jordgubbar. En mycket god frukost! Efter frukosten tog vi tåget till Amsterdam för att vi skulle hinna se lite av den innan vi skulle på matchen Ajax-AZ. Amsterdam var väl en helt okej stad, men vi tycker nog bättre om Haag.

Sen tog vi tåget till stadion och där var det grymt med folk, överallt bara kryllade det av Ajaxsupportrar. Vi hittade tillslut där vi skulle sitta och det var hur mycket folk som helst, världens stämning och kanon väder. Det var verkligen en rolig match. Ajax vann med 1-0 och vi har riktigt mycket kort på Rosenberg!! ;)
Efter matchen tog vi tåget hem och Walle och Emma skulle baka tårta. Jättegod jordgubbstårta!! =) Så de blev tårta till middag."




Kommentarer
Postat av: bästa kusinen!

MODO LIGGER JU PÅ SLUTSPELSPLATS NU :D :D

hur gick lagfesten?

2011-02-28 @ 21:45:44
URL: http://saranathanaelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0