Seriepremiär

Premiären är avklarad, så också årets första slagsmål. Hårt att kliva upp en divison ;-)
Nå ja premiären slutade iaf med en 2-3 förlust mot Leksand. Inte alls rättvist när andra halvlek bara är spel mot ett mål. Men det är målen som räknas och när domaren missar en solklar offside ja då finns det inte mycket att göra. Kommer bli en hård returmatch om några veckor den saken är ju klar iaf.

Efter matchen blev det födelsedagsfest hos Kicki igår med finaste tjejerna, mycket trevligt! Tack allihopa för en trevlig kväll :-)

Idag skiner solen och det är så himla fint väder!! Jag ska göra ett litet pluggryck innan det blir fotboll på Avestavallen med Frida. Vad som händer därefter återstår att se :-)


Kommentarer
Postat av: Linnéa

SV: Ja det är riktigt skönt nu när allt är avklarat :) Jag tycker det går väldigt bra med uppsatsen, vi är så gott som klara (sammanfattningen är kvar och sedan det som kommer upp på opponeringen i morgon) Hur går det för er?



Ja jag vet, det där med opponeringen är inte roligt alls. Man ska ju leta efter saker att kritisera och ifrågasätta men man känner sig ju alltid så elak :P Och ja, vi har också förslutsseminariet i morgon.

2012-05-08 @ 16:36:10
URL: http://linneamattias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0