Träningsmatcher och hönsplock

I helgen spelades de två första träningsmatcherna för i år. Matchen på lördagen spelades mot Norrby och det var en rätt bra match från vår sida. 0-0 slutade den och efteråt fick vi breröm från motståndarna som tyckte det var kul att vi försökte rulla boll. Kul med beröm, de värmer alltid. =)
Lördagkvällen låg vi mest och halvsov i soffan och de blev de tidig ikväll, ratade melodifestivalen och kolla på Crocodile Dundee istället.

I söndags var det dags för match igen och Säter stod för motståndet, ett bättre lag som tog klivet upp i trean till i år. Och de märktes, shit vad dom rullade bollen fint mellan varandra. Vår målvakt blev skadad och gammal målvakt som man är drog man på sig handskarna igen. Måste väl ändå säga att det gick ganska bra trots att man inte stått i mål på flera år. Nåja rutinen sitter väl i ryggmärgen ;-P haha
Måste väl ändå erkänna att första bollen tog på hakan och sen kändes de som att nån tryck upp käken i örat på mig, haha. Hade lite svårt att äta middag sen på kvällen, men de ger sig väl till slut. Är iaf bättre idag.

Igår satt jag och Johanna på skolan, började på med företagsanalysen i en av våra kurser. Hade sen en som vanligt ganska meningslös föreläsning. Blev en liten stressig eftermiddag för när jag sen kom hem var de bara att byta kläder, slänga i sig lite pannkaka, hämta upp Emma för att sedan dra på spelarrådsmöte. Sen drog vi iväg för att jobba in lite pengar till laget.
Hönsplock....trodde aldrig att hönor var så jävla tunga och de enda som motivera en sista två burarna var att se det hela som ett rejält träningspass och att vi får pengar för de här. Jäkligt trött i kroppen idag och ser väl inte riktigt framemot armträningen på kvällens Baila. ;-)

Alla tjejer i laget som ställde upp igår på hönsplocket var så grymt jäkla bra! Jag är så stolt över er!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0